сряда, 21 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


21 февруари сряда 

Какво са ни приготвили звездите днес?


 

Къде са разположени планетите на 21 февруари


и как влияят на зодиакалните знаци?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 21 февруари

 

 

Снощи в 21:13 ч Луната напусна нетърпеливия и припрян Овен и посрещна 21 февруари в спокойния и уравновесен на Телец и ще остане там до 2:09 ч на 23 февруари. Тогава ще премине в подвижния и приказлив Близнак.

Когато Луната е в Телец, ние сме мотивирани от желанието за сигурност, мир и комфорт. Тук Луната е в най-чувствената си форма. Най-простичката ни мечта е да имаме възможност да си починем, да не се променя нищо в средата ни и да се насладим на хубавите неща. Животът забавя малко хода си и започваме да се чувстваме удобно в кожата си. Може да бъдем малко инатливи и да мислим малко повече за материалните въпроси.

Това разположение на Луната подкрепя следните дейности:

  • създаване на нещо солидно и материално, което ще донесе сериозни резултати;

  • финансови и свързани с личните притежания, като например кандидатстване за заем;

  • започване на потенциално дългосрочна връзка;

  • подобряване на интериора;

  • създаване, слушане на музика и др.


.

Аспекти характерни за 21 февруари


 

На 21 февруари сряда наблюдаваме съвпад между Венера и Нептун в знака Риби. Това влияние е нежно, леко и изпълнено с въображение. Ще изпитаме повишена чувствителност и усет към красотата и духовното. Ще се почувстваме обновени. Лесно ще се поддаваме на чара на хората в обкръжението ни, ще съблазняваме и ще бъдем събласнявани, ще се отдадем на фантазиите. Ще се настроим към света на красотата и романтиката. Разговорите ще бъдат изпълнени с искреност и състрадание. Времето е магично на любовно и социално ниво. Но също така може да се оплетем в илюзиите си и трудно да виждаме реалността.

Влияние ще оказва и секстил между Меркурий и Сатурн, който ще ни презими и ще ни помогне да виждаме реалността, поне на ментално ниво. Този транзит ни носи разумен и ефективен подход към света. Ще видим какви са предимствата на това да бъдем оргаризирани, да се отнасяме с внимание към детайлите, да преценяваме ситуациите и да взимаме правилните решения.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за сряда


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


на 21 февруари стабилната енергия на Луната в Телец, заедно с други аспекти, ще ви помогнат да мислите трезво при объркани ситуации. Ще се придържате към фактите, доколкото е възможно. Това ще ви помогне да се ориентирате в области от живота, в които изпитвате трудности. Разумно е да се въздържате от необмислени решения.

 


Прогноза за зодия Телец за сряда


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


на 21 февруари Луната е във вашия знак. Тя сключва хармоничен аспект както с Венера, така и с Нептун. И двете планети са в знака Риби, съответно във вашия социален сектор. Под влиянието на тези аспекти даден човек ще ви се стори доста интересен и пленителен. Неговият подход към живота може да възбуди въображението ви и да ви вдъхнови да се наслаждавате на себе си. Вашето уравновесено и земно отношение ще даде на вашия събеседник чувство за сигурност.

 

Прогноза за зодия Близнаци за сряда


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи и жизнени Близнаци,


ако следвате инстинктите си на 21 февруари, сряда, вероятно няма да сгрешите. Може да се наложи обаче да спрете за малко и да се ослушате. Сигурно имате много задачи и вероятно ще се сблъскате със ситуации, които ще ви отклонят от пътя. Ако трябва да взимате решения, направете го спокойно като се доверявате на вътрешния си глас.

 

Прогноза за зодия Рак за сряда


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


на 21 февруари изразителния Меркурий е във вашия дом на широките хоризонти и сключва аспект с внимателния Сатурн, който пък е в дома на партньорствата. Под влияние на този аспект идеите ви са достатъчно интересни, за да извадят на показ авантюристичната страна на ваш приятел. Заедно с него може да се забавлявате добре като пътувате или се ангажирате с вълнуващи и вдъхновяващи занимания.

 

Прогноза за зодия Лъв за сряда


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове, 


на 21 февруари е добре да изразите отношението си по ключови въпроси, свързани със споделени ресурси, душевни връзки и бизнес афери. Ако оповестите мнението си пред останалите, това може да ви е в помощ през следващите дни. Ще бъде по-лесно за останалите да видят по-ясно вашата позиция в обществото. Колкото по-отворени и честни сте, толкова по-голям прогрес ще имате.

 

Прогноза за зодия Дева за сряда


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


на 21 февруари ви се струва, че е по-лесно да се оставите по течението и да се включите в чуждите планове. Но днешната подредба на планетите предполага, че е добре да използвате нови идеи и възможности, за да направите нещата по-интересни. В любовен план може да срещнете привлекателен човек, който да ви грабне. Като цяло космоса ви подсказва да бъдете разумни и умерени.

 

Прогноза за зодия Везни за сряда


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


на 21 февруари ваш познат може да ви отправи интересни предложения. Преди да приемете офертата по-добре е да се консултирате с близки приятели или членове на семейството ви. Тяхната перспектива може да е по-реалистична и ще ви помогнат да видите ситуацията в друга светлина. Това не означава да изоставите плана, а просто да направите нужните промени, за да постигнете желания от вас резултат.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за сряда


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


през следващите дни сте способни да повярвате на почти всичко. Възможно е лесно да се заблудите. Това не означава, че нещата не се движат по начертания план, а просто ще се наложи да приемете практичен подход към тях. Когато дадете всичко от себе си, за да се случат нещата, може да бъдете сигурни, че те ще следват естествения си път на развитие.

 

Прогноза за зодия Стрелец за сряда


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


на 21 февруари Луната е разположена във вашия дом на работата и здравето. Затова презследващите два - три дни ще имате възможност да се погрижите за външния си вид и начина си на живот. Фокусът също е поставен върху вашия дом на семейството. Вероятно поради тази причина ще се погрижите за нуждите на близките си. Освободете малко време и за себе си, ако е възможно. Имате нужда от презареждане на батериите.

 

Прогноза за зодия Козирог за сряда


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози, 


на 21 февруари пуснете вашата креативност на воля и въображението ви може да роди интересна идея. Луната е във вашия дом на себеизразяването и сключва аспекти с чувствената Венера и визионера Нептун. Под влияние на тези аспекти ще откриете, че упражняването на умение, свирене на музикален инструмент  ше ви помогнат да се чувствате по-добре. Освен това няма да ви се отрази зле, ако намерите време да се свържете с важен човек, с който да създадете приятелство.

 

Прогноза за зодия Водолей за сряда


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи,


на 21 февруари вероятно ще изпитате желание да направите покупки за дома или да създавате изделия със собствените си ръце. Ако по природа сте сръчни, може да боядисате стените, да си направите завивки или да сложите пердета. Въобще денят е подходящ да се занимавате с неща, които показват частица от вас самите и прибавят уют и уникалност към интериора на дома ви. Ще имате възможност да покажете "произведенията си на изкуството" на другите хора.

 

Прогноза за зодия Риби за сряда


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


на 21 февруари хармоничната Венера сключва съвпад с грижливия управител на вашия знак, Нептун. Благодарение на това през следващите дни ще общувате повече с близките си хора. Вероятно ще се наложи да жертвате част от свободното си времето си да помогнете на някой. Ако партньорът ви има нужда от подкрепа, това ще е идеална възможност да внесете малко романтика и любов в живота си.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="459"]Хороскоп 21 февруари Слънцето, Меркурий, Венера и Нептун се събират заедно в знака Риби. Времето е подходящо да потънем в света на мечтите и да се доверим на интуицията. Възползвайте се от тази рядка възможност да осъществите връзка със своя душевен и емоционален свят![/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова