понеделник, 12 февруари 2018 г.


Любовната седмица


11 - 18 февруари 

Какво ни очаква през тази седмица?


 

Любовната седмица? Защо може да наречем периода 12 - 18 февруари по този начин? Причината е ясна на всички - това е седмицата на най-любовния празник Свети Валентин.


 

Любовната седмица 12 - 18 февруари

 

Общи положения


 

Любовната седмица за нас започва с Луна в Козирог и Венера в знака на Риби. Тази комбинация показва промяна на настроението. Започваме да работим за реализиране на целите си, а големите планове стават по-разбираеми за нас.

Друга тенденция за тази седмица е частичното слънчево затъмнение във знака Водолей в четвъртък на 15 февруари. Няма да можем да видим това интересно събитие с невъоръжено око, но под негово влияние ще бъдем склонни да придаваме по-голямо значение на нещата, които ни се случват. Новата Луна сключва хубав аспект с Уран, управителя на Водолей, което и през любовната седмица ще подчертава водолейските теми - открития, модернизация, технически прогрес, свобода на живота, нови социални модели.

Също така през тази седмица ще наблюдаваме съвпад на сериозния Сатурн с Лилит (черна Луна). В резултат на този аспект смело ще оспорваме стари традиционни структури. Има и друга индикация за това - секстила между Плутон и Юпитер, който е активен от декември месец насам. Трябва да се има и в предвид, че Юпитер започва ретроградно движение през март. Това ще окаже на всички нас трансформиращ ефект, който ще се прояви в цялата си сила през есента. Всички тези влияния показват, че през тази година 2018-та сме готови да се опълчим на старите авторитети, да оспорим всички онези традиции, които вече не ни вършат работа.

По отношение на партньорствата и любовта, през любовната седмица приятелските връзки продължават да имат голямо значение за нас. Но личните неща трябва да си останат лични, затова желанието на Венера в Риби да запази чувствата в себе си е напълно разбираемо.

В любовта ще усетим прилив на нежност и романтично настроение, особено в края на седмицата, когато Луната ще се премести от приятелския Водолей в мечтателните Риби. През уикенда ще имаме струпване на планети в последния знак от зодиака - Луна в Риби, Венера в Риби и Нептун в Риби. Всичките тези влияния ще ни направят изключително чувствени. Така че вероятно ни очаква силно любовен уикенд. Ще потънем в света на мечтаната от нас любов. Какъв естествен и прекрасен завършек на седмицата с най-любовния празник в световен мащаб - Свети Валентин.

 

Любовната седмица 12 - 18 февруари

 

[caption id="attachment_1560" align="alignleft" width="150"] знак овен[/caption]

 

Любовната седмица на зодия Овен


(12 - 18 февруари)


 

 

През седмицата

Приятелите ви ще бъдат изключително важни за вас през тази седмица. Ще прекарате доста време в съвместна работа или планиране на ваканция с тяхно участие. С един коршум ще ударите два заека - хем ще отхвърлите работа, хем ще си прекарате добре в приятна компания. Животът е по-хубав, когато сте обградени от хора.

През уикенда

Идеята да прекарате уикенда в леглото ви звучи много добра. Не ви се занимава да се обличате и да взимате участие в забързаната и изискваща седмица. Защо да си правите труда, след като е много по-лесно да си останете вкъщи и да прекарате време с любимия си човек?

Съвети


Чувствате се във форма и сте готови да продължите смело напред. Ако действате без да мислите, може да предприемете необмислени рискове. Затова помислете за последствията от вашите действия. Не правете неща, за които после ще съжалявате.


 

Любовната седмица 12 - 18 февруари

 

[caption id="attachment_1548" align="alignleft" width="150"] знак телец[/caption]

 

Любовната седмица на зодия Телец


(12 - 18 февруари)


 

 

През седмицата

Четете между редовете, преди да приемете добрезвучаща оферта за работа през тази седмица. Работното време и условията са твърде незадоволителни за вас. Нова работа или повишение понякога не звучат чак толкова добре.

През уикенда

През уикенда на любовната седмица най-после ще си починете. Венера ще ви дари с цялата си подкрепа, след обърканите работни дни. Любовта е във въздуха, скъпи приятелю Телец!

Съвети


По принцип не взимате прибързани решения. Но тази седмица страхът, че изпускате интересна възможност, може да ви тласне към грешен избор. Направете крачка назад и потърсете съвет, преди да вземете решение. Ако се хвърлите сляпо напред ще загубите много повече, отколкото сте си мислили.
[caption id="attachment_1561" align="alignleft" width="150"] знак близнаци[/caption]


Любовната седмица на зодия Близнаци


(12 - 18 февруари)


 

През седмицата

Чувствате се по-силни, отколкото всъщност сте. Възможно е да налагате своята гледна точка, без да изслушвате мнението на другите. За щастие присъствието на Меркурий и Слънцето във вашия дом на авантюрите и благополучието ще ви научи да бъдете по-толерантни и гъвкави в общуването.

През уикенда

Ако се ангажирате с подобряване на интериора в дома ви, ще държите ума си зает и няма да мислите за проблемите. Прекарайте този любовен уикенд в семейна, удобна среда. Отървете се от нещата, които ви карат да губите доброто си настроение.

СъветиОпределете ясно приоритетите си и се организирайте добре, за да преминете успешно през седмицата, която обещава да бъде изключително натоварена. Спрете да си задавате безсмислени въпроси на работното място. Това само ще забави развитието в кариерата ви.
Любовната седмица 12 - 18 февруари

 

[caption id="attachment_1550" align="alignleft" width="150"] знак рак[/caption]

Любовната седмица на зодия Рак


(12 - 18 февруари)


 

 

 

През седмицата

Под позитивното влияние на Юпитер през любовната седмица ще завържете полезни контакти с приятелски настроени хора. Зависи само от вас дали ще ги убедите, че сте правилния човек за дадена работа. Знаете как да намерите правилните аргументи, за да спечелите доверието им.

През уикенда

Очаква ви прекрасен уикенд. Станете рано и се възползвайте от всичко, което живота ви предлага, и няма да съжалявате. Нищо не ви прави по щастливи от това, някой да се грижи за вас. Вашият партньор ще отговаря напълно на очакванията ви през тези два дни.

СъветиНоволунието поставя ударение върху решение, което ще окаже влияние на професионалното или личното ви бъдеще. През последните месеци се тревожите по даден въпрос. Сега Плутон ще ви помогне да зададете правилните въпроси. Не се притеснявайте да поискате съвет.
 Любовната седмица 12 - 18 февруари

[caption id="attachment_1562" align="alignleft" width="150"] знак лъв[/caption]

Любовната седмица на зодия Лъв


(12 - 18 февруари)


 

 

 

През седмицата

Каква важна седмица предстои за вас, Лъвове! Новата Луна се съюзява с Уран. Това ще е причината, поради която нещата ще се развият по необичаен начин и много по-бързо от очакваното. Ако в ума ви се заражда някакъв план или проект, трябва да му вдъхнете живот през любовната седмица на 2018 година.

През уикенда

Под влиянието на Новолунието във вашия противополен знак уикенда ще бъде доста ангажиран за вас. Имате късмет. Може да смените жилището си, да придобиете нови положителни навици или да научите страхотни новини, които да променят живота ви.

СъветиВремето е извърнедно подходящо за взимане на важни решения. Връзката между Луната, която е във Водолей, и Уран, който пък е управител отново на знака Водолей, ще ви помогне. Не се страхувайте да поемете юздите на своя живот. Използвайте на практика идеите, които се въртят в ума ви от месеци.


[caption id="attachment_1563" align="alignleft" width="150"] знак дева[/caption]

 

Любовната седмица на зодия Дева


(12 - 18 февруари)


 

 

През седмицата

Скъпи Деви, време е да придадете малко цвят на живота си. Планетите ви приветстват и ви насърчават да разчупите модела на живота си и да се захванете с нови занимаяния. Страхувате се да напуснете зоната си на комфорт, но бързо ще свикнете с това, ако се отпуснете. Време е за ново начало!

През уикенда

Разпуснете косите си! Възползвайте се от тези два дни, за да изразите изразите чувствата си и да се сближите в любимия човек. Вслушайте се в съветите на романтичната Венера в Риби. Покажете своята загрижена и романтична страна.

Съвети


Не се плашете от промените в ежедневието ви. Отървете се от товара на миналото и си позволете да продължите напред. Дошло е времето за промяна в почти всяка сфера от живота ви.


 

Любовната седмица 12 - 18 февруари

 


[caption id="attachment_1554" align="alignleft" width="150"] знак везни[/caption]

Любовната седмица на зодия Везни


(12 - 18 февруари)


 

 

 

През седмицата

Грижите се за външния си вид и винаги се стремите към съвършенство. Прекарвате часове наред в опит да поправите малки детайли, които не ви удовлетворяват. Стига сте се притеснявали толкова, тъй като, така или иначе, няма перфектни неща в този живот.

През уикенда

През уикенда Венера в Риби ще ви помогне да се разбирате добре с партньора ви. Ще се чувствате изключително удобно в неговата компания. С грациозност и лекота ще общувате отлично с другите. Радвайте се на себе си.

СъветиЩе ви се стори трудно да погледнете напред в перспектива. Искате всичко да е перфектно. Толкова сте педантични по отношение на външния си вид, че може да стоите будни цяла нощ и да мислете, какво не ви е наред. Време е да спрете с това! Гордейте се с нещата, които сте постигнали!
Любовната седмица 12 - 18 февруари

 

[caption id="attachment_1555" align="alignleft" width="150"] знак скорпион[/caption]

Любовната седмица на зодия Скорпион


(12 - 18 февруари)


 

 

 

През седмицата

Планетите подчертават вашата независима и търсеща удоволствия природа през любовната седмица. Сериозно обмисляте да предприемете сериозни проблеми в живота си, за да може най-накрая да отговаря напълно на очакванията ви.

През уикенда

Като типичен Скорпион, ще се наслаждавате на живота и любовта този уикенд. Под влиянието на Венера в Риби и нейния съвпад с Нептун, ще привличате вниманието през тези 48 часа в края на седмицата. Възползвайте се.

СъветиЩе направите всичко по силите си, за да задоволите нуждите и желанията си през тази седмица. Любимите ви хора може да се почувстват пренебрегати. Опитайте се да се погрижите и за тяхното щастие и благополучие.
Любовната седмица 12 - 18 февруари

 

 

[caption id="attachment_1558" align="alignleft" width="150"] знак стрелец[/caption]

Любовната седмица на зодия Стрелец


(12 - 18 февруари)


 

 

 

През седмицата

Енергията, идваща от присъствието на Слънцето и Меркурий във Водолей, ще ви постави в светлините на прожекторите. Хора ще се тълпят и ще ви търсят за съвет и услуги. Така ще се почувствате ценни и важни за останалите.

През уикенда

Планирайте романтичен уикенд за вас и любимия ви човек. В неговите обятия ще забравите за ежедневните банални проблеми. Оставете отговорностите за няколко часа.

СъветиНамирането на баланс между работата, семейството, приятелите, проектите и желанията никога не е било лесна задача. Определена сфера от живота ви се нуждае от малко повече внимание.
Любовната седмица 12 - 18 февруари

 

[caption id="attachment_1559" align="alignleft" width="150"] знак козирог[/caption]

 

Любовната седмица на зодия Козирог


(12 - 18 февруари)


 

 

През седмицата

Ще бъдете по-толерантни от обикновено и ще се наслаждавате на добри отношения с любимите ви хора през любовната седмица. Най-накрая ще успеете да разгадаете чуждите мотиви, вместо да се ядосвате, когато започнат да спорят с вас. Поздравления!

През уикенда

Ще прекарате страхотен уикенд с най-важните за вас хора. Никога преди не сте се чувствали толкова близки със семейството си. Ще ви бъде приятно да споделите малко от времето си с тинейджъри, чиите хобита и интереси не са чак толкова далечни от вашите. Разликата е само, че сте малко по-разумни от тях.

СъветиНалага се да вземете важно решение във връзка с финансите ви. Не се страхувайте да попитате за професионална помощ. Четете внимателно написаното с дребен шрифт, ако не искате да бъдете измамени.
Любовната седмица 12 - 18 февруари

[caption id="attachment_1566" align="alignleft" width="150"] знак водолей[/caption]

 

Любовната седмица на зодия Водолей


(12 - 18 февруари)


 

 

През седмицата

Ще ви се струва трудно да следвате заръките на човек, който, според вас, не е в правилната позиция на авторитет. За съжаление нямате друг избор. Не се тревожете, скоро ще докажете своята гледна точка.

През уикенда

Този уикенд може да изпаднете в конфликт с приятел. Изглежда, че той не удобрява вашия избор в любовта. Очаквайте разгорещени спорове. Мислете трезво и отстоявайте своята гледна точка. Не поставяйте под въпрос решенията ви. Движите се в правилна посока.

Съвети


Поемете малко свеж въздух, защото имате усещането, че ще загубите търпение тази седмица. Спазвайте дистанция от хора, които изкарват на яве най-лошите ви страни. Далеч от очите, далеч от мислите. Забравете за проблемите и се успокойте!

[caption id="attachment_1567" align="alignleft" width="150"] знак риби[/caption]

Любовната седмица на зодия Риби


(12 - 18 февруари)


 

 

 

През седмицата

Любовта витае из въздуха тази седмица. Венера е във вашия знак и сключва хубав аспект със Сатурн. Тези влияния ще ви помогнат да задълбочите чувствата си и да укрепите връзката си с любимия човек. Ще имате усещането, че сте създадени един за друг.

През уикенда

Горди сте от връзката си и искате да покажете на всички колко сте щастливи с половинката си. Възможно е обаче, той или тя да бъдат по-дискретни по природа. Не правете неща, от които любимият ви може да се почувства неудобно.

СъветиПоставете себе си на първо място поне веднъж. Бяхте твърде добри и щедри с членовете на семейството и приятелите напоследък. Време е да се фокусирате върху себе си. Няма нищо лошо в това да бъдете егоисти понякога.
Прогноза на Мария Николова,


вашия астролог


 

Приятна седмица!


Надявам се моята прогноза да ви бъде от полза!


 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]Любовната седмица 12 - 18 февруари Настъпи най-после любовната седмица на 2018 година, за която говорим още от началото на месец февруари. Насладете се на приятни и незабравими мигове с любимите ви хора. И не забравяйте да показвате любовта си и през всичките останали дни от годината. Уважавайте своите и чуждите чувства![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова