събота, 17 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


17 февруари събота
 

Какво са ни приготвили звездите в почивния ден?


 

Къде са разположени планетите на 17 февруари


и как влияят на зодиакалните знаци?


 

Позиция на Луната


 

На 17 февруари Луната транзитира през знака Риби. Тя започна движението си през този знак на 16 февруари в 4:43 ч и ще остане тук до 18 февруари следобяд.

Когато Луната е в Риби, ни може да се чувстваме откъснати от реалността. Ще сме готови да помагаме на другите. Ще ни бъдат приятни самотни занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите. Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

 

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:

  • занимания свързани с мечтите ни;

  • мистични или духовни търсения;

  • промяна на разбирането ни за света;

  • слушане на музика;

  • посещение на театър и други артистични прояви;

  • посещение на спа процедури, плуване - въобще дейности, свързани с вода.


 

Аспекти характерни за 17 февруари


 

Наблюдаваме квадратен аспект между Марс и Нептун. Под негово влияние ще получите вдъхновение от необичайни източници. Или пък временно ще загубите мотивация и ще промените предприетия курс на действие. Енергията ще идва и ще си отива, затова ще ни е трудно да разберем какво точно искаме.

Съвсем на другия полюс стои съвпада между Слънцето и Меркурий, който ще ни донесе яснота. Думите, които изричаме или пишем имат голямо влияние върху хората, за добро или за лошо. Времето е идеално да попълним липсващите детайли в идеите ни или в последните ни емоционални открития. Но заради аспекта между Марс и Венера трябва да внимаваме да не се подлъжем от нереалистичните ни мечти.

На 18 февруари сутринта, Меркурий ще навлезе в Риби и ще се движи в този знак до 6 март. При това разположение начинът ни на мислене става по-визуален и интуитивен. Често ще се обръщаме към въображението ни. Свързваме се със света на емоциите, които оцветяват начина ни на разсъждение и стилът на комуникация. По-често се доверяваме на интуицията и с нейна помощ взимаме решения.

Наближава периода на голяма планетарна активност в знака Риби. Първо Венера влезе в този знак на 11 февруари. Сега Луната е там, макар и за два дни. Утре към Венера ще се присъединят мислителят Меркурий и Слънцето. Отделно Нептун е в Риби от 2012 година насам, а Нептун е планетата управител на Риби.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за събота


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, към 17 февруари има струпване на планети в последния градус на вашия сектор на приятелите и обществата. Това означава, че може да получите покана за среща, включваща обсъждане на въпрос, който се нуждае от креативно решение. През следващите седмици, често ще се занимавате с неща, които засягат вас самите, или са част от хобито ви.

 


Прогноза за зодия Телец за събота


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, на 17 февруари акцентът при вашата зодия е поставен върху социалната сфера. Ще се радвате на приятни занимания и ще имате възможност да си починете от натоварената седмица. Добре е навреме да завършите задачи, свързани с личните ви цели и амбиции, тъй като съвсем скоро вниманието ви ще се насочи към обществени въпроси. Ако работите в екип, оставете интуицията да те ръкоди.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за събота


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, вероятно напоследък сте се наслаждавали на нови занимания и това е разширило мирогледа ви. Промяна в космическата енергия ви насърчава да приложите придобитите нови знания, особено ако са свързани с план с голяма значимост за вас. Ако имате големи мечти, сега е моментът да работите за тяхното реализиране.


 

 

Прогноза за зодия Рак за събота


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, напоследък работите по въпроси, дълбоко свързани с емоциите ви. Това обаче бавно ще почва да се променя от 18 февруари нататък. Днес обаче може отново да се появи въпрос, който сте игнорирали поради някаква лична причина. Така ще имате възможност да го решите веднъж завинаги. Ако го направите, следващите седмици ще ви се сторят по-леки и свежи.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за събота


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, днес на 17 февруари, ако искате да се свържете с някой, времето е подходящо да си уредите среща. От утре космическите сили ще изместят фокуса върху по-дълбоки и емоционални въпроси. Хич няма да ви се занимава с подобни неща, които преди време сте скрили под килима. Но бавно ще започнете да работите върху разрешаването им.

 

 

Прогноза за зодия Дева за събота


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, на 17 февруари чувствителната Луна и борбения Марс се свързват чрез аспекти с Нептун във вашия партньорски дом. В резултат от това ще ви е трудно да прецените мотивите на хората. Може да ви се струва, че постоянно променят начина си на мислене. Затова ви е трудно да прецените какво да правите, как да се отнасяте към тях. Най-добре е да се фокусирате върху собствените си планове за уикенда и да продължите напред.

 

Прогноза за зодия Везни за събота


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, 17 февруари е подходящ ден да приемете покани за срещи и да се наслаждавате на занимания, които поддържат доброто ви настроение. От утре акцентът се променя и ще бъдете по-фокусирани върху начина на живот и работата. Ще бъдете по-ангажирани от обикновено и ще отделяте повече време да оказвате помощ на другите хора. Знаете много добре, че балансът е ключа към всичко. Ще имате възможност да се погрижете за здравето си също.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за събота


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, през последните седмици си позволихте да се скриете от обществената сцена и вероятно да получите нова свежа перспектива в живота си. Тази фаза приключва и от утре ще се насочите към креативни и релаксиращи занимания. Днес на 17 февруари, обаче, живия Марс сключва аспект с фантастичния Нептун. Под това влияние помислете какво ви прави щастливи и каква е цената на това щастие. Това ще ви вдъхнови да направите промени.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за събота


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, през последните дни вероятно имахте възможност да поемете в нова посока. От утре обаче Слънцето и пратеника Меркурий ще навлезат в по-личен дом на вашата графика. Така ще имате повече възможности да мислите върху ключови духовни въпроси и да направите важни открития за самите вас.

 

 

Прогноза за зодия Козирог за събота


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни Козирози, на 17 февруари една част от вас иска да запази мислите си само за себе си, а друга усеща, че ако сподели с някого ще се почувства по-добре. Вероятно не искате да товарите приятелите. Ще откриете, че си заслужава да се доверите на даден човек, който ще ви изслуша с удоволствие. Този ваш довереник разбира много добре, че ще получите облекчение, ако споделите.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за събота


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, през следващите дни е добре да помислите по-внимателно, преди да предприемете нови финансови начинания. Днес, на 17 февруари, влиянието на неясния Нептун може да не получите печалбата, която очаквате. Същото се отнася за подписване на договори, тъй като нещата може да не са много ясни. Не бързайте да се ангажирате с нищо, помислете върху вариантите, които имате. Вероятно ще трябва да почакате да се появи нещо по-добро за вас.

 

Прогноза за зодия Риби за събота


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби, ако се чувствате напрегнати, това е защото утре Слънцето навлиза във вашия знак. Това ще ви изпълни с мечти и креативни идеи. Ще се чувствате готови да изследвата проникновения и мисли, който изникват от съзнанието ви. Особено ще ви вълнуват въпросите с голяма духовна значимост за вас. Ще ви повлияе изключително позитивно, ако се отдадете на своя порив да се потопите в дълбоките кътчета на съзнанието.

 

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова