сряда, 21 февруари 2018 г.


 

Дневен хороскоп за 22 февруари


 

Какво са ни приготвили звездите в четвъртък?


 

В кой знак се намира Луната?


 

Хороскоп 21 февруари

 

Луната посреща 22 февруари в спокойния и уравновесен на Телец и ще остане там до 2:09 ч на 23 февруари. Тогава ще премине в подвижния и приказлив Близнак.

Когато Луната е в Телец, ние сме мотивирани от желанието за сигурност, мир и комфорт. Тук Луната е в най-чувствената си форма. Най-простичката ни мечта е да имаме възможност да си починем, да не се променя нищо в средата ни и да се насладим на хубавите неща. Животът забавя малко хода си и започваме да се чувстваме удобно в кожата си. Може да бъдем малко инатливи и да мислим малко повече за материалните въпроси.

Това разположение на Луната подкрепя следните дейности:

  • създаване на нещо солидно и материално, което ще донесе сериозни резултати;

  • финансови и свързани с личните притежания, като например кандидатстване за заем;

  • започване на потенциално дългосрочна връзка;

  • подобряване на интериора;

  • създаване, слушане на музика и др.


Луната ще бъде без курс от 13:47 ч до 02:09 ч. Последният аспект, който сключва преди да смени знака си с Близнаци, е опозиция спрямо Юпитер.

 

Аспекти характерни за 22 февруари


 

Топлата енергия на съвпада между Венера и Нептун от вчера ще се усеща и през днешния ден. Ще се отнасяме към другите с изразено чувство за съпричастност и ще им се доверяваме, понякога повече от необходимото.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за четвъртък


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


на 22 февруари Луната се свързва с преповдигнатия Юпитер и с Плутон. Под това влияние ще мислите по план с важно значение, по чието осъществяване трябва да работите. Ако още не сте започнали да действате по него все още имат време. Връзката между тези две планети ще се появи още един път през следващите месеци. Това показва, че ако предприемете първите стъпки, ще почувствате удовлетворение.

 


Прогноза за зодия Телец за четвъртък


(20 април - 21 май)


 

Скъпи улегнали и стабилни Телци,


на 22 февруари социалния ви живот и събитията, които посещавате може да ви донесат нови идеи, които ви свързват с останалите. Времето е подходящо да водите разговори, полезни за вашето развитие, и да се възползвате от всяка възможност, която се изправя на пътя ви. Всичко това може да ви помогне да разработите важен за вас проект.

 

Прогноза за зодия Близнаци за четвъртък


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


ще бъде добре да прекарате малко по-спокойно следващите дни. Нужно е да послушате гласа на сърцето си и да обърнете внимание на нуждите и желания си. Ако не сте убедени дали да предприемете някакво действие, помислете внимателно. Възможно е вашите сънища или ситуциите, в които изпадате на 22 февруари, да ви подскажат какво да правите или да ви помогнат да схванете по-добре реалността.

 

Прогноза за зодия Рак за четвъртък


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


вероятно ще посветите следващите седмици на разширяване на хоризонтите ви. Имате желание да опитате нови неща и дейности. Планетите ви окуражават да си дадете време да оцените по добава както новите хора в живота ви, така и местата, които посещавете.

 

Прогноза за зодия Лъв за четвъртък


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове, 


на 22 февруари Луната е във вашия дом на репутацията и амбицията и сключва аспект с експанзивния Юпитер, който е във вашия дом на семейството. Под влиянието на този аспект ваш близък човек ще изяви желание да ви помогне в реализирането на ваша мечта или план. Дайте му възможност да направи това. Ако искате да споделите с този човек своите идеи, той ще ви предложи с удоволствие помощта си. Нужно е само да знаете към кой човек да се обърнете.

 

Прогноза за зодия Дева за четвъртък


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


на 22 февруари ще ви е трудно да решите дали някой иска нещо от вас или просто се държи приятелски. Ще мине известно време преди да разберете истинските подбуди на този човек. Вероятно е искрен в своите намерения, но все пак би използвал вашите връзки и ресурси в своя полза. Така че мотивите му може би са смесени.

 

Прогноза за зодия Везни за четвъртък


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


позволете си да се поглезите, независимо дали е с нещо малко, или с занимание, което отнема повече време. Отдайте се на всичко, което позволява на сетивата ви да се отпуснат, като масаж, разкрасителна процедура или вкусно ястие. Акцентът върху вашия дом на работата и здравето към 22 февруари ще ви насърчи да мислите за промени във вашия режим, които биха услеснили живота ви.

 

Прогноза за зодия Скорпион за четвъртък


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


ще изпитате желание на споделите положителните си чувства с някого. Така ще се сприятелите или ще добавите допълнителна стабилност към съществуващата връзка. Други аспекти също предполагат, че като цяло 22 февруари и следващите дни са подходящи за социализиране, за организиране на събития, свързани с любимия човек или децата. Ще бъде интересно около вас тези дни.

 

Прогноза за зодия Стрелец за четвъртък


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


вашият управител Юпитер продължава движението си през вашия интимен дом. Затова ще търсите и откривате мъдрост във всичко, което ви се случва. Така ще взимате по-добри решения. Вероятно днес, на 22 февруари ще ви се наложи да помислите върху сложен въпрос. Може да намерите неговото решение, докато вършите обичайните си задачи, и така да отговорите перфектно на нуждите си през този ден.

 

Прогноза за зодия Козирог за четвъртък


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози, 


на 22 февруари изразителния Меркурий във вашия дом на комуникациите сключва аспект с прилежния Сатурн, който е във вашия знак. Това време е подходящо за създаване на планове и организиране на деня ви. Дори и нещата около вас да са малко неясни, те ще се подредят веднага щом погледнете към детайлите. Възможно е някой от обкражението ви да бъде потаен относно следващите си действия. Може би просто иска да спечели малко време.

 

Прогноза за зодия Водолей за четвъртък


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи,


на 22 февруари Луната е във вашия дом на семейството и сключва аспект с Плутон във вашия интимен сектор. Под това влияние е възможно да споделите с някого мнението си по личен въпрос. Така ще се освободите от натрупаното напрежение. Вероятно от известно време сте искали да обсъдите темата, но така и не сте стигали до там. Пред следващите дни ще имате перфектната възможност да водите разговори с близък за вас човек и да споделите това, което ви тревожи.

 

Прогноза за зодия Риби за четвъртък


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


на 22 февруари е възможно някой да ви убеди да предприемете пътуване заедно и да се отделите от сферата ви на комфорт. Ако се чувствате изкушени, няма причина да откажете. Положителното влияние на Юпитер във вашия дом на пътуването и образованието ще ви помогне да се възползвате от възможностите и да си прекарате чудесно.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="459"]Хороскоп 21 февруари Слънцето, Меркурий, Венера и Нептун се събират заедно в знака Риби. Времето е подходящо да потънем в света на мечтите и да се доверим на интуицията. Възползвайте се от тази рядка възможност да осъществите връзка със своя душевен и емоционален свят![/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова