вторник, 20 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


20 февруари вторник 

Какво са ни приготвили звездите днес?


 

Къде са разположени планетите на 20 февруари


и как влияят на зодиакалните знаци?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 18 февруари неделя

 

Вчера в 14:06 ч Луната напусна Рибите и започна транзита си през първия знак от зодиака - Овен. С това започва нов цикъл, при който земният спътник ще направи още една почетна обиколка на всички знаци.

Когато Луната е в Овен, ние сме мотивирани от желанието за ново начало. Инстинктът ни кара да се заемем с нещо ново. Чувстваме се енергични, спонтанни и изпълнени с ентусиазъм. Възможно е да действаме импулсивно и да ни липсва такт. Най-добре е да изразходваме излишната енергия като предприемем някаква формата на физическа активност.

Луната в Овен подкрепя следните дейности:

  • бързи дейности, които носят незабавен резултат;

  • начинания, свързани с нас самите, с нашето его;

  • самоутвърждаване;

  • приемане на предизвикателства;

  • стартиране на краткосрочни проекти.


 

Луната продължава прехода си в Овен до 21:13 ч тази вечер, когато ще премине в Телец. Последният аспект, който сключва преди да смени знака си, е съвпад с Уран. Под негово влияние чувствата и желанията ни ще бъдат огнени, незабавни и трудни за игнориране. Когато Луната влезе в умерения неподвижен знак Телец, обаче, енергията ще се нормализира и ще търсим спокойствие и сътрудничество.

 

Аспекти характерни за 20 февруари


 

Тази вечер пратеникът Меркурий и тайнственият Плутон ще сключат аспект - полуквадрат. Под негово влияние ще се съмняваме във всяко нещо и ще настояваме да разберем истината по даден въпрос. Вероятно ще ни бъде трудно да предадем мислите си или да спечелим подкрепа за идеите ни, тъй като астероидите Палада и Хирон също формират полуквадрат. Може да бъдем чувствителни към липсата на баланс в живота ни на 20 февруари. Ще ни се струва, че не получаваме правилното отношение от останалите. Мисленето ни може да е объркано и хаотично. Добрата новина е, че се движим към секстил между Меркурий и Сатурн, който ще е точен утре. Той ще ни помогне да подредим мислите, плановете и приоритетите си.


 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за вторник


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, на 20 февруари изглежда, че контролирате нещата по-слабо от обикновено. Това се дължи на струпването на планети във вашия дванадесети дом - дома на усамотението и уединението. Луната във вашия знак, обаче, се свързва с електрическия Уран, затова ще бъдете нетърпеливи и ще ви се струва, че нещата се случват бавно. Ако импулсът ви кара да бъдете по-активни, първо помислете внимателно. Умереният подход е за предпочитане пред бързите, необмислени действия.

 

 


Прогноза за зодия Телец за вторник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, на 20 февруари вашата планета управител Венера сключва аспект - съвпад с Нептун във вашия дом на социалните контакти. Под това влияние ще бъдете привлечени от човек, който притежава артистични или креативни заложби. Вероятно ще откриете, че тази личност е много състрадателна и приятна. Общуването помежду ви може да стане основа на ново приятелство. Този аспект ще ви оказва влияние и през следващите дни.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за вторник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, на 20 февруари ще се открият много възможности пред вас. Ще ви бъде трудно да изберете коя от тях да преследвате и коя да оставите за сега. Никой не ви притиска веднага да решавате. Оставете се на течението днес. Пред следващия ден и половина вашият управител Меркурий сключва аспект с отрезвяващия Сатурн. Под това влияние някоя от възможностите ще изпъкне и ще привлече вниманието ви.


 

 

Прогноза за зодия Рак за вторник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, днес може да намерите спокойствие и утеха в четенето на духовни книги или книги за самопомощ. Това ще ви помогне да погледнете към голямата картинка. Ако ви е било трудно в някои сфери на живота, може да обмените опит с човек, преминал през същите затруднения. Звездите на 20 февруари ви съветват ако се налага да работите с хора, имащи власт, избягвайте прибързаните действия.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за вторник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, на 20 февруари ви се струва, че трябва да запазите някои неща за себе си и да не ги споделяте с останалите. Това, обаче, ще се окаже трудна задача. Възможно е да кажете нещо без да искате или да издадете тайна. Виновен за това е аспектът между Луната и непокорния Уран. Човекът, с когото споделите, може да ви изненада. Напълно вероятно е да се окаже, че през цялото време е знаел вашата тайна.

 

 

Прогноза за зодия Дева за вторник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, пред следващите дни може да си сътрудничите с някого във връзка с реализиране на ваша идея. Вие ще добиете практически опит по това, което се надявате да осъществите. Другият човек пък може да ви даде интересни предложения, които да подобрят проекта. Звездите също ви изпращат романтичен аспект и е възможно да излезете на специална вечеря на днешния 20 февруари.

 

 

Прогноза за зодия Везни за вторник


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, възможно е нещата да ви се струват неясни на 20 февруари. Причината е във вашият управител Венера, който сключва аспект с мечтателя Нептун във дома на работата и здравето. Срещите и разговорите ще ви донесат объркване днес. Луната сключва аспект с електрическия Уран във вашия дом на партньорствата. Под това влияние ще се опитате да разсеете мъглата в отношенията като бъдете честни и позволите на другите също да бъдат откровени с вас.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за вторник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, ще изпитате желание да зачеркнете дадено предложение и да го обявите за непрактично. Но истината е, че не сте помислили върху него достатъчно дълго, за да го отхвърлите с лека ръка. Подредбата на звездите на 20 февруари ви приканва да взимате прибързани решения. Не се чувствайте задължени на всяка цена да решите как да постъпите. Логичният Меркурий се движи към аспект с предпазливия Сатурн във вашия дом на мисълта (трети дом). Под това влияние ще разберете, че колкото повече мислете върху предложението, толкова повече то добива смисъл.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за вторник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, за 20 февруари вероятно сте планиране да вършите работа у дома или да се насладите на разкрасителни процедури. Тези идеи, обаче, може да отпаднат, ако някой ви предложи интересно излизане. Ако си мечтаете за радост и въодушевление, това може да се окаже добра възможност за вас. Ще се наложи да дадете повече пари покрай това, но не се притеснявайте, вероятно ще си заслужава.

 

 

Прогноза за зодия Козирог за вторник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни Козирози, днес на 20 февруари, ако някой ви даде обещание, не бъдете убедени, че ще го изпълни на всяка цена. Възможно е да забрави или просто да се разсее от нещо. Това може да ви се случи и на вас. Добра идея е да си записвате задачите за следващите дни. Така ще свършите повече неща и няма да изпуснете нищо.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за вторник


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, на 20 февруари умният Меркурий във вашия дом на парите сключва аспект със сериозния Сатурн в дома на усамотението. Под това влияние ще разберете истинската стойност на определени вярвания, които ви държат в зоната на комфорта. Такива проникновения може да бъдат хубаво нещо, защото сега ще изпитате желание да надникнете още по-дълбоко в тях. Макар че това може да е малко некомфортно, със сигурност ще има положителен ефект върху вас.

 

 

Прогноза за зодия Риби за вторник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби, 20 февруари се очертава ден за импулсивни покупки. В началото може да ви се струва примамливо да си купите нещо, но по-късно вероятно ще се разочаровате. Луната се слива с Уран във вашия дом на финансите. Затова ще ви влече към необмислени харчове. Съветваме ви да изчакате няколко дни. Когато отмине това влияние, по-ясно ще прецените дали си заслужава да харчите пари за даденото нещо. Ако все още го искате, закупете го в крайна сметка.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="552"]Хороскоп 20 февруари вторник Слънцето, Меркурий, Венера и Нептун се събират заедно в знака Риби. Времето е подходящо да потънем в света на мечтите и да се доверим на интуицията. Възползвайте се от тази рядка възможност да осъществите връзка със своя душевен и емоционален свят![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова