понеделник, 12 февруари 2018 г.


 

Дневен хороскоп за


13 февруари вторник


 

Хороскоп 13 февруари вторник 

Какво ни очаква във втория работен ден на седмицата?


 

Къде са разположени важните планети на 13 февруари и как влияят на зодиакалните знаци?


 

Позиция на Луната


 

хороскоп 11 февруари неделя

 

Луната ще прекара по-голямата част от 13 февруари в Козирог.


 

Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас. Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Това време може да бъде изключително ефективно за нас, особено когато погледнем трезво към реалността.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Козирог са:

  • дългосрочни действия, които дават бавни, но сигурни резултати;

  • практични и свързани с кариерата занимания;

  • съставяне на бизнес планове;

  • практични и изгодни инвестиции.


 

Следобяд в 17:13 ч. Луната ще напусне Козирог и ще започне транзита си през знака на Водолей. Това ще насочи вниманието към темите свързани с знака Водолей. Ще затвърдим връзките с приятелите си или група от обществото, към която принадлежим. Ще измислим нетрадиционни решения на съществуващите проблеми и ще направим нужните промени. Време е да бъдем по-гъвкави.

Луната се движи без курс от 7:44 до 17:13 ч. , а последният аспект, който сключва, преди да смени знака си е квадрат с Уран.

 

Аспекти характерни за 13 февруари


 

Днес небесните тела сключват много квадратни аспекти, които се считат за неблагоприятни. Затова ще се засилва усещането, че сме на кръстопът. Ще ни е трудно да намерим баланс между разума и чувствата. Сякаш нещо блокира нашите идеи или поставя под въпрос връзките ни. Трудно ще намерим удовлетворение. Квадратът между Меркурий и Юпитер ни кара да преувеличаваме проблеми и ситуациите и да правим прибързани заключения. Отвсякъде ще ни залива информация. Затова е възможно да пропуснем някои важни детайли. Има много въпроси за обсъждане, а на нас ще ни бъде трудно да се фокусираме. Но въпреки тези трудности, ще успеем да запазим положителната си нагласа. Ще се появят нови вдъхновяващи идеи.
Добрата новина е, че наблюдаваме приятен аспект между Слънцето и Уран. Той стимулира желанието ни да се приспособим към новите обстоятелства и непознати ситуации.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за вторник


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, наближаването на Свети Валентин ви провокира да измислите необичаен начин да изразите любовта си. Живият и енергичен Меркурий сключва хубав аспект с Юпитер и това ще е причина да станете още по-щедри към своята половинка. Ако усилията отговорят на любовта ви, и този човек наистина си заслужава, тогава не щадете средства.

 


Прогноза за зодия Телец за вторник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, днес на 13 февруари, нова идея ще ви вдъхнови и ще изпитате желание да се отделите от старите проверени методи. Все още ще имате леки резерви и затова ще ви е трудно изцяло да се посветите на новото занимание. Космическите сили ще ви дадат нужната енергия и ще извлечете полза от ситуацията. 


 

 

Прогноза за зодия Близнаци за вторник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, днес на 13 февруари хармоничната Венера сключва благоприятен аспект с трезвия Сатурн. Това ще ви помогне да погледнете по-ясно към появила се възможност. Ще прецените какви са нейните предимства и недостатъци. Добре е да помислите малко върху детайлите, тъй като е възможно под влиянието на някои аспекти да предприемете необмислен риск.


 

 

Прогноза за зодия Рак за вторник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, на 13 февруари фокусът пада върху вашия емоционален и интензивен дом. Ще бъдете отворени към идеите или предложенията, които ти позволяват да обърнеш нова страница. За да продължите напред, обаче, трябва да се отърсите от някои минали грижи, които спъват развитието ви. Следващите дни ще бъдат подходящи именно за това - да разберете какво ви пречи и да се отървете от него.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за вторник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, днес на 13 февруари, комуникативният Меркурий сключва квадрат с преповдигнатия Юпитер. Под това влияние до вас ще достигне информация от голямо значение. В резултат от разговорите, които водите, ще започнете да мечтаете и мислите нестандартно. Другите ще ви предупреждават да внимавате, но възможностите пред вас в този ден са изключително интересни и изкушаващи.

 

 

Прогноза за зодия Дева за вторник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, днес на 13 февруари ще ви допадне идеята за промени. Може би сте готови за нещо различно, но все още не сте сигурни. В допълнение, Слънцето и Уран сключват хубав аспект, който ще ви направи доста нетърпеливи да усетите вкуса на промяната. Погледнете на това като възможност да експериментирате с различни разбирания, които да ви отдалечат от зоната на комфорт. Ще получите вдъхновение.

 

 

Прогноза за зодия Везни за вторник 


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, днес на 13 февруари може да се свържете с човек, който е отворен към нови идеи. Той може да насочи вниманието ви към вълнуващи възможности, за които дори не сте подозирали досега. Ако имате шанса да си сътрудничете с подобна личност, ще се почувствате още по-вдъхновени в процеса на общата ви работа. Ентусиазмът ви ще се разгърне в целия си блясък.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за вторник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, на 13 февруари комуникативният Меркурий във Водолей сключва квадрат с философски настроения Юпитер във вашия знак. Затова ще се почувствате готови да обсъдите промени свързани с вашата семейна или домашна обстановка. Може да е смело действие от ваша страна, но също така вероятно става на въпрос за нещо, за което мечтаете от известно време. Този аспект ще задвижи нуждата ви от промяна в правилна и положителна посока.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за вторник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, днес на 13 февруари споделянето на мислите ви може да ви вдъхнови да развиете креативна идея, която се е появила във вашето съзнание. Говорейки за плановете, мислите ви започват да придобиват по-голяма конкретност. Астрологичен аспект, който включва внимателния и разумен Сатурн, ви подтиква да попитате за съвет експерт в съответната област. Ще се окаже много ползотворно за вас, ако получите правилните насоки

 

 

Прогноза за зодия Козирог за вторник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбиционзи Козирози, ако търсите подарък за своя любим човек, може да се спрете на някакъв уред за дома или за лична употреба и ще направите добро впечатление. Съвсем скоро предстои слънчевото затъмнение, което ще се случи във вашия дом на финансите (втори дом). Под това влияние вероятно ще получите възможност да разширите приходите си като започнете нова дейност.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за вторник


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, днес на 13 февруари ще се развълнувате от потенциала, които носи в себе си даден бизнес план или проект. Ще бъдете нетърпеливи да споделите това със свои съмишленици. Дори да ви се струва, че това е най-правилното нещо, по-добре не им казвайте всичко, а спестете някои части от плана само за себе си. Когато обмислите всичко внимателно, тогава намерете начин да споделите с останалите.

 

 

Прогноза за зодия Риби за вторник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби, прекрасната Венера във вашия знак сключва хармонизираща връзка с трезвия Сатурн във вашия социален дом (десети дом). Ще изпитате желание да се свържете с човек, които споделя мнението ви по даден сериозен въпрос. Това ще задълбочи вашето приятелство, от което може само да извлечете полза. В същото време една позитивна промяна на вашите духовни ценности ще ви вдъхнови да предприемете промени.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="500"]хороскоп 12 февруари понеделник СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, НАБЛИЖАВА СВЕТИ ВАЛЕНТИН - СВЕТОВНИЯ ПРАЗНИК, КОЙТО ЧЕСТВА НАЙ-ВЕЛИКОТО ЧУВСТВО НА СВЕТА ЛЮБОВТА! НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА! ПОКАЗВАЙТЕ ИМ ВСЕКИ ДЕН ВЪВ ВСЕКИ ЧАС КОЛКО ДЪРЖИТЕ НА ТЯХ![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова