петък, 9 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за 10 февруари събота


 

 

Къде се намират звездите днес


и как тяхното разположение


влияе на зодиакалните знаци? 

Луната прекарва 10 февруари в Стрелец


 

дневен хороскоп 8 февруари

 

На 10 февруари Луната продължава своя транзит през жизнерадостния и енергичен знак Стрелец.

Когато Луната транзитира през този знак, тя е оптимистична и преповдигната. Подкрепя директния, спонтанен подход към света, поне на емоционално ниво.  Мотивирани сме от нуждата да търсим истината и сме готови да преследваме своята представа за нещата. Не се интересуваме от детайли и подробности. Вместо това се фокусираме върху голямата картинка. При Луната в Стрелец нови приключения и случки задоволяват дълбоките ни емоционални нужди. Ключовата дума е спонтанност. Възможно е да влагаме прекалено много енергия в нещата, които правим, и дори да стигаме до крайности. Също така може да преувеличаваме значението на това, което ни се случва. Не планираме нищо и се движим по течението на деня.

 

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Стрелец са:

  • занимания и приключения на открито;

  • пътуване;

  • занимания с висшето ни образование

  • посещение на курсове за допълнителна квалификация

  • публикуване на проекти, за да достигне новината за тях до повече хора;

  • рекламна дейност;

  • занимания със спорт и физическа активност.


 

Луната ще бъде без курс в знака Стрелец от 18:39 ч до 04:22 ч на 11 февруари. Последният аспект, който сключва е тригон с планетата на революциите Уран. След това сменя знака си и започва своя транзит в Козирог.

 

Транзит на Венера в Риби


 

[caption id="attachment_1852" align="aligncenter" width="509"]Хороскоп 10 февруари събота Венера започва своя транзит в знака Риби на 11 февруари и ще оказва влияние върху живота ни до 7 март, когато ще премине в знака Овен.[/caption]

 

Венера се подготвя за своя транзит в знака на жертвоготовната и състрадателна Риба. Ще смени знака си в 01:21 ч на 11 февруари. Планетата на любовта ще изпълни дните ни със сладка и мечтателна енергия, особено по отношение на взаимоотношенията и връзките. Венера в Риби е нежна и привързана, но трудно достижима понякога, тъй като носи в себе си копнеж към нещо, което трудно може да се обясни и да бъде удовлетворено. Границите между реалността и мечтите се размиват. Възможно е да приемем ролята на жертва или да изпаднем в заблуждение.

 

Аспекти характерни за 10 февруари


 

На 10 февруари Слънцето, разположено във Водолей, сключва напрегнат аспект - квадрат - с планетата на възможностите и късмета Юпитер, която пък е в Скорпион. В резултат на това ще бъдем склонни да драматизираме и преувеличаваме нещата, които ни се случват. Това влияние също така ще стимулира оптимизма ни и ще повдигне настроението ни. Умът ни е малко отнесен и ще гледаме малко нереалистично. Търсим нещо, което да придаде по-голям смисъл на живота ни. Затова може да ни хрумнат нови идеи или ще намерим нови пътища, които да следваме. Но също така ще бъдем склонни да надценяваме истинските си способности. Нужно е да си напомним, че количеството не винаги означава качество.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

 

Прогноза за зодия Овен за събота


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, днес на 10 февруари, ви очаква преповдигнато настроение, благодарение на енергията между Слънцето във вашия социален дом и живия Юпитер във вашия интимен дом. Те ще ви дадат тласък да работите по реализацията на вълнуващ план. За да се възползвате максимално от това влияние, е важно да избягвате прекалено екстремни занимания и да не се надявате, че нещата ще се получат, без да сте напълно сигурни. Предпазливостта може да бъде във ваша полза в този случай.

 

 


Прогноза за зодия Телец за събота


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, на 10 февруари, ще ви се стори, че някой използва твърде интересен начин, за да възхвалява възможностите ви. Положителната оценка ще ви накара да се почувствате приятно. Вероятно сте наясно, че се справяте добре напоследък. Но ако чуете някой да ласкае вашите постижения, това ще ви стимулира да положите още повече усилия и да сграбчите всички възможности, дори и недостижимите. Ще откриете, че сте много по-способни, отколкото сте мислили досега.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за събота


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, през нощта на 10-ти срещу 11 февруари чаровната Венера ще навлезе във вашия десети дом, дома на амбицията и кариерата. През следващите седмици ще привличате партньори, които са склонни да следват вашите планове и цели. Ще ви бъде от помощ, ако общувате с висшестоящи или хора с влияние, тъй като те може да ви помогнат да се издигнете. Звездите показват също така, че сте много ентусиазирани по отношение на дадено начинание. Но преди да се ангажирате с него, помислете какво може да ви струва.


 

 

Прогноза за зодия Рак за събота


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, днес, на 10 февруари, ще бъдете привлечени от хора и ситуации, които ви окуражават да бъдете смели и да прекрачите границите, които обикновено си поставяте. Някой с приключенски дух ще ви се стори извънредно привлекателен и ще се чувствате приповдигнато в неговата компания. Ако сега приемете предложение за кратко пътуване, това ще ви освежи и зареди с нови сили.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за събота


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, днес на 10 февруари Луната сключва хармоничен аспект с непокорния Уран във вашия девети дом - дома на широките хоризонти. Това ще е причина да търсите емоционално въодушевление и да се захванете с приятни занимания, които да отклонят мислите ви от скучното ежедневие. Възможно е непредвидени ситуации да попречат на изпълнението на задачите ви. Подобно нещо ще ви разстрои, но също така може да ви доведе до интересни нови открития.

 

 

Прогноза за зодия Дева за събота


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, през нощта на 10 срещу 11 февруари хармоничната Венера ще влезе във вашия дом на партньорствата. Това ще ви помогне да преодолеете някои различия с човек, близък до вас, и да откриете път към компромис. Топлото и нежно влияние на Венера ще направи по-лесно споделянето на чувствата ви. Ако се налага да обсъждате с другите въпроси, които намирате за неудобни, сега ще откриете начин да направите това без да се притеснявате.

 

 

Прогноза за зодия Везни за събота 


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, през следващите седмици ще откриете, че дискусиите водят до по-голямо сътрудничество, както на работното ви място, така и във всекидневието. Ако отделите време и помислите върху чуждата гледна точка, ежедневното ви общуване ще върви много по-гладко и по-рядко ще спорите по незначителни въпроси. Разположението на звездите за днес показва, че ще имате възможност да се докоснете до креативната си страна.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за събота


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, през нощта на 10 срещу 11 февруари Венера навлиза във вашия пети дом, който се асоциира с удоволствията и забавленията, и ще остане там в продължение на 28 дни. Нейното присъствие ще ви стимулира да се отдадете на приятни занимания и да се забавлявате. Петият дом е също свързан с романтиката и себеизразяването. Затова ще е подходящо да споделяте повече време с децата си (ако имате такива) или със специален и любим човек, да релаксирате и разпускате.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за събота


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, днес на 10 февруари, Слънцето във вашия общителен дом сключва аспект с Юпитер, които пък се намира във вашия интимен дом. Под това влияние ще усетите подкрепата на близките си за начинание, което смятате да подемете. Това е добра новина, особено ако сте изпитвали голямо притеснение по-рано. Внезапно ще почувствате, че всичко ще бъде наред.

 

 

Прогноза за зодия Козирог за събота


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбиционзи Козирози, днес на 10 февруари Луната е във вашия дом на усамотението (дванадесети дом) и сключва аспект - тригон - с електрическия Уран, който е разположен в дома на семейството (четвърти дом). Този оживен аспект ще ви окуражи да споделите чувствата си, дори и това да ви направи уязвими. Ще изпитате чувство на облекчение, ако бъдете искрени. Винаги ви е било лесно да си сложите маска на непокизъм, но това ви пречи да се свържете с останалите по по-сърдечен и спокоен начин.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за петък


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, на 10 февруари, не изпитвате желание да слушате нечии съвети и проповеди. Може да ви е неприятно, но ако погледнете философски на нещата и се опитате да разберете какво точно искат да ви кажат другите, това може да ви бъде само от полза. Ще откриете, че една протегната ръката на приятелството през идните дни може да смегчи тона на чуждите поучения и да им придаде по-приемливо звучение.

 

 

Прогноза за зодия Риби за петък


(21 февруари - 20 март)


 

Мили кротки Рибки, през нощта между 10-ти и 11 февруари общителната Венера ще започне транзита си през вашия знак. Нейният нежен чар ще ви окуражи да изгладите съществуващи недоразумения в дадено взаимоотношение. Също така ще ви постави в ролята на медиатор между хората, изпаднали в неловки ситуации. Тази роля ще ви отива изключително много. Присъствието на богинята на любовта ще разнообрази социалния ви живот и нежно ще разпали искрата в любовните ви отношения.

 

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="570"]Хороскоп 10 февруари петък СВЕТИ ВАЛЕНТИН НАБЛИЖАВА! ПОМИСЛЕТЕ КАК ДА ИЗНЕНАДАТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА! ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ ДАРЯВАЙТЕ С ЩАСТИЕ![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова