събота, 10 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за 11 февруари неделя


 

 

Къде се намират звездите днес


и как тяхното разположение


влияе на зодиакалните знаци? 

Луната прекарва 11 февруари в Козирог


 

хороскоп 11 февруари неделя

 

 

На 11 февруари Луната започва своя транзит в знака на Козирог в 04:22 ч.

Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас. Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Това време може да бъде изключително ефективно за нас, особено когато погледнем трезво към реалността.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Козирог са:

  • дългосрочни действия, които дават бавни, но сигурни резултати;

  • практични и свързани с кариерата занимания;

  • съставяне на бизнес планове;

  • практични и изгодни инвестиции.


 

 

Транзит на Венера в Риби


 

[caption id="attachment_1852" align="aligncenter" width="509"]Хороскоп 10 февруари събота Венера започва своя транзит в знака Риби на 11 февруари и ще оказва влияние върху живота ни до 7 март, когато ще премине в знака Овен.[/caption]

 

На 11 февруари в 01:21 ч през нощта Венера започна своя транзит в знака на жертвоготовната и състрадателна Риба. Планетата на любовта ще изпълни дните ни със сладка и мечтателна енергия, особено по отношение на взаимоотношенията и връзките. Венера в Риби е нежна и привързана, но трудно достижима понякога, тъй като носи в себе си копнеж към нещо, което трудно може да се обясни и да бъде удовлетворено. Границите между реалността и мечтите се размиват. Възможно е да приемем ролята на жертва или да изпаднем в заблуждение.

 

Аспекти характерни за 11 февруари


 

Както вече споменахме, Луната ще прекара деня в земния Козирог, като сключва отрезвяващ аспект с управителя на Козирог, Сатурн. Тази енергия ще ни направи по-практични. Ще бъдем по-отговорни и ефективни в работата си.

Също така ще бъдем в добра форма да проявяваме разбиране, да поучаваме и да учим. Причина за това е аспект между Меркурий - планетата на мисълта - и Юпитер - планетата на късмета и възможностите.

С напредването на деня е възможно да се сблъскаме с нетърпение, в резултат от аспект между Марс и Уран. Ще бъдем нетърпеливи да се захванем с промени, но няма да знаем от къде точно да започнем.

 

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

 

Прогноза за зодия Овен за неделя


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, днес на 11 февруари, ще имате усещане, че вашите отговорности нарастват постоянно, независимо с какво се занимавате днес. Луната сключва аспект със сериозния Сатурн във вашия най-видим за останалите дом (десети дом). Под това влияние ще осъзнаете, че ако бяхте казвали "не" по-често, сега нямаше да имате толкова задачи. Има неща, които са наистина необходими, и такива, които може да възложите на някой друг. Не се нагърбвайте с всичко сами.

 

 


Прогноза за зодия Телец за неделя


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, на 11 февруари, ще се чудите дали не сте направилии грешка като сте се захванали с нещо преди да проверите неговата надеждност. Разположението на звездите показва, че през следващите седмици и месеци ще се наложи да излезете от своите граници и да правите нови неща. Постепенно ще разрушите стените пред вас и това ще ви развесели и ободри.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за неделя


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, въпреки че чуждото мнение несъмнено оказва влияе върху всички нас, понякога влиянието на нашите приказки е много по-голямо. Това е една от основните причини да се съмняваме в себе си и да смятаме, че не може да се справим с всичко, което искаме. Днес и вероятно през следващите месеци ще се сблъскате точно с това. След като преминете през тези размисли и страсти, ще станете много по-уверени в себе си, мили представители на зодия Близнак.


 

 

Прогноза за зодия Рак за неделя


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, днес, на 11 февруари, Луната сключва аспект със сериозния Сатурн във вашия дом на партньорствата (седми дом). Възможно е някой да се нуждае от вашата помощ. През следващите месеци това ще се случва често и ще трябва да се справите. Хубаво е да помагате на другите, но не може всичко да пада на вашите плещи. Ако смятате, че не сте способни да дадете адекватна помощ, по-добре не се захващайте.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за неделя


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, днес на 11 февруари времето е подходящо да организирате семейно събиране, стига да не поемате прекалено много отговорности в тази връзка. Слънцето се намира във вашия дом на партньорствата и сключва аспект с преповдигнатия Юпитер, който е във вашия дом на семейството. Това ще е достатъчна причина да се наслаждавате на подобни семейни срещи. За да не се налага вие да вършите всичко по организацията, възложете задачи и на близките си. Те с удоволствие ще помогнат.

 

 

Прогноза за зодия Дева за неделя


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, ако ви предложат нещо, което изглежда доста специално и интересно, проверете дали няма скрити условия. Когато някой ви предлага нещо, което е прекалено хубаво, за да бъде истина, не се знае дали няма някакви тайни нечестни подбуди. Преди да приемете, обсъдете подробностите на предложението и така ще се почувствате удовлетворени.

 

 

Прогноза за зодия Везни за неделя 


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, днес на 11 февруари, има доста неща, за които трябва да се погрижите на семейния фронт и ще бъдете много заети. Но звездите ви съветват да не се фокусирате само върху този сектор, а да се включите в занимания, които ви вдъхновяват и зареждат положително. Може да посетите изложение, концерт, театър, или да изследвате свои талант, който ви носи удовлетворение.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за неделя


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, звездите аспекти на 11 февруари ви подканят да погледнете малко по-сериозно на живота си. Ще разсъждавате прекалено за всички. Ще откриете, обаче, че прекаленото мислене понякога ви възпира да живеете живота си както искате. Ако предприемете някакво действие днес, ще се почувствате много по-добре.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за неделя


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, днес на 11 февруари, ще мислите за нещата, които ви липсват. Ще ви човърка мисълта, че сте способни на още много неща. Има една област, в която се справяте изключително добре, и това е света на идеите. Живият Меркурий  се намира във вашия дом на комуникациите и затова мислите ви ще бъдат изключително умни. А ако ги впрегнете в действие, това ще доведе до развитие за вас.

 

 

Прогноза за зодия Козирог за неделя


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбиционзи Козирози, доста неща се случват напоследък. Някои от тях са останали скрити за останалите, но за вас са придобили форма на решения за промяна. Ще направите избор да се отървете от ненужния багаж в живота си. Това ще ви позволи да се чувствате много по-свободни и ще даде поле за развитие на ключови сфери от вашия свят.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за неделя


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, на 11 февруари Венера навлиза във вашия дом на ресурсите и ценностите (втори дом). Това ще ви провокира да обърнете внимание на финансите си, защото ако не ги контролирате, те ще намалеят драстично. Не харчите чак толкова за себе си, но напоследък сте прекалено щедри с останалите хора. Опитайте се да откриете баланса, за да не останете без средства.

 

 

Прогноза за зодия Риби за неделя


(21 февруари - 20 март)


 

Мили кротки Рибки, днес на 11 февруари приятелите ви може да са по-изискващи към вас. Но също така може да ви бъдат от помощ и да ви подкрепят с практични съвети. Може да откриете, че ако попитате за помощ, ще получите незабавен отговор, който ще ви позволи бързо да се справите с трудностите. Звездите също дават индикация, че може да усетите привличане между вас и друг човек, което да прерастне в нещо повече под влиянието на Венера във вашия знак. Дръжте очите и сетивата си отворени за любовта!

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="570"]Хороскоп 10 февруари петък СВЕТИ ВАЛЕНТИН НАБЛИЖАВА! ПОМИСЛЕТЕ КАК ДА ИЗНЕНАДАТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА! ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ ДАРЯВАЙТЕ С ЩАСТИЕ![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова