понеделник, 26 февруари 2018 г.


Хороскоп за седмицата


26 февруари - 4 март


 

Общи положения


 

Наличието на голяма планетарна активност в знака Риби може да ни донесе много хубави неща. Но също така показва наивност, особено комбинацията на Меркурий и Нептун в един знак. Под това влияние ще ни е трудно да виждаме ясно и вероятно дори няма да искаме да виждаме грозната реалност. Слънцето загубва връзката си със Сатурн и се движи към Нептун, което превръща наивността в наш неизменен спътник. Играта между Марс в Стрелец с Меркурий и Слънцето ще засили нашия идеализъм. Възможно е някой прикрито да използва този светоглед, за да ви манипулира или за да не ви тревожи излишно. Присъствието на Юпитер в Скорпион също е индикация за това. Ако влиянието на Юпитер е положително, планетите в Риби могат да направят много хубави и полезни неща с подкрепата на Марс.

Що се отнася до любовта и партньорствата, Марс в Стрелец трудно се сработва с нежността на планетите в Риби. От друга страна, наивитета на Рибите може да бъде пагубен. Когато Венера излезе от напрегнатия аспект с Марс, който показва опасност от травми, ще се приземи до Хирон и Меркурий. Това пък е индикация за рана. Как можеше да предотвратим това? Хирон се счита за лечител, но понякога може да ни напомни за стари нелекувани рани.

 

[caption id="attachment_1560" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак овен[/caption]

 

Прогноза за Овен


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

През седмицата

Благодарение на подкрепата на вашата планета управител Марс, през тази седмица изпитвате желание да преминете отвъд ограниченията. През следващите пет дни постоянно ще предприемате инициативи. Но идеите ви ще започнат да придобиват завършен вид от следващата седмица (5 - 11 март) нататък.

През уикенда

Очаква ви обещаващ уикенд, през който звездите ще ви насърчават да се забавлявате и да се възползвате максималнно от всички възможности. Внимавайте да не натоворите организма си твърде много. Бъдете отговорни към тялото си.

Съвети


Внимавайте да не се преуморите тази седмица. Пълнолунието в Дева ще ви направи по-слабо устойчиви на промените в средата от обикновено. Наслаждавайте се на живота отговорно. В противен случай ще ви е трудно да се справите с негативните последици на следващата сутрин.


 

[caption id="attachment_1548" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак телец[/caption]

 

Прогноза за Телец


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

През седмицата

През тази седмица вашите приятели, семейство и деца ще бъдат изключително важни за вас. Ще почувствате нужда да бъдете заобиколени от любимите си хора. Поканете всички, за които ви пука на вечеря. Толкова добре се справяте със събирането на хора, които не се познават добре.

През уикенда

Прекараното време с вашето семейство ще ви кара да блестите. Ще прекарате уикенда в готвене на превъзходни ястия в чест на любимите ви хора. Внимавайте да не се натъкнете на някого, който е твърде нахален или проявява чувство на собственост към вас.

Съвети


Оставете малко пространство на любимите си хора. Вие знаете, че ги обичате, но това не означава, че трябва да ги търсите постоянно. Стига сте давали непоискани съвети и не ги питайте неудобни въпроси. Само защото не искат повече храна, не значи, че не харесват вашето готвене.

 [caption id="attachment_1561" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак близнаци[/caption]

Прогноза за Близнаци


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

 

През седмицата

Внимавайте! Пълнолунието ще ви направи по-несръчни от обикновено. Внимавайте да не допуснете грешки от миналото. Учете се от грешките си. Не е нужно да повтаряте същите грешки отново и отново.

През уикенда

През уикенда ще търсите спокойна и релаксираща обстановка, за да си починете от оживената и забързана работна седмица на работното място. Разходете се сред природата, за да заредите ума и тялото си със свеж въздух и енергия.

СъветиКажете ясно на любимите си хора, че имате нужда да останете малко насаме, за няколко часа поне, за да презаредите батериите си. Ако криете нуждата си от почивка от другите, те ще си помислят, че нещо наистина не е наред с вас.[caption id="attachment_1550" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак рак[/caption]

Прогноза за Рак


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

 

През седмицата


Доминирането на водните знаци (четири планети във водния знак Риби) ще ви позволи да избягате от сериозното и командащо влияние на Сатурн и Плутон през тази седмица. Бавно и сигурно ще получите обратно контрола върху живота си.


През уикенда

Очаква ви оживен уикенд. Ще прекарате доста време на път. Ще посетити прители, ще взимате участие в любимите си хобита, но също така ще изпълните някои отговорности и задължения. Ще се чувствате по-добре, ако прекарате повече време извън дома.

СъветиНе се натоварвайте с прекалено много отговорности. Не се притеснявайте да споделите част от задълженията си с другите. Фокусирайте се върху вашите собствени задачи първо.[caption id="attachment_1562" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак Лъв[/caption]

Прогноза за Лъв


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

 

През седмицата

Тази седмица се налага да вземете важно финансово решение. Не може да решите дали възможността е вълнуваща или представлява твърде голям риск. Изкушени сте, но сте твърде разумни, за да го направите. Топката е във вашата врата. Направете каквото смятате за правилно.

През уикенда

Ще решите да се разнообразите като посетите братята или сестрите си, или приятелите по съдба. Имате нужда да се срещате с хора през уикенда и да говорите за ежедневието си. Искате да сравните своята ситуация с тяхните.

СъветиНе губете връзка с мечтите и желанията си, макар да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Обградете се с позитивни и отговорни хора. Избягвайте ревниви и негативни личности. Те само се опитват да ви сринат. 

[caption id="attachment_1563" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак дева[/caption]

 

Прогноза за Дева


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

През седмицата

Наближаващото Пълнолуние във вашия знак прави животът дори още по-объркан. Не знаете къде стоите в този момент. За щастие, Юпитер продължава да ви насърчава да бъдете обективни, независимо дали го осъзнавате. Не се предавайте!

През уикенда

Разгорещени спорове със семейството ви може да има негативен ефект върху връзката ви този уикенд. По-добре не посещавайте своите родители, или родителите на половинката ви. Ще се чувствате много по-спокойни. Прекарайте повече време насаме с вашия партньор.

Съвети


Не позволявайте на никой от семейството ви да отрови седмицата ви. Някои хора обичат да си завират носа в чуждата работа. Мислят, че ви помагат, но в повечето случаи вредят.

[caption id="attachment_1554" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак везни[/caption]

Прогноза за Везни


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

 

През седмицата

Несъгласия със семейството може да повлияят на настроението ви и да ви накарат да загубите търпение. Това ще окаже и лошо влияние на отношенията с партньора ви. Очаквайте напрегната атмосфера у дома през следващите пет дни. Лесно ще изпадате в раздразнение.

През уикенда

Няма да имате шанс да си поеме въздух през събота и неделя. Ще бъде невъзможно да избегнете семейните спорове, ако прекарвате доста време вкъщи. Внимавайте да не влошите още повече отношенията. Подбирайте правилно думите си.

СъветиПрез предстоящата интензивна седмица няма да се чувствате в най-добрата си форма. Опитайте се да дишате по-дъблоко. Стресът може да излезе извън контрол и да повлияе лошо на здравето ви. За предпочитане е да правите неща, които ви допадат.

[caption id="attachment_1555" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак скорпион[/caption]

 

Прогноза за Скорпион


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

През седмицата

Предстои ви още една страхотна седмица. Няколко планети са разположени във водния знак Риби през тази седмица. Това ще ви донесе много енергия, успех и позитивни преживявания. Освен това Пълнолунието подкрепя вашите инициативи и приятелства.

През уикенда

Под влияние на планетите в Риби, вие сте най-щастливия знак в зодиака този уикенд. Може да срещнете някой специален, да се влюбите във ваш приятел или да постигнете нови върхове в настоящата си връзка.

СъветиГрабнете възможността тази седмица. Ако някой грабне окото ви, не губете време и направете първата крачка. Направете всичко възможно да привлечете вниманието му. На работното място ще ви помага вашата креативна страна. Не се страхувайте да предприемате рискове.


[caption id="attachment_1558" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак стрелец[/caption]

Прогноза за Стрелец


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

 

През седмицата

Ще работите колкото се може по-упорито, за да забравите за разправиите в семейството ви. Марс е във вашия знак и подкрепя инициативите ви. Това ще ви помогне да се развивате в своята кариера и да привлечете внимание на работното място.

През уикенда

Отношенията в семейството ви са далеч от идеални. Ще решите да се отдалечите от любимите си хора и да прекарате малко време насаме, за да се успокоите. Така ще погледнете проблемите в перспектива и ще стигнете по-лесно до решение как да подобрите обстановката у дома.

СъветиИзбягвайте да взимате участие в различните спорове, които ще възникнат между членовете на семейството ви. Нека разрешат сами недоразуменията помежду си. Стоите далеч от чуждите проблеми и ситуацията ще се подобри сякаш с магическа пръчка. 

[caption id="attachment_1559" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак козирог[/caption]

 

Прогноза за Козирог


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

През седмицата

Плутон е във вашия знак, а Юпитер в Скорпион. Това със сигурност ще има положителен ефект върху кариерата ви. Ще привличате внимание на работното място. Нивата ви на стрес, обаче, ще се повишат заради квадратурата на Плутон с Уран. Не се тревожете - ще се справите както винаги.

През уикенда

Поставете себе си на първо място този уикенд. Работихте много през седмицата. Сега е време да посветите време на своите нужди. Заслужавате почивка. Посветете се на любимия си спорт, поглезете се с разкрасителни процедури, излезте с приятели навън. Наслаждавайте на това, което света ви предлага.

СъветиПочинете си веднага след като усетите, че енергията ви е на привършване. Може да се гордеете с постигнатото тази година. Няма невъзможни неща за вас, стига правилно да подреждате приоритите си.

[caption id="attachment_1566" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак водолей[/caption]

 

Прогноза за Водолей


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

През седмицата

Планетите ще ви създадат тревоги във връзка с финансите ви. Внимавайте да не харчете прекалено много пари за неща, от които нямате реална нужда. Избягвайте съмнителни инвестиции.

През уикенда

Изпитвате нужда да се завърнете към корените си този уикенд. Затова планирате да посетите мястото, където сте родени, или да се срещнете с човек, който е изключително важен за вас. За да сте наясно накъде сте тръгнали, на първо място трябва да знаете от къде.

Съвети


Грижете се за себе си. Не бъдете мързеливи и посетете най-после фитнеса, за да свалите излишните килограми. Посветете се на занимания, които ви поддържат във форма.
[caption id="attachment_1567" align="alignleft" width="150"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март знак риби[/caption]

Прогноза за Риби


за седмицата 26.02 - 04.03


 

 

 

През седмицата

Влиянието на Марс ви тормози, но вие знаете как да отстоявате себе си тази седмица. Съвпадът между Слънцето и Меркурий във вашия знак ще ви подскаже какво да направите, за да работите за осъществяване на мечтите си. С подкрепата на Нептун определено контролирате живота си, дори понякога да ви се струва, че не е така.

През уикенда

Планетите събрани във вашия знак ще ви помогнат да предвижите връзката си на следващото ниво или да срещнете интересна личност, ако сте самотни. Не се страхувайте да разкриете душата си този уикенд. Споделете желанията и очакванията си с човека, който означава всичко за вас.

СъветиПланетите ви насърчават да си задавате екзистенциални въпроси тази седмица. Запишете мислите си и това ще ви помогне да видите ситуацията по-ясно. Бавно, но сигурно, ще се разсее объркването и животът ви ще стане по-спокоен като цяло. 

Прогноза на Мария Николова,


вашия астролог


 

Приятна седмица!


Надявам се моята прогноза да ви бъде от полза!


 

[caption id="" align="aligncenter" width="549"]Хороскоп за седмицата 26 февруари - 4 март БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ УСМИХВАЙТЕ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И НАПУК НА ВСИЧКИ НАМРЪЩЕНИ И СЪРДИТИ ЛИЦА![/caption]

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY[/embedyt]


 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова