вторник, 13 февруари 2018 г.


 

Хороскоп 14 февруари сряда


 

Какво очаква всеки един от зодиакалните знаци


на деня на влюбените Свети Валентин?


 

[caption id="" align="aligncenter" width="534"]Хороскоп 14 февруари сряда Любовта е топлината, която ни сгрява и в най-лютата зима![/caption]

 

 

Хороскоп за зодия Овен за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Ще дадете всичко от себе си, за да покажете на любимия си човек, че дядо Коледа е най-добррия приятел на Свети Валентин. Тъй като празника на любовта е нещо, през което преминава всяка връзка, няма да щадите средства, за да покажете любовта си.

Ако сте необвързани: Ще се чувствате малко тъжни, но няма да го покажете пред никого. Изпитвате пристъпи на меланхолия, защото сте сами на този ден. Ще се ядосвате, че дават само сълзливи истории по телевизията, но вътрешно ще страдате от липса на любов.

Работа и кариера: Ще пропуснете празните приказки на работното място и ще пристъпите направо към работа. Ако се налага да подписвате договори, ще бъде разумно да снижите изискванията си към партьорите.

 


Хороскоп за зодия Телец за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Може да се появят разногласия между вас и партньора ви във връзка с общия в бюджет. Вие сте склонни да спестявате и е възможно вашия любим да харчи повече. Опитайте се да изгладите недоразуменията си като се отдадете на ласки.

Ако сте необвързани: Не се срещате с много хора и се изолирате напоследък. В резултат на моменти се съмнявате в своята способност да привличате внимание и съблазнявате. Преди да подарите сърцето си на някого, той трябва да заслужи доверието ви първо. Вероятно стара любов ви е наранила и това ви пречи да продължите напред.

Работа и кариера: Възможно е да получите повишение без дори да сте питали за токова. В резултат от промени във вашия отдел може да получите възможност да се изкачите по служебната стълбица. Подобни неочаквани промени ще ви дадат нужната сили за отлично професионално развитие.


 


Хороскоп за зодия Близнаци за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Вие и вашия партньор сте в чувствено и романтично настроение. И двамата знаете как да забравите споровете и проблемите на Свети Валентин. Обичате се толкова много, че сте готови да предвижите връзката си в правилната посока. Време е да спрете да поглеждате назад и да прегърнете бъдещето.

Ако сте необвързани: Любовта е във въздуха и е възможно да си паднете по напълно непознат на 14 февруари. Искате да бъдете обичани. Това че сте сами, не означава, че не може да се наслаждавате на живота. Не търсите дългосрочна връзка, но няма нищо лошо в това да се чувствате обичани, било то само за една нощ.

Работа и кариера: Меркурий в знака Водолей ще ви помогне да завържете нови контакти, да изразите изискванията си или да бъдете забелязани на работното място днес. Ако повишите репутацията си, това ще помогне на развитието на кариерата ви.

 


Хороскоп за зодия Рак за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Знаете какво точно да правите, за да разгорещите сексуалния си живот. Усмивката няма да слиза от лицето на любимия ви човек. Вечерята на свещи у дома ще приключи със забавления в спалнята. Нямате търпение вече. Ако напоследък чувате сватбени камбани, тогава сте готови да отговорите на най-важния въпрос днес.

Ако сте необвързани: Вие сте добър слушател и това ще ви спечели точки пред човека, с който напоследък се сближавате. Ще го накарате да се върти на малкия ви пръст. Но не му давай прекалено големи надежди. Ако не виждате бъдаще в подобна връзка, по-добре бъдете искрени.

Работа и кариера: Чувството ви за хумор ще ви помогне да облегчите напрежението между вас и колегите ви. Следите се изкъсо през целия ден и започвате да се изтощавате. Ръководителят на отдела ви ще забележи усилията ви. Нещата скоро ще си бъдат на мястото отново.

 

Хороскоп за зодия Лъв за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Известни сте с щедростта си, когато трябва да демонстрирате любовта си. На 14 февруари ще заведете любимия си човек на луксозна вечеря. Дори и да изхарчите последните си средства ще създадете една невероятна нощ само за вас двамата. Развълнувана до краен предел, вашата половинка ще се разтопи в прегръдките ви.

Ако сте необвързани: Венера може да ви награди с чисто нова любовна афера. Усмивките ви ще бъдат очарователни, а сърцето ви бие учестено и чака с готовност да бъде превзето. Това може да се окаже важен момент във вашия живот.

Работа и кариера: Очаква ви доста работа и вероятно ще ви се наложи да бързате. Вашите рефлекси и воля няма да се влияят от съществуващи закъснения или хаотичната работа на ваш колега.

 

Хороскоп за зодия Дева за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Ще правите интересни неща с вашия партньор. Незначителни ситуации може да изнервят любимия ви, затова е важно да го накарате да се отпусне, дарявайки го с любовта си. Когато го направите, той ще се успокои.

Ако сте необвързани: Може да срещнете хора, които ще ви допаднат физически. Не е задължително да влагате чувства. Венера в Риби ще ви помогне да видите вашия потенциал да влияете на останалите и да съблазнявате. Не се опитвайте да контролирате нещата, защото понякога съдбата сама си знае работата.

Работа и кариера: Вие сте много трудолюбиви. Фокусирате се върху задачите си и сте чувствителни към критиката. Наблюденията на висшестоящите по отношение на работата в може или да ви поощрят да продължавате да работите все така или да ви наранят. Съветваме ви да не взимате всяко едно тяхно мнение за чиста монета.

 


Хороскоп за зодия Везни за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Днес ще се отпуснете и ще бъдете себе си в компанията на любимия човек. Ще предприемете различни дейност, които ще подобрят връзката и сантименталния ви живот, и ще ви дадат цялата любов и привързаност, от която се нуждаете. Свети Валентин ще бъде причина да си спомните какво хубаво нещо е интимността.

Ако сте необвързани: Спрете да очаквате красив непознат, който още не сте срещнали, да ви покани на вечеря тази вечер! Приемете предложението на приятелите си да излезете като необвързани. Срещнете се за по питие след работа. И самотните може да излизат на 14 февруари. Дори може точно днес да се сблъскате с някой специален човек.

Работа и кариера: Днес ще си задавате въпроси и ще се съмнявате в професионалните си планове. Нямате търпение да си издигнете в кариерата, но към момента нещата не се случват по вашия начин.

 


Хороскоп за зодия Скорпион за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Въпреки че е Свети Валентин, време е да си отдъхнете от любовния живот. Напоследък социалните ви амбиции пречат на любовта. Партньорът ви се чувства излишен и ще разбере колко надолу е слязал в списъка ви с приоритети. Предложете му кратка раздяла, за да обмислите как да продължите. Ако не може да отделите цялото си внимание на любимия, какъв е смисъла да се преструвате на влюбени.

Ако сте необвързани: Ще решите да загърбите притесненията и да отворите сърцето си за някой нов човек. Общувате с по-голяма лекота и се чувствате по-уверени. Сега има тенденция да прибързвате и затова трябва да се научите да бъдете търпеливи. Само времето ще покаже дали чувствата ще се задълбочат.

Работа и кариера: Ще изживеете положителен поврат в кариерата. Най-накрая ще получите повишение и нямате търпение затова.

 


Хороскоп за зодия Стрелец за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Свети Валентин е особено важен за вас тази година. Възможно е да подновите брака си или да покажете отново силата на любовта си. Организирайте луксозна вечеря за вашия любим човек.

Ако сте необвързани: Чувствата ви са скромни, дори леко неудобни, но искрени. Няма да лъжете, ако изразите желанието си към новия ви любовник. Нямате време да се допитвате до гадател, за да ви каже дали да инвестирате в дългосрочна връзка. Слушайте своето сърце и това на човека, който ви интересува. Те ще ви насочат в правилната посока.

Работа и кариера: Професионалните ви задължения ще се увеличат и няма да толерират липсата на концентрация. Трябва да сте на няколко места едновременно. Благодарение на точната ви преценка ще виждате проблемите, още преди да са се появили.

 

Хороскоп за зодия Козирог за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Ще положите допълнителни усилия, за да запазите хармонията у дома. Тонът, който използвате, и енергията, която влагате, докато общувате с партньора ви, ще доведат до спорове помежду ви. Разумно е малко да се успокоите, за да мине вечерта гладко. Използвайте чувството си за хумор, за да разведрите обстановката.

Ако сте необвързани: Ситуацията при вас не се променя и все още си нямате партньор. Това не ви притеснява особено. Самотата ви дава възможност да помислите върху настоящето и миналото си. За сега любовния ви живот съществува само в мислите и мечтите ви.

Работа и кариера: Движите се на високи обороти на работното място. Посвещавате времето си на работата и сте добре известни с вашата отдаденост. Днес очаквате да бъдете оценени подобава и да получите удовлетворение от себе си.

 

Хороскоп за зодия Водолей за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Искате да зарадвате партньора си със специален подарък за Свети Валентин. Изберете нещо, което би означавало много за тях. Имате огромното желание любимия ви човек да запомни този ден. Искате отношенията ви да се развият и да преминат на следващото ниво. Освен това влиянието на планетите ви прави по-чувствени в леглото от обикновено.

Ако сте необвързани: Купидон ще ви запознае с нов човек, с който ще си паснете на мига. Страхотни новини. Двамата ще решите да се наслаждавате на това, което любовта може да ви предложи на Свети Валентин. Уговаряте се дори да се видите отново през уикенда, ако не сте заети да се целувате и прегръщате...

Работа и кариера: Днес сте в такова добро настроение, че отиването на работата хич няма да е стресиращо за вас. Способността ви да забравите за проблемите и грижите ще ви направи изключително продуктивни на работното място. Също така ще се разбирате отлично с колегите.

 

Хороскоп за зодия Риби за 14 февруари


 

Ако сте обвързани: Ще бъдете разочаровани, ако партньорът ви върже тенекия в последния момент. Планирате специална вечеря отдавна и не може да повярвате, че той ще забрави за нея. Ще се помъчите да не показвате разочарованието си и атмосферата ще се обтегне. Няма голяма вероятност да се забавлявате под чаршафите тази вечер.

Ако сте необвързани: Приятелите ви ще ви запознаят с нов човек и ще благодарите на съдбата за това. Нещата ще започнат бавно, но ако сте търпеливи, чакането ще си заслужава. Страхувате се да не бъдете предадани отново, но трябва да сложите край на това негативно мислене. Иначе нещата ще приключат още преди да почнат.

Работа и кариера: Като че ли работата ви вече не ви удовлетворява. Чувствате се сякаш правите прекалено много усилия, а не получавате нищо в замяна. Тази ситуация ви обърква и започвате да се чудите дали имате бъдеще в тази компания.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="593"]Хороскоп за 14 февруари ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ! НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА СПОДЕЛЯТЕ ИНТРИГУВАЩИ МИГОВЕ ЗАЕДНО! НЕОБВЪРЗАНИТЕ ОТ ВАС ДА НЕ СЕ ОТЧАЙВАТ! ЛЮБОВТА ГИ НАБЛЮДАВА ТАЙНО И ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ РАЗКРИЕ В ЦЯЛАТА СИ ПРЕЛЕСТ![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова