Posted by : Paynera сряда, 28 февруари 2018 г.

Пълнолуние в Дева на 2 март


 

Какво означава това за нас?


Как ще влияе върху живота ни?


 

Първото от общо две Пълнолуния през месец март ще се случи през нощта на първи срещу втори март в 2.52 ч.  в 12° на знака Дева.

 

За да разберете как се отразява Пълнолунието в Дева на 2 март на отделните зодиакални знаци, може да погледнете следната статия:

 

 

Пълнолуние в Дева 2 март

 

Възможно е да изпаднем в заблуди


 

Под влияние на Пълнолунието в Дева на 2 март ще бъдем свидетели на бърза и рязка промяна. Поради факта, че Луната е в опозиция с Нептун е възможно да изпаднем в заблуди относно нашите интимни отношения.


Към настоящия момент интуиция ни не работи правилно, а обикновено Пълнолунието, независимо от знака, в който попада, засилва инстинктите и психическите усещания. Следователно по време на това Пълнолуние в Дева може да изпитаме параноя или да вярваме, че нашите страхливи или с изпълнени с подозрение мисли са верни. Ще почувстваме ревност, несигурност и ще се опитаме да контролираме останалите.

Това вероятно ви звучи като едно ужасно тежко Пълнолуние, но подобно на всяка фаза свързана с луната, то е за наше добро. Нужно ни е, за да разчистим нашите негативни чувства и вярвания и да заздравим своите емоционални рани, които ни спират и създават напрежение.

Тази енергия няма да продължи дълго. Въпреки това ще усещаме ефекта й известно време и по този начин може временно да променим гледната си точка. Ще отворим своите очи за истинското състояние на нашия любовен живот.

 

Пълнолуние в Дева 2 март

 

Ще имаме напрегнати сънища


 

Възможно е сънища и кошмарите ни да бъдат по-напрегнати. Това, което сънуваме, може значително да повлияе на начина, по който се чувстваме през деня. Ако сънуваме тревожни неща, като например, че партньорът ни изневерява, то през новия ден ще усещаме неспокойство, раздразнение, дори  гняв.

Нашият съмняващ се и недоверчив ум може да предизвика редица трудности. Имаме склонност да си съчиняваме въображаеми сценарии, особено в периода от последните дни на февруари до края на първата седмица на март. Трудно ще разграничаваме истината от лъжата.

За хората със силна интуиция, това може да представлява риск. Обикновено, когато всичко се разпадне, техният инстинкт им помага да поемат в правилната посока. По време на това интензивно, емоционално и свръхзаредено Пълнолуние в Дева, обаче, тя може да ги подведе. Единственият начин за тях и за всички нас ще бъде да седнем и да чакаме да отмине бурята. Въпреки това трябва да стоим нащрек и да внимаваме за всеки нюанс. Съвсем скоро всичко ще се върне на мястото си и отговорите ще се разкрият. До тогава животът ни ще бъде пълен с неразбирателство и объркване. Трудно ще определим кой е на наша страна и кой тайно ни забива нож в гърба.

 

Пълнолуние в Дева 2 март

 

Сетивност и стремеж към перфекционизъм


 

Също така по време на Пълнолунието в Дева ще се засили нашата сетивност. Ще реагираме емоционално към неща, на които обикновено не обръщаме внимание. Това може да доведе до разгорещени спорове и дори до прекратяване на приятелства и взаимоотношения. Ако трябва да бъдем честни със себе си, вероятно става на въпрос за отношения, които е трябвало да прекратим отдавна, заради хаоса, който внасят в живота ни.

Луната в Дева ни кара да се стремим към перфекционизъм. Ще търсим грешки в другите и ще ги критикуваме, вместо да смегчим нашите очаквания и да разберем, че ние самите не сме безгрешни.

Също така под влиянието на Дева държим хората да се отнасят с уважение към нас. Ако усещаме, че някои хора постоянно ни разочароват или се възползват от нас, влиянието на Дева елиминира всички вредни взаимоотношения. Насърчава ни да се обградим с хора, които ни карат да се чувстваме добре, и да избягваме хората, които попарват настроението ни. Най-хубавото нещо, което може да направим е да бъдем наясно с енергиите, довели до липса на ред. Затова не трябва да приемаме нещата лично, дори когато ни се струва, че всичко е на лична основа.

Вместо да задълбавате в проблемите, направете стъпка назад и наблюдавайте. Вероятно се изкушавате да бъдете груби с лошите хора в живота си. Но ако се отдадете на това желание, само ще се потопите още повече в хаоса, който тези хора създават. И няма да се чувствате по-добре от този факт, когато енергията на Пълнолунието в Дева отмине. Не забравяйте, че някои хора имат способността да изсмукват енергията ни и целенасочено да ни манипулират. Това обикновено намалява нашата сила, тъй като те непрекъснато се опитват да грабят от нашите крехки емоции. Важно е да си спомним разликата между реакция и отговор. По-добре е да се поместим от пътя на щетите, вместо да влизаме в безплодни експлозивни конфликти и да се изтощим емоционално и умствено.

 

Пълнолуние в Дева 2 март

 

Нещо като заключение


 

Пълнолунието в Дева може да разклати стабилните ни основи, но добрата новина е, че ще ни посочи кои са истинските ни приятели. Да научим, че някой не е истински приятел, може да бъде болезнено в началото. Но в дългосрочен план е по-добре да знаем кой е лоялен, истински и на наша страна.

Както при всички бури, по време на Пълнолунието в Дева ние имаме избор. Първият вариант е да преминем в защитна позиция, да изключим телефоните си и да се изолираме за няколко дни. Другото, което може да предприемем, е да се изправим срещу бурята и да видим на какво може да ни научи.

Което и да изберете, за щастие Пълнолунието не трае дълго и съвсем скоро ще се завърнем към спокойствието и хармонията. Междувременно имате добър шанс да затворите дадена страница, дори цяла глава от живота си и да приключите с връзки, които отдавна са се изчерпали.

 

 

 

{ 2 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова