Posted by : Paynera четвъртък, 18 януари 2018 г. 

Родени сте на 18 януари?


 

Какво ви очаква през следващата една година?


 

Прогноза от Януари 2018 до Януари 2019 година


 

Ако сте родени на 18 януари:


 

Въпреки че сте консервативни и практични, вие също имате емоционална и импулсивна страна.

Притежавате една вътрешна непокорност, в която се коренят драмите в живота ви.

Предпочитате сами да се обучавате. Харесва ви да научавате нови неща като водите свое собствено проучване по въпросите, които ви вълнуват. Уравновесени, динамични и добри, вие сте интригуваща смесица от интуиция и практичност.

 

Известни личности родени днес са: Кари Грант, Кевин Костнер, А. А. Милн.

 

 

Прогноза за цялата година:


 

Вашият рожден ден тази година се пада веднага след Новолуние, което предполага ново начало и нахлуване на свежа енергия във вашия живот. Започвате нова фаза. Време е да преработите живота си и да изследвате нови неща.

През тази година може да преживеете важни повратни точки. Ще започнете нови проекти и ще си поставите цели, които ще имат дълготраен ефект върху начина ви на живот.

Личният ви магнетизъм е огромен. Заразени сте със състезателен дух и може да спечелите важно състезание, ако заявите участие. Периодът е добър за креативни и съвместни проекти.

Настроени сте предприемачески и привличате изключителни възможности на професионално и лично ниво. Виждате "голямата картина", което ви помага да правите ефективни планове. Имате значително повече кураж и съобразителност. В идеално разположение на духа сте за нови предизвикателства.

 

Способността ви да се концентрирате и фокусирате ще е засилена тази година. Това се дължи на съвпада между Меркурий и Сатурн във вашата слънчева карта. Тази позиция може също да означава нужда да работите сами или често да се оттегляте, за да вършите ваша лична задача. Може да изникнат пътувания по бизнес. Аспектът между двете планети може също да означава, че младите хора от обкръжението ви ще се държат и действат по-сериозно и отговорно. Най-правилното нещо е да мислите реалистично и практично. А нуждата да получите добри резултати от усилията, които полагате, е много важна за вас.

 

Имате по-силно желание от обикновено да се усъвършенствате и да учите тази година и ще получите възможност за това. Изпълнени сте с оптимизъм и увереност и привличате хубави обстоятелства в живота си. Проблемите се решават по-лесно. Социалният ви живот се раздвижва и ви носи полезни контакти. Ще имате възможност да пътувате. Може да пожънете успех в редица начинания - публикуване на проект, завършване на образование, получаване на допълнителна квалификация, женитба, раждане на дете, повишение в работата. Въпросите, свързани с висшето образование, организираната религия, публикуване на материали, правни въпроси и чуждестранни интереси, ще вървят гладко. Времето е добро да търсите допълнителна квалификация. Ще се наслаждавате на добро чувство на хумор, оптимизъм и по-голяма перспектива. Ще ви интересуват дейности, които не ви позволяват да се загубите в дейтайлите или да се разстроявате от всекидневния стрес и ограничения.

Може да имате проблеми с някои приятелства и връзки, тъй като Венера сключва неблагоприятни аспекти с Уран във вашата слънчева карта. Необичайно привличане към хора и неща може да ви накарат да се държите странно. Може да се колебаете между нуждата ви от свобода и прекалената интимна близост във връзката ви. Тази уранска енергия ще ви разиграва по отношение на социалните ви контакти, харченето на пари и удоволствието. Например, планове за ваканция може да се провалят или да нарушите уговорките си с други хора. Също така трябва да внимавате за импулсивно харчене на средства.

През тази година ще бъдете по-смели, по-уверени и енергични. Интересувате се най-вече от личните си цели и предизвикателства и ще предприемете нужните действия. Може да се срещате с хора, които ви окуражават и вдъхновяват да имате повече увереност в себе си.

Ще се чувствате сякаш отваряте нова страница и започвате на чисто. Страстите и ентусиазмът ви са големи в настоящата година и съвсем естествено имате нужда да насочите тази допълнителна енергия конструктивно. Годината е отлична за предприемачество и нови интереси, дори и понякога да обръщате поглед към миналото. Привлечени сте инстинктивно към определени дългосрочни проекти.

2018 година за вас вероятно ще бъде креативна и подходяща за себеизразяване. Ще споделяте своите вълнуващи идеи с останалите не само вербално, а и чрез хобита, игри и спорт.

 

 

Според номерологията 2018 година за вас е с номер 3. Управлявана от Юпитер.


(18.01.2018 = 1 + 8 + 1 + 2 + 0 + 1 + 8 = 21 = 2 + 1 = 3)


Времето е подходящо за общуване с приятели. Съвсем естествено и лесно ще се наслаждавате на живота и другите хора. Фокусът е поставен върху личната свобода, създаването на нови приятелства и търсене на непознати светове. Тази година сте по-ентусиазирани и готови за приключения от всяка друга година. Ще имате много възможности за забавление и ще се чувствате леко и безгрижно. Също така времето е подходящо да покажете своята изобретателност. И един съвет - направете първата крачка и се свързвайте с различни хора, за да избегнете разпиляването на енергия.

 

Прогноза на Мария Николова,


Вашия астролог


 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова