Posted by : Paynera неделя, 14 януари 2018 г. 

Какво ни вещае Новолунието


в знака на Козирог


на 17 януари?


 

За какви дейности е подходящ този период?


 

Новата 2018 година започна с мощно Пълнолуние в знака на Рак. През първия месец от годината наблюдаваме общо две Пълнолуния - изминалото в Рак, и предстоящото на 31 януари в Лъв.

А само след два дни - на 17 януари в 04:18 ч - ще станем свидетели на Новолуние в знака на Козирог, във втори дом. Вторият дом на звездната карта се асоциира с първия земен знак - Телец. Знакът на Козирог пък е последния от трите земни знаци. И домът, и знакът, в който попада Новата Луна през януари 2018 година, са оцветени от стихията Земя. Това означава, че в този период ще се фокусираме предимно върху земните неща - темите, които ни карат да стъпим здраво на земята и да работим за постигане на целите си.

 

Новолунието в Козирог иска от нас да насочим вниманието си към дългосрочни занимания, от които в бъдеще ще пожънем бавни, но сигурни резултати. Времето е подходящо за практически начиния, разрешаване на въпроси, свързани с кариерното ни развитие, разработване на бизнес планове и правене на подходящи и разумни инвестиции.

 

Новолунието във втори дом подчертава усещанията, които ни носят петте ни сетива, нашата среда и сигурността, която ни дава земята. Ще се настроим и ще оценим физическата страна на сетивата. Времето е подходящо за нов подход към подредбата на живота ни, за да почувстваме своята стойност. Фокусът пада върху финансовите въпроси. Луната ни подкрепя в поставянето на целите ни, формулиране на бюджета и други важни финансови проекти. Ще търсим и откриваме начини да подобрим паричната сфера от живота си. Периодът е добър да си позволим малко релаксация и удоволствие, използвайки сетива си.

 

Прогноза от Мария Николова,


Вашия астролог


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова