сряда, 28 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


1 март четвъртък


 

Какво са ни приготвили звездите


в първия ден на март?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 1 март четвъртък

 

Тази сутрин около 8 ч. Луната приключи транзита си в забавния и общителен Лъв и започна пътя си през знака на рационалната и работлива Дева. Ще остане в този знак до 3 март като на 2 март в 2:52 ч ще бъдем свидетели на Пълнолуние в 12° на Дева.

 

MoonVirgoКогато Луната е в Дева, ние инстинктивно се ориентираме към практически дейности. Имаме желание да направим нещата по правилния начин. Лесно преорганизираме делата си и обмисляме отново подробностите от плановете ни. Чувстваме емоционално задоволство от решаването на проблеми, овладяването на хаоса и помагането на останалите. Здравните въпроси са на дневен ред. Забелязваме малките части на цялото. Вместо да оставим досадните детайлите да продължат да ни дразнят, предпочитаме да ги елиминираме завинаги и да продължим напред.

 

Разположение на Луната в Дева подкрепя следните дейности:

  • разходки сред природата, спортуване, грижа за тялото;

  • извършване на доброволческа дейност;

  • добавяне на последните щрихи на даден план или проект;

  • писане и редактиране;

  • даване и получаване на конструктивна критика;

  • насърчаване на любимите ни хора да продължат да се стремят към съвършенство;

  • почистване на дома и работното място;

  • справяне с хаоса;

  • изпипване на детайли по дневния ни режим.


 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за четвъртък


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


на 1 март Меркурий сключва аспект с огнения Марс във вашия дом на широките хоризонти. Под това влияние ще блокирате всеки опит на интуицията да ви отдели от постигането на това, което искате. Вероятно инстинктите ви казват да изчакате, ако искате нещо прекалено силно. Ако разума и сърцето ви са в съгласие по даден въпрос, тогава вашето желание може бързо да се сбъдне.

 


Прогноза за зодия Телец за четвъртък


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


през следващите дни ще бъдете в изключително добро настроение и ще се движите сред приятни за вас хора. Причина за това е присъствието на луксозната Венера във вашия дом на социалните контакти. Планетата на любовта сключва позитивен аспект тригон с Юпитер, който пък е в дома на партньорствата. Това също е индикация за среща, с човек, който цените изключително много. В резултат от този аспект има тенденция да си угаждате повече от обикновено. Но ако не ви се случва често, няма нищо лошо да му отпуснете края от време на време.

 

Прогноза за зодия Близнаци за четвъртък


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


на 1 март ви се струва, че някой ви пречи да постигнете нещо важно. Приятната енергия на деня предполага, обаче, че ще имате подкрепата на другите, дори и да не сте изисквали това от тях. Време е да получите помощта, от която се нуждаете. Като че ли бликите ви приятели искат да дарят своята лепта във ваша полза. Имате добър шанс да постигнете съществен напредък в осъществяването на плановете си.

 

Прогноза за зодия Рак за четвъртък


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


на 1 март започва да се натрупва позитивна енергия, която ще ви накара да се почувствате специални. А под влияние на Пълнолунието утре и хубавия аспект, който Луната сключва с мечтателя Нептун, ще се чувствате на седмото небе. Единственото нещо, което може да помръчи настроението ви, е фактът, че все още имате много задачи за вършене. Запазете самообладание. Има задължения, които може да почакат на този етап.

 

Прогноза за зодия Лъв за четвъртък


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


на 1 март приятни планетарни влияния ще повишават настроението ви. Възможно е да ви се случат прекрасни събития, на които да се насладите в по-задушевна обстановка. Може да получите страхотни новини, който не искате да споделяте поради различни причини. През следващите дни Слънцето, вашият управител, се приближава до мечтателния Нептун. Това ще ви помогне да сте здраво стъпили на земята.

 

Прогноза за зодия Дева за четвъртък


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


1 март предвещава среща на сърцата и умовете, което означа, че ще се наслаждавате на компанията на човек със сходни на вашите разбирания. Възможно е това да бъде добър приятел, с който не сте се виждали отдавна, или вашия партньор, или любовен интерес. Присъствието на тази личност в живота ви ще направи следващите дни доста специални за вас. Може да посетите обществено събитие заедно и да се наслаждавате на компанията си вън от дома.

 

Прогноза за зодия Везни за четвъртък


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


на 1 март вашата лична планета-управител Венера и Меркурий, и двете във вашия дом на здравето и добрата форма, сключват аспект с преповдигнатия Юпитер. Той пък се намира във вашия финансов дом. Това означава, че не трябва да се чувствате виновни, че полагате грижи за себе си. Ако имате нужните парични средства и съответната нагласа, тогава космоса ви предлага да се поглезите. Може да посетите спа център, да получите релаксиращ масаж - всичко, което е терапевтично.

 

Прогноза за зодия Скорпион за четвъртък


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


вие като цяло сте много добри в разгадаването на мистерии и откриването на скрита информация. Тази черта ще се изостри още повече през следващите дни под влияние на предстоящото Пълнолуние в Дева и аспектът, който Луната сключва с Нептун. От една страна, сте склонни да приветствате нови хора в живота си. Но от друга, част от вас иска да разгадае в дълбочина мотивите на познатите си, преди да ги опознае и допусне по-близо до себе си.

 

Прогноза за зодия Стрелец за четвъртък


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


Запали ви се главата от семейни разправии? Нещата може да достигнат своя пик през следващите дни. Вероятно ще се изкушите да заровите главата си в пясъка и да се преструвате, че нищо не се е случило. Живият Меркурий, обаче, сключва аспекти с три планети, включително и с вашия управител Юпитер, който е във вашия духовен дом. Под това влияние, колкото повече знаете, толкова по-лесно ще направите най-доброто за всички.

 

Прогноза за зодия Козирог за четвъртък


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


на 1 март позицията на планетите ви нашепва, че е време за специални социални събития, които ще разкрият най-добрите страни на вас и на останалите хора. Възможно е да дали планирате голямо празненство или просто да се наслаждавате на ястие в приятна обстановка, заобиколени от добри приятели. Следващите дни ще ви донесат прекрасни моменти. Също така може да имате новини, които до сега сте крили. Дошло е времето да споделите.

 

Прогноза за зодия Водолей за четвъртък


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


ако имате ясна представа какво се надявате да постигнете, тогава звездното разположение на 1 март може да ви помогне да осъществите най-добрите възможни резултати. Ако, обаче, не сте много убедени в себе си, но усещате, че може да се получат нещата, последвайте инстинките си. Те ще ви отведат до вълнуващи възможности. Важно решение, взето през следващите дни, може да се окаже подходящия инструмент за формиране на бъдещето ви.

 

Прогноза за зодия Риби за четвъртък


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


на 1 март приятели ще се опитат да ви убедат да ги последвате в плановете им или пък някой висшестоящ няма да е съгласен с вашите предложения. Интуицията може да ви насърчи да продължите със смел ход напред. Ще се успокоите, ако направите това, което сметнете за добро. Изглежда планетарното разположение подкрепя напълно избора ви да следвате възможност, която намирате за перспективна.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="575"]Хороскоп 28 февруари сряда Все още сме под влиянието на мечтателния, чувствителен и креативен знак Риби. Четири планети взаимодействат помежду си в този знак и оказват влияние върху събитията на земята и нас самите. Използвайте тази енергия, за да мечтаете за един по-добър, състрадателен и човечен свят, в който се размиват границите между действителността и фантазиите. Реалност, в която отпадат всички ограничения на човешката душа и психика.[/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова