петък, 12 януари 2018 г.



 

Отличителни характеристики на

Асцендент Телец

 

Вие или ваш близък има Асцендент в знака на Телец?

Интересувате се с какво е по-различен този човек?

Тогава тази статия е за вас.

 

Бавни, последователни и способни са прилагателни, които може спокойно да прикрепим към характера на хората, родени с Асцендент Телец. Те имат непоколебима твърдост и устойчивост. Те се изключително лоялни към хората, на които държат. Въпреки че не са толкова натрапващи се, имат лично присъствие и около тях винаги витае едно усещане за стабилност.

Асцендентът разкрива как хората се справят при стартирането на нови начинания. Телците по природа не обичат промените. Намират за страшно трудно това да се оставят на течението – те са упорити и фиксирани по техен си начин. Първият им отговор на опита за промяна е да чувстват, но не по начина, по който Рибите се настройват към околната им среда, а чрез петте си сетива. Имат добре развито чувство за мириз и докосване и за материалния свят. Тъй като планетата-управител на Телец е Венера, тези хора имат усет към красотата и естетиката. 

Техният подход към живота е практичен. Сигурността е едно от най-важното им съображение, преди да предприемат нещо ново. Притежателите на Асцендент Телец често са доста предпазливи и внимателни. Имайки фиксиран изгряващ знак, не са известни със своята гъвкавост и приспособимост. По-скоро притежават мнение, което трудно променят.

Най-много от всичко друго, хората с този Асцендент предпочитат „хубавите неща” в живота. Желанието им да си угаждат може да бъде слабост. Някои от тях са колекционери и в този смисъл ценят високо материалните притежания.

Асцендент Телец предпочита да се облича в качествени и удобни дрехи. Не са много показни в начина, по който се представят. Много имат силна и здрава физика.

Обикновено имат силно чувство за притежание във връзките си и трудно биха се разделили с любим човек. Макар че не са прекалено ревниви, те гледат на своите партньори като лична собственост. Интензивността и лоялността са от особено значение. Тези хора са много сензитивни и предпочитат удобството на сериозната връзка. Въпреки че оценяват хармонията и спокойствието, партньорствата им може да бъде и много страстни.

Обикновено хората с Асцендент Телец вдъхват на околните спокойствие и чувство за стабилност. Те са изпълнени с вътрешна хармония и това привлича към тях.

 

Ето един начин за релаксация, който биха предпочели притежателите на Асцендент Телец:

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=zX48Itq_s_c[/embedyt]

 

Как да пресметнете вашия Асцендент:

 

Има различни платформи и сайтове, в които може да изчислите своя Асцендент, както и своята натална карта с всички положения на небесните тела. Нужно е да въведете само датата, часа и мястото си на раждане. Например:

https://www.astro.com/

https://www.astrotheme.com/ – за този сайт трябва да се регистрирате.

Ето и няколко български сайтове:

http://www.beinsadouno.com/

https://www.astrohoroscope.info/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова