вторник, 27 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за


28 февруари сряда 

Какво са ни приготвили звездите


за последния ден от февруари?


 

Позиция на Луната


Хороскоп 27 февруари вторник

 

Вчера сутрин в 06:43 ч Луната приключи транзита си в чувствителния Рак и започна пътя си през знака Лъв. Ще остане в този знак до 1 март. След това ще влезе в Дева, където на 2 март ще се случи Пълнолуние.

Когато Луната е в знака на Лъв ние сме готови да се покажем пред обществото, да заблестим. Готови сме за купон. Издигаме се от меланхоличния Рак (Луна в Рак) и отиваме там, където има екшън. Радваме се на живота и търсим начини за забавление. Искаме да живеем на широко и да оставим детето в нас да прави, каквото си поиска.

Привличат ни цветни, специални места като музеи, галерии, панаири, фестивали, шикозни бутици. Готови сме да облечем костюми, да организираме детски партита. Въобще да правим всякакви неща, които поне за малко ни отделят от скучното ежедневие.

Флиртовете и забавлението са на дневен ред. Мъжете стават по-мъжествени, жените са по-красиви от всякога. Може да прекарате повече време в поддържане на външния вид, подтикнати от желанието ви да бъдете забелязани. Точно това очаквате – хората да ви се възхищават, а вие да се гордеете с начина, по който изглеждате.

Ще окуражавате и тези около вас да изпъкнат, да застанат редом до вас. Ще разказвате истории с щипка драматизъм. Ще се маскирате като клоуни и ще забавлявате децата. Събудете актьора в себе си и го покажете на останилите!

 

Това разположение на Луната подкрепя следните дейности:

 • разказване на вицове;

 • качване на смешни картинки в социалните мрежи;

 • правене на изненади със забавни подаръци;

 • окуражаване на любимите хора;

 • правене на прически, грим, процедури за красота;

 • носене на топли цветове – червено, оранжево, жълто (все пак Лъвът е огнен знак);

 • слушане на музика, танцуване, разходка с усмивка на уста;

 • вечер с момичетата навън;

 • да отидете на приключение с детето/децата;

 • поемане на креативен риск;

 • работа върху сценарии или пиеса;

 • декориране на дома за празниците.


 

Аспекти характерни за 28 февруари


 

Луната прекарва още един ден в Лъв, но днес на 28 февруари сключва няколко важни аспекта. Луната се движи в хармония с Марс, тъй като и двете планети са в огнени знаци, и правят тригон помежду си. Ще имаме желание да изразим своята креативност, привързаност и отдаденост към артистичните занимания. Сравнително лесно ще ни се получава. А квадратът, който сключват Луната в Лъв и Юпитер в Скорпион, показва тенденция малко да прекалим и да стигнем до крайности.

Квадрат между Меркурий в Риби и Марс в Стрелец днес провокира проява на нетърпение, прибързаност и възникване на недоразумения. Ще се боричкаме за внимание с останалите хора. Ще бъдем припряни да споделим идеите си и така ще пречим на провеждането на ефективни разговори. Ще предизвикаме противоречия с нещата, които изричаме, и начина, по който се изразяваме. Хубавото е, че умственото съперничество често води до раждането на нови, гениални идеи. Така, че този аспект може да се окаже продуктивен в крайна сметка.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за сряда


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


на 28 февруари Луната в Лъв сключва тригон с огнения Марс. Ще предпочитате да бъдете активни. Ако напоследък сте се движили по течението, време е да се активирате и да сложите край на напрегната ситуация и да покажете прогрес. Аспект между вашия управител Марс и революционния Уран, може да доведе до импулсивни действия. Избягвайте ги по възможност.

 


Прогноза за зодия Телец за сряда


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


поради наближаващото Пълнолуние в Дева на 1-ви срещу 2-ри март, е възможно да усещате напрежение във връзка с ваше приятелство или социална ситуация. Ако е така, предприемете нужните стъпки, за да предотвратите изостряне на ситуацията още преди да е достигнала своя пик. По този начин отношенията между вас и вашия приятел ще се подобри. Други важни аспекти предполагат, че някой може да ви насърчи да излезете от зоната си на комфорт. А всички знаят, че Телците трудно се съгласяват на промяна.

 

Прогноза за зодия Близнаци за сряда


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


на 28 февруари прекрасната Венера и бъбривия Меркурий сключват съвпад помежду си във вашия дом на амбицията. Освен това сключват благоприятен секстил с радикалния Плутон във вашия сензитивен и интимен дом. Под тези влияния ще ви се струва, че ако започнете проект от основата, нещата ще се получат по-добре. Вероятно ще почнете да осъзнавате, че решение, което сте взели в миналото, вече не помага на вашия прогрес. Все пак помислете отново, може да се възползвате от някои страни на това решение.

 

Прогноза за зодия Рак за сряда


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


на 28 февруари акцентът отново е поставен върху вашия дом на експанзията и широките хоризонти. Под това влияние вероятно напоследък сте имали възможността да експериментирате с различни идеи и гледни точки. Затова, ако сте опитали нещо ново и то се е оказало грешка, не се тревожете. Това може да е ценен опит, за който очевидно вие не сте пригодени. Бъдете спокойни - нови възможности ще се появят.

 

Прогноза за зодия Лъв за сряда


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


на 28 февруари отново има голяма планетарна активност във вашия емоционален дом. Затова не се очудвайте, ако ви завладяват силни чувства от време на време, особено когато нещата не се случват по вашия начин. Венера в Риби се движи към тригон с Юпитер в Скорпион. Под това влияние ще намерите за освежаващо фокусирането върху дейности, които повдигат настроението, или прекарването на време в приятна компания.

 

Прогноза за зодия Дева за сряда


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


на 28 февруари ако смятате, че има нужда да подобрите отношенията си с някой, добра идея е да им се обадите и да ги поканите да пиете по нещо и да си поговорите. Някои части от разговора може да са твърде интензивни под влияние на аспектите, които сключват Венера и Меркурий с въздействащия Плутон. Не е чак толкова лоша идея да се задълбае по дадени теми с близък човек. Ако така ще стигнете до дъното на проблема и ще се помирите помежду си - какво по-хубаво от това.

 

 

Прогноза за зодия Везни за сряда


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


на 28 февруари Луната е във вашия дом на социалните контакти и сключва динамични аспекти с другите планети. Затова не се очудвайте, ако получите неочаквана покана или ако се появи гост в дома ви без предупреждение. Вероятно точно от това имате нужда, в противоречение на заетите дни напоследък, в които не сте имали много време за себе си. Членовете на семейството ви може да ви изправят на нокти, но не е нужно да им отвръщате.

 

Прогноза за зодия Скорпион за сряда


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


ако някой ви довери своя тайна днес, на 28 февруари, приемете го като позитивен знак. Значи вече сте част от неговото доверено обкръжение. Ще доверите ли, обаче, и вие своя тайна? Това може да е голяма стъпка за вас, дори и да се чувствате спокойни в компанията на този човек. Текущите позиции на планетите, обаче, може да ви насърчи да бъдете по-открити.

 

Прогноза за зодия Стрелец за сряда


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


на 28 февруари Слънцето е още във вашия интимен дом. Ще изпитате желание да се скриете от светлините на прожекторите и да работите за себе си. Има няколко оживени аспекти, които ще ви вдъхновят да напуснете зоната си на комфорт и да се възползвате от дадена възможност. Дори и да докарате само една задача до края, може да постигнете значителен успех.

 

Прогноза за зодия Козирог за сряда


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


на 28 февруари, ако ви се струва, че някой се възползва от вас, тогава сърцето ви иска да направи нещо друго. Вашата лоялност ще ви накара да се почувствате отговорни, за това че не сте имали възможност да помогнете. Има битки, които е хубаво човек сам да води, за да открие къде е силата му. А не да чака помощ от сериозен, отговорен и надежден човек като вас.

 

Прогноза за зодия Водолей за сряда


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


днес на 28 февруари може да получите подарък от съдбата и да се случи нещо, за което отдавна мечтаете. Ако вниманието ви е било фокусирано върху това нещо напоследък, възможно е сами да сте задвижили късмета си. От друга страна, това може да се дължи на силните желания, които има всеки от нас с наближаването на Пълнолунието в знака Дева между 1-ви и 2-ри март. Не се очудвайте, ако и други хубави неща се изпречат на пътя ви съвсем скоро.

 

Прогноза за зодия Риби за сряда


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


ако вие и ваш приятел решите да участвате в план или двамата поддържате определена кауза, тогава ще постигнете доста заедно през следващите дни. Силата на вашите чувства ще ви активират и това ще донесе положителни резултати. Имайте в предвид, обаче, че Луната сключва нелесен аспект с революцонния Уран във вашия дом на финансите. Внимавайте, когато пазарувате, и избягвайте импулсивните покупки.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="575"]Хороскоп 28 февруари сряда Все още сме под влиянието на мечтателния, чувствителен и креативен знак Риби. Четири планети взаимодействат помежду си в този знак и оказват влияние върху събитията на земята и нас самите. Използвайте тази енергия, за да мечтаете за един по-добър, състрадателен и човечен свят, в който се размиват границите между действителността и фантазиите. Реалност, в която отпадат всички ограничения на човешката душа и психика.[/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова