Posted by : Paynera вторник, 16 януари 2018 г. 

Родени сте на 17 януари?


 

Какво ви очаква през следващата една година?


 

Прогноза от Януари 2018 до Януари 2019 година


 

Ако сте родени на 17 януари:


 

Имате силно усещане, че ангел-пазител бди над живота ви. Обичате да правиш проучвания и се впечетляваш от мистериите. Обичате да давате подаръци и да споделяте с хората нови идеи или предмети.

Може да бъдете упорити и решителни, и като цяло имате силно усещане за нещата. Амбициозен и ориентиран към постигане на целите, вие сте устремен към успеха.

Известни личности родени днес са: Мухамед Али, Джим Кери, Бенджамин Франклин, Кид Рок, Мишел Обама, Ал Капоне.

 

 

Прогноза за цялата година:


 

В началото на годината Слънцето и Луната се движат в хармония във вашия знак. Това означава, че предстоящата година ще бъде задоволителна и балансирана като цяло. Чувствате се удобно, известни сте сред обществото и постигате приличен баланс между работа и забавление, личен и професионален живот. В по-голямата част от годината, ще сте на върха и сравнително лесно ще поддържате връзка с другите хора. Ще се справяте успешно с емоциите си. Стресът за ума и тялото ви ще бъде понижен, а вашата самоувереност и позитивно отношение ще ви възнаградят.

Имайте в предвид, че Уран в знака на Овен ще разклати някои области от живота ви. Неочаквани промени в плановете ще тестват твоето търпение, но същевременно ще ти донесат въодушевление и усещане за свобода. Силно желание ще имате да изразите себе си по напълно различни начини. Понякога метода, който избирате може да бъде приет като провокативенили груб. Със сигурност ще има изненади тази година, както и желание да направите нещо изцяло ново и непознато.

Марс ще сключи тригон с Хирон около времето на рождения ви ден и ще ви даде уникален начин, по който да се изразявате и да утвърдите себе си. Ако изпитвате подтиснат гняв, ще се освободите от него по креативен начин. По-лесно ще изразиш индивидуалността си, както и сексуалността си по начина, който ти приляга най-добре.

Имате всяко право да заблестите тази година, тъй като ще бъдете особено привлекателни и чаровни, бъдейки самия себе си. Ще се появят редица възможности пред вас - лични и персонални. Не търсите удобрението на никого и това ви кара да се чувствате свободни. Може да бъдете учител на останалите - формално или не.

Жадувате и търсите повече свобода и начинът, по който се справяте с това, ще влияе върху другите важни теми от годината. Ако установиш нуждата от промени в ключови области и приемеш правилната настройка на духа, годината ще бъде вълнуваща. Ако, обаче, се противопоставите на промените и оставите нещата същите, ще изпитвате безпокойствие и напрежение. Каквото и да изберете, здравословни промени са на фокус. Спонтанността, а не импулсивността, е ключът към успеха. Оптимизмът е хубаво нещо, но сляпата вяра в бъдещето се превръща във влакче на ужасите. Затова гледайте да сте здраво стъпили на земята. За щастие, сега имате подкрепата на звездите.

Изразявате себе си по-ясно и може правилно да инструктирате другите. Имате способността да подреждате мислите си и да разпознавате моделите на поведение. Особено може да ви харесва съставянето на планове, писането на списъци и търсене на взаимозависимости.

Годината е отлична за проекти, свързани с комуникация - писане, говорене, продажби и прочие. Положителната ви репутация ще се разнася от уста на уста. Ще имате нови запознанства във връзка с обучението или преследване на умствени цели. Креативният подход ще се окаже ползотворен за бизнеса, но трябва да бъдете особено внимателни с детайлите. През тази година ще се увеличи вашата вяра и увереност в личността, уменията и талантите ви.

Марс ще сключи предизвикателен аспект със Сатурн и това предполага, че ще се редуват върхове и спадове, ако вашите планове и усилия се сблъскат със съпротива и неразбиране. Понякога обстоятелствата ще блокират желанието да се самоутвърдите и ще чувствате, че трябва да дадете повече от себе си. Това може да доведе до разочарования. Нужно е търпение, защото напредъкът може да не дойде лесно, а енергията може да си отиде. Дори и да е така,  прогресът все пак ще се случи. Това е добра възможност да усъвършенствате работата си.

Венера сключва съвпад с Нептун във вашата слънчева карта тази година и ще ви влияе романтично. През тази година любовта ви може да бъде подсилена или нова любов да влезе в живота ви. Единствената опасност на тази тенденция е вероятността да виждате любимия човек или обществените ви взаимоотношения през розови очила. Възможно е поставите ново начало в креативната сфера. Ще бъде подчертано усещането ви за красота и духовност. Лесно ще прелъстявате и ще бъдете прелъстявани. Ще давате воля на въображнието си. Ще се чувствате свързани със света на красотата, романтиката, нежността. Времето може да е магично на любовно и социално ниво, но също така може да бъде объркващо и илюзорно. Трябва да внимавате повече с парите и да не се главозамайвате от ситуации и връзки.

Предстоящата 2018 година е ангажирана и предприемаческа, особено в креативната сфера. Също така е важно да правите промени в начина си на живот. Може да изпитате силно желание за повсемесни промени в ключови области. Имате излишък от енергия, който да вложите в преследване на целите си. Въпреки че може да сменяте настроенията си що се отнася до мотивацията за вашите проекти. Тряба да чувствате вдъхновение. Романтичната и креативна енергия е много силна тази година. Старайте се да намерите своето собствено темпо, което ще ви отведе до щастието и добро състояние на духа ви. Трябва да овладеете своя интусиазъм през 2018 година и да го съчетаете с практичност, за да постигнете най-добри резултати.

 

Прогноза на Мария Николова,


Вашия астролог


 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова