понеделник, 19 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


19 февруари понеделник 

Какво са ни приготвили звездите в първия работен ден?


 

Къде са разположени планетите на 19 февруари


и как влияят на зодиакалните знаци?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 18 февруари неделя

 

Вчера в 14:06 ч Луната напусна Рибите и започна транзита си през първия знак от зодиака - Овен. С това започва нов цикъл, при който земният спътник ще направи още една почетна обиколка на всички знаци. Луната ще остане в тази позиция до вторник вечерта. Тогава в 21:13 ч ще премине в следващия знак.

Когато Луната е в Овен, ние сме мотивирани от желанието за ново начало. Инстинктът ни кара да се заемем с нещо ново. Чувстваме се енергични, спонтанни и изпълнени с ентусиазъм. Възможно е да действаме импулсивно и да ни липсва такт. Най-добре е да изразходваме излишната енергия като предприемем някаква формата на физическа активност.

 

Луната в Овен подкрепя следните дейности:

  • бързи дейности, които носят незабавен резултат;

  • начинания, свързани с нас самите, с нашето его;

  • самоутвърждаване;

  • приемане на предизвикателства;

  • стартиране на краткосрочни проекти.


 

Аспекти характерни за 19 февруари


 

Под влияние на Луната в Овен сме готови за нови начинания и инициативи. Марс в Стрелец и Северният възел в Лъв сключват аспект тригон, затова предизвикателствата и конкуренцията още повече ще ни стимулират. Имаме възможност да обмислим отново целите си и да придадем нов смисъл на действията ни. Чувстваме, че сме се отправили в правилната посока и знаем точно какви стъпки да предприемем. Новите възможности от днешния ден ще ни помогнат да реализираме желанията си.

Друг аспект ще ни помага в социалните контакти днес на 19 февруари. Това е секстилът между Венера и Палада (астероид, носещ името на древногръцката богиня на мъдростта и покровителка на изкуството). В общуването ще търсим честност и балансираност. Артистичният ни потенциал ще се покаже в пълната си сила.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за понеделник 


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, ако този уикенд не сте били в обичайното си приповдигнато настроение, това започва да се променя днес. Причината е, че вашия управител Марс разваля своята връзка с мечтателя Нептун. Фокусът обаче и на 19 февруари пада върху личния ви дом. Затова отново ще искате да се отделите от света. Това ще ви се отрази добре. Ще се успокойте мисълта си и ще приемате по-отворено вашите креативни и интуитивни нужди.

 

 


Прогноза за зодия Телец за понеделник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, възможно е да таите нещо в себе си, защото не искате да създавате грижи на останалите. Това би трябвало да е объркващо. Другите може да са по-чувствителни от обикновено. Ако решите все пак да споделите мислите си с тях, направето го по приемлив начин, който няма да нарани чувствата им. Възможно е вече да усещат какво се върти в ума ви и сами ще предприемат действия, за да разрешат проблемите.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за понеделник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, на 19 февруари пет планети са под влиянието на интуитивния елемент вода. Днес ще ви ръководят инстинктите ви при взимането на важни решения. Това се отнася и до дневния ви режим, работата и личните амбиции. Наблюдаваме присъствието на отрезвяващия Сатурн във вашия дом на споделени ресурси, обаче. Това предполага, че подходът ви към нещата ще бъде практичен и това ще ви помогне да помислите върху детайлите на плановете ви.


 

 

Прогноза за зодия Рак за понеделник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, през следващите дни и седмици ще ви се иска да избягате от всичко. Причина за това е голяма планетарна активност във вашия девети дом - дома на приключението и разширяване на хоризонтите. Ще изпитате внезапно желание да съберете багажа си и да предприемете пътуване към място с хубава гледка, което предлага възможности за почивка. Динамичният Марс се движи във вашия дом на рутината, работата и начина на живот. Под това влияние ще бъде добра идея да планирате предварително, за да може да се насладите максимално на вашето пътуване.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за понеделник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, ако на 19 февруари чувствата ви решат да се покажат в целия си блясък, това не е чак толкова лошо нещо. Ще придобиете по-ясна представа за нещата, които ви се случват. Също така аспект между Луната и Марс ви насърчава да погледнете към бъдещето и да правите планове за събитие, която ще ви изпълни с приятно усещане и задоволство.

 

 

Прогноза за зодия Дева за понеделник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, днес на 19 февруари, въпреки че си имате свои собствени планове, на вас ви се струва, че чуждите нужди доминират деня ви. Това вероятно ви влудява и обърква. Но, от друга страна, общуването с останалите хора, може да обърне погледа ви към нови идеи. Те могат да се окажат източник на златни възможности и да ви донесат ценна информация.

 

 

Прогноза за зодия Везни за понеделник


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, на 19 февруари и през следващите седмици има струпване на планети във вашия шести дом - дома на здравето, дневения режим и упоритата работа. Периодът за вас ще бъде свързан с тази сфера на живота. Ако имате забързан режим, сега ще го вкарате в ред. Предстоящите събития изискват от вас да се покажете в най-добрата си светлина. Затова погрижете се за здравето и външния си вид. Възможно е да прибегнете до диета или да увеличите физическата си активност. Ако наведнъж се захванете с всичко, ще се разконцентрирате. Започнете с малки стъпки, когато сте готови.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за понеделник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, динамичния Марс продължава своето пътуване през вашия финансов дом. Постепенно се откъсва от влиянието на Нептун, с който сключваха аспект тези дни. Така по-лесно ще разберете кои идеи и възможности може да се превърнат в добра инвестиция. Има доста привлекателни дейности за вас, които може да ви изкушат сега, дори и да са доста скъпи.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за понеделник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, днес на 19 февруари креативната Венера сключва съвпад с визионера и мечтател Нептун. Под това влияние може да решите, че е време да промените интериора на дома си. На първо място може да разгледате списания и книги с тази насоченост или да потърсите идеи в интернет. Няма нужда да стигате до крайности. Просто направете каквото можете на този етап.

 

 

Прогноза за зодия Козирог за понеделник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни Козирози, независимо какви са плановете ви за днес, 19 февруари, сега е време да осъществите контакт с хора, които биха ви помогнали. Фокусът е поставен върху вашия трети дом - дома на комуникациите. Това ви дава стимул да водите редица дискусии и да получите добри съвети от различни източници. Преди да се захванете с реализирането на ключовите планове, обаче, няма да е лошо да споделите малко информация за нещата, което ви тревожат напоследък.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за понеделник


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, днес на 19 февруари строгия Сатурн и планетата на трансформациите Плутон са разположени във вашия най-личен сектор. Възможно е да погледнете към закътаните, духовни кътчета на живота си и това да ви пречи да се развивате. Вероятно отдавна имате усещане по някои въпроси, но сега като че ли сте готови да предприемете действия. Ако проблемите са свързани с минало събитие, звездите ви съветват да бъдете мили със себе си, докато работите по тяхното разрешаване.

 

 

Прогноза за зодия Риби за понеделник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби, на 19 февруари авантюристът Юпитер продължава да обитава вашия девети дом - дома на широките хоризонти. Под това влияние ще бъдете доста смели и ще изследвате възможностите, които се разкриват пред вас. Това означава, че ако избирате дестинация за своята ваканция, ще бъдете по-приключенски настроени от друг път. Днес също е възможно да обмислите стартиране на нова кариера или да се захванете с интересно хоби. Всички подобни занимания ще се окажат ползотворни за вас.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="552"]Хороскоп 18 февруари неделя Слънцето, Меркурий, Венера и Нептун се събират заедно в знака Риби. Времето е подходящо да потънем в света на мечтите и да се доверим на интуицията. Възползвайте се от тази рядка възможност да осъществите връзка със своя душевен и емоционален свят![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова