събота, 17 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


18 февруари неделя 

Какво са ни приготвили звездите в почивния ден?


 

Къде са разположени планетите на 18 февруари


и как влияят на зодиакалните знаци?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 18 февруари неделя

 

През първата част от 18  февруари Луната транзитира през Риби. Тя започна движението си през този знак на 16 февруари и през последните два дни оказва влияние на живота ни, в комбинация с красивата Венера, която също обитава Риби.

Когато Луната е в Риби, ни може да се чувстваме откъснати от реалността. Ще сме готови да помагаме на другите. Ще ни бъдат приятни самотни занимания като слушане на музика, рисуване, свободно реене в света на мечтите. Времето е подходящо да потънем в размисли, да слушаме интуицията си и да изразяваме съпричастност и съчувствие. Границите, които си поставяме се размиват. Трудно разграничаваме реалността от фантазиите. Възможно е да бъдем подведени от фалшиви усмивки и доброта. Не гледаме внимателно подробностите. Струва ни се възможно да опишем с думи чувствата ни.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Риби са:

 • занимания свързани с мечтите ни;

 • мистични или духовни търсения;

 • промяна на разбирането ни за света;

 • слушане на музика;

 • посещение на театър и други артистични прояви;

 • посещение на спа процедури, плуване - въобще дейности, свързани с вода.


 

В 14:06 ч Луната напуска Рибите и започва транзита си през първия знак от зодиака - Овен, и ще оказва влияние през втората половина от 18 февруари. С това започва нов цикъл, при който земният спътник ще направи още една почитна обиколка на всички знаци.

Когато Луната е в Овен, ни сме мотивирани от желанието ни за ново начало. Инстинктът ни кара да се заемем с нещо ново. Чувстваме се енергични, спонтанни и изпълнени с ентусиазъм. Възможно е да действаме импулсивно и да ни липсва такт. Най-добре е да изразходите излишната енергия като предприемете някаква формата на физическа активност.

Луната в Овен подкрепя следните дейности:

 • бързи дейности, които носят незабавен резултат;

 • начинания, свързани с нас самите, с нашето его;

 • самоутвърждаване;

 • приемане на предизвикателства;

 • стартиране на краткосрочни проекти.


 

Аспекти характерни за 18 февруари


 

На 18 февруари Меркурий сменя знака си и започва транзита си през Риби. Слънцето също се премества в последния знак на зодиака и ще се движи там до 20 март. Под това влияние, ще действаме от алруистични подбуди. През този период ще ни бъде по-приятно да чувстваме, да мечтаем и да си представяме бъдещето в розови нюанси, отколкото да работим и да вършим някаква физическа активност. Знакът Риби проповядва емпатия, безприкословна любов, отдаденост и мъдрост. Негативните проявления са самосъжаление, чувство, че сме жертва на живота, пасивност и бягство от реалността.

Благодарение на енергичното влияние на Луната в Овен днес, обаче, ще бъдем готови за действие. Венера и Уран се движат към аспект - полуквадрат, който ще бъде точен на 19 февруари. Под негово влияние може да се изпитваме напрежение, да бъдем непокорно, докато не осъзнаем нуждата да освежим малко връзките ни и хобитата, с които се занимаваме.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за неделя 


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, на 18 февруари фокусът се измества към вашия изолиран и чувствителен 12 дом, което през следващите седмици ще ви даде възможност да размишлявате върху живота и бъдещите ви планове. Скоро четири планети - Слънце, Венера, Меркурий и Нептун - ще се съберат на едно място в духовния знак Риби. Благодарение на това ще осъществите връзка с чувствата си - вашите и тези на останалите хора. Щом мислителя и говорителя Меркурий са в тази зона, ще ви бъде много по-лесно да говорите за ключови въпроси от живота ви.

 

 


Прогноза за зодия Телец за неделя


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, от днес, 18 февруари, социалния ви живот ще разцъфти още повече, тъй като като пред следващия месец Слънцето ще обитава вашия 11 дом (дома на обществата и приятелствата). Меркурий също ще му прави компания до 6 март. Ще търсите комуникация с нови хора или ще се движите в среда със сходни на вашите интереси. Възможно е различни подбуди да ви карат да се свързвате с тези хора.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за неделя


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, през следващите седмици ще бъдете под светлината на прожекторите. Ще бъдете нетърпеливи да покажете уменията и способностити си. Четири планети се подреждат във вашия дом на амбициите и личните цели. Желанието ви за прогрес и развитие е по-силно от всякога. А що се отнася до аспекта, който борбения Марс сключва с Нептун във вашия дом на партьорствата, под негово влияние ще се наложи да направите някакъв вид компромис с ключов план.


 

 

Прогноза за зодия Рак за неделя


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, напоследък нещата бяха твърде емоционални за вас. Сега ще почувствате облегчение, защото на 18 февруари Слънцето и Меркурий се преместват във вашия девети дом - дома на пътуването и широките хоризонти. Ще изпитате силно желание да учите или да изследвате нови места. Завръща се чувство ви за свобода и различни възможности са се запълити към вас. Възползвайте се!

 

 

Прогноза за зодия Лъв за неделя


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, през следващите седмици ще бъде добре да обърнете внимание на емоциите си, тъй като те ще ви подскажат какво да предприемете. Не се учудвайте, ако станете малко по-емоционални. Това е знак да погледнете по-сериозно към чувствата си. Използвайте тази възможност да се отървете от нещата, които вече не ви вършат работа.

 

 

Прогноза за зодия Дева за неделя


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, от днес 18 февруари, фокусът ще падне върху вашия дом на партньорствата, подхранвайки връзките с важни хора в живота ви. Ако напоследък сте имали някакви трудност, ще се чувствате мотивирани да направите всичко възможно, за да ги разрешите. Времето е подходящо да се свържете с другите и да работите в екип за постигането на всеобщо задоволство.

 

 

Прогноза за зодия Везни за неделя


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, днес на 18 февруари Слънцето и пратеника Меркурий влизат в знака Риби, и съответно във вашия шести дом, домът, който отговаря за работата и здравето. Ще бъдете заети с мисли относно начина ви живот. През следващите седмици влиянието на Слънцето, което ще си прави компания с още три планети в Риби, ще ви подтиква да работите по-усърдно. Ще се чувствате по-добре, ако имате възможност да се погрижите за здравето си.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за неделя


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, следващите седмици ще бъдат динамични за вас. Изпитвате желание да изразявате себи си и да споделяте талантите си. Ще почувствате удовлетворени, ако се захвате с ново хоби или се върнете към предишно ваше увлечение. Възможно е да се появи и ново романтично увлечение в живота ви или просто настроението ви да бъде по-романтично от обикновено.

 

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за неделя


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, активния Марс продължава своето движение през вашия знак и сключва аспект с мечтателя Нептун. Под това влияние ще изпитвате странно за вас желание да отстъпите назад от бурния живот. Една част от вас изгаря от нетърпение да започне реализирането на нови идеи, а друга - иска да се остави по течението и да релаксира малко. Това усещане ще ви позволи да обърнете внимание на интуицията си.

 

 

Прогноза за зодия Козирог за неделя


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни Козирози, времето през следващите седмици е отлично за подобряване на връзките ви с хората. Ще изпитате удоволствие от разходка по познати места и разглеждане на настъпилите промени в обстановката. Това време ще е подходящо да придобиете умения или да разберете новините около приятелите ви. През следващите дни не пропускайте подробностите относно важните за вас теми.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за неделя


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, ударението е поставено върху вашия дом на финансите и ценностите. Започвате да разбирате на какво трябва да наблегнете, за да подобрите финансовата си ситуация. Възможно е да се зароди у вас идеята да изкарате или спестите средства чрез рециклиране на стари предмети или пазаруване на стоки втори ръка. Колкото повече чувствате, че контролирате нещата, толкова по-спокойни ще бъдете.

 

 

Прогноза за зодия Риби за неделя


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби, на 18 февруари Слънцето и Меркурий влизат във вашия знак. Освен това и Венера е вече там от 11 февруари. Ще бъдете фокусирани върху плановете, идеите и взаимоотношенията, които имат значение за вас. През следващите седмици ще бъдете насърчавани да обърнете внимание на заниманията, които ви зареждат и ви карат да се чувствате добре външно и вътрешно. Последвайте интуицията и тя ще ви отведе до неподозирани нови открития.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="552"]Хороскоп 18 февруари неделя Слънцето, Меркурий, Венера и Нептун се събират заедно в знака Риби. Времето е подходящо да потънем в света на мечтите и да се доверим на интуицията. Възползвайте се от тази рядка възможност да осъществите връзка със своя душевен и емоционален свят![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова