вторник, 27 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


27 февруари вторник 

Какво са ни приготвили звездите днес?


 

Къде са разположени планетите на 27 февруари


и как влияят на зодиакалните знаци?


 

Позиция на Луната


Хороскоп 27 февруари вторник

 

 

Тази сутрин в 06:43 ч Луната приключи транзита си в чувствителния Рак и започва пътя си през знака Лъв. Ще остане в този знак до 1 март.

Когато Луната е в знака на Лъв ние сме готови да се покажем пред обществото, да заблестим. Готови сме за купон. Издигаме се от меланхоличния Рак (Луна в Рак) и отиваме там, където има екшън. Радваме се на живота и търсим начини за забавление. Искаме да живеем на широко и да оставим детето в нас да прави, каквото си поиска.

Привличат ни цветни, специални места като музеи, галерии, панаири, фестивали, шикозни бутици. Готови сме да облечем костюми, да организираме детски партита. Въобще да правим всякакви неща, които поне за малко ни отделят от скучното ежедневие.

Флиртовете и забавлението са на дневен ред. Мъжете стават по-мъжествени, жените са по-красиви от всякога. Може да прекарате повече време в поддържане на външния вид, подтикнати от желанието ви да бъдете забелязани. Точно това очаквате – хората да ви се възхищават, а вие да се гордеете с начина, по който изглеждате.

Ще окуражавате и тези около вас да изпъкнат, да застанат редом до вас. Ще разказвате истории с щипка драматизъм. Ще се маскирате като клоуни и ще забавлявате децата. Събудете актьора в себе си и го покажете на останилите!

 

Това разположение на Луната подкрепя следните дейности:

 • разказване на вицове;

 • качване на смешни картинки в социалните мрежи;

 • правене на изненади със забавни подаръци;

 • окуражаване на любимите хора;

 • правене на прически, грим, процедури за красота;

 • носене на топли цветове – червено, оранжево, жълто (все пак Лъвът е огнен знак);

 • слушане на музика, танцуване, разходка с усмивка на уста;

 • вечер с момичетата навън;

 • да отидете на приключение с детето/децата;

 • поемане на креативен риск;

 • работа върху сценарии или пиеса;

 • декориране на дома за празниците.


 

Аспекти характерни за 27 февруари


 

На 27 февруари Венера сключва благоприятен секстил с Плутон и ще ни донесе ново проникновение или стратегически подход към взаимоотношенията и парите. Чувствата ни ще бъдат по-концентрирани и интензивни от обикновено по хубав и позитивен начин. Ще оценяваме дълбочината на чувствата ни.


 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за вторник


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


27 февруари и идващите след него дни ще бъдат приятно предизвикателни, но пак може да не се чувствате прекалено мотивирани да работите по важни планове. Не се тревожете, тъй като в момента фокусът е насочен към вашия интимен дом, което предполага, че умът ви е на друго място. Имате златната възможност да разчистите емоционалния си багаж и да разрешите проблеми, който ви пречат да разгърнете пълния си потенциал.

 


Прогноза за зодия Телец за вторник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


на 27 февруари прекрасната Венера и изразителния Меркурий сключват съвпад помежду си и се насочват към квадратен аспект с Марс, който е във вашия интимен дом. Под това влияние ще имате чувството, че ваши приятели не гледат сериозно на трудната ситуация, през която минавате. Чувствате се неразбрани. А секстил между Венера и Плутон предполага, че ще обсъдите въпроса с човек, който е склонен да ви изслуша и да ви даде адекватен съвет.

 

Прогноза за зодия Близнаци за вторник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


на 27 февруари имате идея как да помогнете на останалите в реализирането на интересите им. Трябва обаче да погледнете и практически на нещата, за да не се налага да изменяте на себе си. Някой може да се впечатли изключително от плановете ви, но да ви посъветва да помислите по-внимателно преди да продължите напред.


 

Прогноза за зодия Рак за вторник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


на 27 февруари ви очакват нови приключения. Но същевременно имате отговорности, които ви се струва, че не успявате да изпълните. Ако решите да споделите задълженията си с другите, това ще ви помогне. Освен това, Венера сключва секстил с фокусирания Плутон и през следващите дни ще имате възможност да привлечете съдружник, с който споделяте общи интереси.

 

Прогноза за зодия Лъв за вторник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


27 февруари и идващите след него дни ще имате възможност да споделите с останалите информация, която ще промени нещата. Може да е нещо, което сте пазили за себе си, дори и да не е кой знае колко голяма тайна. Вероятно гордостта или други емоции са ви спирали да споделите. Ако най-после решите да изплюете камъчето, може да получите подкрепата на любимия си човек и така да разберете, че не било чак толкова трудно.

 

Прогноза за зодия Дева за вторник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


на 27 февруари четири планети си подреждат във вашия дом на партньорствата. Ще взимате участие в чуждите планове, макар че предпочитате сами да си свършите работата. Огненият Марс сключва аспекти с ключови планети във вашия дом на връзките. Под това влияние ще чувствате, че е време да кажете нещо, особено ако някой се възползва от щедростта ви твърде често напоследък.

 

Прогноза за зодия Везни за вторник


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


днес на 27 февруари ще изпитвате съчувствие към другите хора. В същото време ще слушате и гласа на собствените си нужди. Ако се чувствате изтощени от усилията, които полагате напоследък, сегашните астрологични аспекти ви насърчават да направите нещо по въпроса. Бъдете реалистични относно границите на възможностите си. Промяна в графика ви вероятно е първото нещо, което се налага да направите.

 

Прогноза за зодия Скорпион за вторник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


на 27 февруари социалната Венера се движи към аспект с експанзивния Юпитер. Затова няма да е изненада, ако следващите дни бъдат позитивни за вас и извадят увереност ви на преден план. Вероятно има личен въпрос, който трябва да обсъдите с някой. Ако го направите, ще подобрите комуникацията помежду си и ще създадете атмосфера на доверие. По отношение на финансите, може да получите средства от неочакван източник.

 

Прогноза за зодия Стрелец за вторник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


струва ви се, че влагате прекалено много енергия в това да помагате на семейството си и да разрешавате въпроси, свързани с дома. Това може да е добре, ако по този начин сте решили важни проблеми. През следващите дни обаче усилията ви ще бъдат насочени към собствените ви отговорности. Ако другите ви пречат да се развивате и да вършите добре работата си, тогава не бъдете прекалено отстъпчиви и мили с тях.

 

Прогноза за зодия Козирог за вторник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


днес на 27 февруари проблема не е това какво казвате, а как го казвате. Има голяма планетарна активност във вашия дом на комуникациите и може да споделите нещо, което да създаде спорове. Ако кажете нещата по правилни начин, тогава може да си спечелите нов приятел, а не да загубите ценна връзка - служебна или лична. На любовния фронт следващите няколко дни се оказват благоприятни. Възможно е да имате романтична среща.

 

Прогноза за зодия Водолей за вторник


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


на 27 февруари се чудите дали да споделите своя идея с приятел или група от хора. Понякога е нужно просто малко смелост. Дори и да ви се струва, че вашия проект е много специален, вероятно се съмнявате, че другите ще разберат стойността му. Поради тази причина предпочитате да си замълчите, отколкото да търпите критика. Планетите ви подстрекават да говорите. Ако дадете малко повече обяснения, хората ще бъдат благодарни за вашето предложение.

 

Прогноза за зодия Риби за вторник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


на 27 февруари сте уверени, че имате нужда от разговори, дори и да усещате, че другите не искат да вземат участие. В резултат от тази ваша нужда може да се изправите пред конфликт с даден човек или личност с авторитет, но въпреки това ще си заслужава да обсъдите наболелите въпроси. Нужно е да поставите ясна граница между това, което е приемливо, и което не е. Така ще чувствате по-голямо уважение към себе си и чувство на облегчение също.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="575"]Хороскоп 27 февруари вторник Все още сме под влиянието на мечтателния, чувствителен и креативен знак Риби. Четири планети взаимодействат помежду си в този знак и оказват влияние върху събитията на земята и нас самите. Използвайте тази енергия, за да мечтаете за един по-добър, състрадателен и човечен свят, в който се размиват границите между действителността и фантазиите. Реалност, в която отпадат всички ограничения на човешката душа и психика.[/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова