неделя, 11 февруари 2018 г.


 

Дневен хороскоп за


12 февруари понеделник


 

[caption id="" align="alignleft" width="364"]Хороскоп 12 февруари понеделник Колко ли често се вайкате за това, че идва понеделник? Обикновено уикенда се изнизва много бързо и неусетно! Докато обърнем глава, вече е понеделник и отново ни се налага да бъдем отговорни и да работим упорито![/caption]

 

Какво ни очаква през първия работен ден на новата седмица?


 

Къде се намират звездите днес


и как тяхното разположение


влияе на зодиакалните знаци? 

Луната прекарва 12 февруари в Козирог


 

хороскоп 11 февруари неделя

 

 

На 11 февруари Луната прекарва целия ден в знака на Козирога. Ще остане там до 17:13 ч на 13 февруари, когато ще навлезе във Водолей.

Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас. Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Това време може да бъде изключително ефективно за нас, особено когато погледнем трезво към реалността.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Козирог са:

  • дългосрочни действия, които дават бавни, но сигурни резултати;

  • практични и свързани с кариерата занимания;

  • съставяне на бизнес планове;

  • практични и изгодни инвестиции.


 

 

Транзит на Венера в Риби


 

[caption id="attachment_1852" align="aligncenter" width="509"]Хороскоп 10 февруари събота Венера започва своя транзит в знака Риби на 11 февруари и ще оказва влияние върху живота ни до 7 март, когато ще премине в знака Овен.[/caption]

 

На 11 февруари в 01:21 ч през нощта Венера започна своя транзит в знака на жертвоготовната и състрадателна Риба. Планетата на любовта ще изпълни дните ни със сладка и мечтателна енергия, особено по отношение на взаимоотношенията и връзките. Венера в Риби е нежна и привързана, но трудно достижима понякога, тъй като носи в себе си копнеж към нещо, което трудно може да се обясни и да бъде удовлетворено. Границите между реалността и мечтите се размиват. Възможно е да приемем ролята на жертва или да изпаднем в заблуждение.

 

Аспекти характерни за 12 февруари


 

Луната се намира в отговорния Козирог и затова сме малко по-внимателни от обикновено. Луната сключва съвпад с Плутон и секстил с Юпитер. Това повишава нашето самочувствие и вяра, както и амбициите ни.

Меркурий и Сатурн пък сключват аспект - полуквадрат. Под това влияние ще бъдем по-чувствителни към критиката, тревогите и песимистичното мислене. Времето е подходящо да работим върху поправяне на грешки и разрешаване на проблеми. Не разчитайте на разширение и поемане на рискове през този ден.

 

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

 

Прогноза за зодия Овен за понеделник


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, през следващите няколко дни енергията ще бъде малко разпиляна. Ще свършите повече работа, ако се фокусирате върху най-важните неща. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, тъй като енергичните вибрации ще променят графика ви. Ключът е да правите малки, но обикновени стъпки, ден за ден. Ако направите това, ще отбележите прогрес.

 

 


Прогноза за зодия Телец за понеделник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, на 12 февруари, ще дадете всичко от себе си нещата да вървят гладко. Има неща, обаче, които няма да може да контролирате през следващите дни. Може да е свързано с ваша амбиция или лична цел, която се развива по различен начин от очакваното. Това може да работи във ваша полза в дългосрочен план. Оставете съдбата да определи как ще се развият нещата.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за понеделник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, борбеният Марс продължава своето пътуване през вашия дом на партньорствата. Затова на 12 февруари може да се опитвате да впечатлите някого - приятел или любовен интерес. Космическите сили, обаче, през следващите дни ви окуражават да направите крачка назад и да се дистанцирате малко от ситуацията. Ако постъпите така, този ваш приятел вероятно ще започне сам да ви търси.


 

 

Прогноза за зодия Рак за понеделник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, през следващите дни може да се случи нещо, за което сте се подготвяли от известно време насам. Така ще изпитате облегчение. Наближава частично слънчево затъмнение на 15 февруари. Това може да създаде вътрешно напрежение във вас, защото се подготвяте за ново начало или нова фаза, която ще доведе позитивна промяна през следващите месеци.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за понеделник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, днес на 12 февруари уверената енергия, която ни носят звездите, ще ви накара да се почувствате непобедими. Носейки това усещане в себе си, може да се захванете с нещо, отвъд вашите сили и способности. Ако става на въпрос за домакинска задача, за която са нужни специални умения, вероятно ще се наложи да се доверите на професионалистите. И сами може да се справите, разбира се, но ще се получи по-добре, ако използвате знанията на хора, които си разбират от работата.

 

 

Прогноза за зодия Дева за понеделник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, ако сте готови да се посветите на креативна идея, тя ще трябва да е в сферата на вашия дом на себеизразяването (пети дом). Усещате, че ви очаква сериозна работа, за която се изисква търпение и постоянство. Вероятно ще е по-разумно да почакате още седмица, преди да сложите начало на този нов проект. През това време може да научите нова информация, която ще ви бъде от помощ.

 

 

Прогноза за зодия Везни за понеделник 


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, ако на 12 февруари ви се струва, че отношенията ви с даден човек са твърде интензивни, това може да се дължи на сили, които не може да контролирате. Ще изпитате желание да се свържете с тази личност, дори и това да е лишено от какъвто и да е логически смисъл. Колкото и силно да сте привлечени, ако целенасочено се дистанцирате, това ще ви даде допълнителни сили да помислите дали желанието ви е разумно или не.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за понеделник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, ще откриете, че дадена задача, която сте смятали за трудна, всъщност е доста лесна, щом веднъж се захванете с нея. Каквот и да сте отлагали досега, днес на 12 февруари може да се потопите в него. Моментът ще ви грабне и ще започнете да се наслаждавате, на тово, което сте отбягвали. Това се отнася и за други области в живота ви също.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за понеделник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, времето е продуктивно за вас, дори и в момента, на 12 февруари, да не виждате доказателство за това. Но вероятно след няколко седмици ще погледнете назад и ще видите колко неща сте свършили. През следващите дни ще бъдете свидетели на неочаквани събития, които ще ви донесат много полезна информация. Нещата ще се подобряват с всеки изминат ден.

 

 

Прогноза за зодия Козирог за понеделник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбиционзи Козирози, доволни сте, че сте постигнали всичко сами без чужда помощ. Ако обаче някого попита за вашата подкрепа, ще ви бъде трудно да откажете. Луната сключва благоприятен аспект с Нептун, който ще отключи състрадателната ви страна. Ще се чувствате неловко, ако не направите, каквото можете, за да помогнете. Не се притеснявайте след това и вие да поискате помощ.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за понеделник


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, ще ви хрумнат прекрасни идеи през следващите дни, но една от тях ще се открои от останалите. Веднага я запишете, за да не я забравите, когато дойде време за реализирането й. Ако не го направите, ще ви остане усещането, че сте изпуснали невероятна възможност.

 

 

Прогноза за зодия Риби за понеделник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили кротки Рибки, ако някой от проектите ви не се развил според очакваното, вероятно ще започне да се изменя през следващите дни. Преди да се случи това, обаче, ще осъзнаете, че част от този проект е била нереалистична. Това не значи, че трябва да изоставите всичко, а показва, че вашия план се нуждае от преработка. И така втория път може да сработи перфектно

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="500"]хороскоп 12 февруари понеделник СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, НАБЛИЖАВА СВЕТИ ВАЛЕНТИН - СВЕТОВНИЯ ПРАЗНИК, КОЙТО ЧЕСТВА НАЙ-ВЕЛИКОТО ЧУВСТВО НА СВЕТА ЛЮБОВТА! НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА! ПОКАЗВАЙТЕ ИМ ВСЕКИ ДЕН ВЪВ ВСЕКИ ЧАС КОЛКО ДЪРЖИТЕ НА ТЯХ![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова