понеделник, 5 февруари 2018 г.


Седмичен хороскоп за


периода 5 - 11 февруари 

Общи положения


 

От миналата сряда насам всички бързодвижещи се планети - Венера, Меркурий, Марс, плюс Слънцето - се намират в мъжки знаци. Освен това, благодарение на престоя на тези планети (без Марс) в уникалния и иновативен Водолей, ние търсим нови пътечки, по които да се отклоним от обичайното и известното. Вълнуващи преживявания ще стимулират ума ни и ще подхранват нуждата ни от общуване. Различното мислене е заразно и впечатляващо.

Дори и астероида Лилит, който е разположен близко до Сатурн, показва успорване на правилата и традиците. Изпитват се нови концепции и технологии, за да видим докъде може да се стигне с тях. За сега не обръщате внимание на страничните ефекти и нещата, които ви пречат, и това може да увреди маркетинга на новите продукти. Всеки, който се усмели да постави под въпрос ефективността на предприетите от нас иновативни дейности, ще се сблъска със сериозна съпротива.

По отношение на любовта, Венера във Водолей и Марс в Стрелец подкрепят приятелските връзки. Това може да има освежаващ ефект на взаимоотношенията. Ще разширите своя кръг от познати и ще изживеете нови, вдъхновяващи приключения заедно. Вероятно ще пътувате на близки или далечни разстояния. Общите занимания с приятели и познати ще се отразят добре и на интимните отношения с любимия ви човек.

 

[caption id="attachment_1560" align="alignleft" width="150"] знак овен[/caption]

 

Седмична прогноза за зодия Овен


за периода 5 - 11 февруари


 

 

През седмицата

Звездите ви предвещават добра седмица, скъпи Овни! Ще бъдете креативни и широко скроени и това ще ви помогне да предвижите напред проектите си. Уран, който е във вашия знак, сключва благоприятен секстил с прекрасната Венера във Водолей. Това ще оказва приятно влияние върху любовния ви живот. Нещата ще се разгорещат.

 

През уикенда

Уикендът ви ще бъде интересен и вълнуващ. Не трябва да прекарвате и минута сами. Ще се срещнете с много хора. Възможно ли е някой от тях да бъде повече от приятел? От вас зависи. Не се колебайте да поканите гости в дома си. Ще бъдете доста общителни, тъй като има струпване на планети във вашия дом на приятелствата и обществата. 

 

Съвети

Овладейте ентусиазма си, насочете енергията си и се фокусирайте върху приятни занимания тази седмица. Не хабете времето си за неща, които помрачават настроението ви. Спрете да се тревожите за въпроси, които нямат никакво значение в голямата схема на живота.

 

 

[caption id="attachment_1548" align="alignleft" width="150"] знак телец[/caption]

 

Седмична прогноза за зодия Телец


за периода 5 - 11 февруари


 

 

През седмицата

Очаква ви леко напрегната седмица, тъй като Меркурий и Слънцето (и двете във Водолей, следователно вашия дом на кариерата) сключват квадратури с вашия знак. Ще бъдете по-агресивни от друг път. Дано никой не се изправя пред гнева на обикновено търпеливия Телец. Внимавайте с думите. Не казвайте неща, за които ще съжалявате.

 

През уикенда

През уикенда ще имате възможност да презаредите батериите си, макар че ще ви бъде малко трудно да се отпуснете след напрегнатите работни дни. Ще се чувствате по-добре в неделя, когато семейство ви ще бъде наоколо и ще се грижи за вас.

 

Съвети

Ако някой ви провокира, напълно нормално е да се защитите. Но през тази седмица дръжте реакциите си под контрол. В противен случай е възможно сериозно да обидите някого. Последното нещо, което искате, е да ви приемат като груби и неуважителни.

 

 

[caption id="attachment_1561" align="alignleft" width="150"] знак близнаци[/caption]

Седмична прогноза за Близнаци


за периода 5 - 11 февруари


 

 

 

През седмицата

Скъпи Близнаци, Марс е разположен във вашия противоположен знак Стрелец и това ви прави леко раздразнителни тази седмица. Но не се тревожете, защото дуета между Меркурий и Слънцето във Водолей ще ви стимулира да покажете милата, щедра и приятелски настроена страна от характера ви. Това ще направи седмицата относително добра.

 

През уикенда

Опозицията на Марс спрямо вашия знак и Венера, която напуска знака на Водолей в неделя вероятно ще оставят лека горчивина във връзката ви. Затова се възполвайте максимално от съботата и прекарайте време с партньора си. Излезте навън и се забавлявайте заедно.

 

Съвети


Използвайте чувството си за хумор, за да се измъкнете от лошите ситуации тази седмица. Дръжте се печено! Преценете положителните и негативните страни, преди да вземете някакво решение, и никога не слагайте тигана, преди да сте уловили рибата. Животът е много по-лесен, когато сте умни. 

[caption id="attachment_1550" align="alignleft" width="150"] знак рак[/caption]

Седмична прогноза за Рак


за периода 5 - 11 февруари


 

 

 

През седмицата

Разположението на Марс във вашия дом на службата и здравето ви стимулира да се раздвижите на работното място. Напълно сте наясно, че ще спечелите обезателно, ако работите бавно и методично. Ще забавите темпото, когато всеки около вас се е разбързал яко.  Но това само ще ви направи услуга на професионалния фронт.

 

През уикенда

Пристигането на Венера във вашия воден събрат Риби в неделя ще окаже чудесен позитивен ефект върху вас и вашата връзка. Вие и партньорът ви се обичате и си вярвате. Ще имате невероятната възможност да се насладите един на друг през уикенда.

 

Съвети


Поглезете себе си по приятен начин. Излезте да хапнете навън, гледайте интересно предаване. Не изпитвайте угризения от това. Доброто ви настроение е заразно тази седмица. Хората ви обожават, когато украсите лицето си с широка усмивка.

[caption id="attachment_1562" align="alignleft" width="150"] знак лъв[/caption]

Седмична прогноза за Лъв


за периода 5 - 11 февруари


 

 

 

През седмицата

Марс се намира в знака на вашия огнен събрат Стрелец и това ви кара да бъдете по-инициативни през тази седмица. С удоволствие ще послушате повика на Марс. Мразите, когато нещата са еднообразни и нищо не се случва около вас. Ще предприемате всякакви инициативи вкъщи и на работното място. Наистина знаете как да стимулирате колегите и семейството си.

 

През уикенда

Имате желание да поспортувате, да гледате мач или състезание. Имате нужда да изпуснете напрежението. Внимавайте само да не се нараните. Не сте от желязо все пак!

 

Съвети


Имайте в предвид, че не всички хора са динамични и издръжливи като вас. Не очаквайте хората да се движат с вашето темпо постоянно. Ако трябва забавете скоростта и изчакайте любимите си хора да ви настигнат. Животът е много по-забавен, когато го споделяте с другите. 

[caption id="attachment_1563" align="alignleft" width="150"] знак дева[/caption]

 

Седмична прогноза за Дева


за периода 5 - 11 февруари


 

 

През седмицата

През тази седмица е възможно да бъдете ангажирани с технически въпроси у дома. Проверете дали всичките електроуреди работят добре. Един неработещ контакт може да запали пожар. Счупен хладилник или пералня може да ви струват много разходи. Има голяма активност във вашия шести дом - дома на службата и здравето. Там са Слънцето, Венера и Меркурий. Това означава, че мислите ви ще бъдат насочени към работата и изпълняване на задължения.

 

През уикенда

Един романтичен уикенд сега ще ви помогне да забравите за малките проблеми у дома. Дайте си малко почивка, а Венера ще ви окуражи да прекарате повече време с любимия човек в неделя вечерта. Тогава планетата на любовта ще навлезе в романтичния знак на Рибите и ще остане там до 6 март. Оставете съмненията си настрана и се възполвайте от присъствието на партньора ви.

 

Съвети

Не се доверявайте прекалено лесно. Някои от така наречените ви приятели може да се възползват от вашата щедрост. Не сте родени вчера, но понякога сте твърде добри с останалите.

 


[caption id="attachment_1554" align="alignleft" width="150"] знак везни[/caption]

Седмична прогноза за Везни


за периода 5 - 11 февруари


 

 

 

През седмицата

Планетите в знака на Водолей са на ваша страна тази седмица. Изваждат на показ креативната ви страна и подчертават способността ви да работите в екип. Вашата помощ и съвети ще бъдат търсени изключително много. Вие сте приятелски настроен колега и ефективен служител.

 

През уикенда

Любовният ви живот върви много добре. Ако сте обвързани, ще използвате възможността да разкриете чувствата си (отново) пред любимия човек. Ако сте необвързани, аспектът, който сключват Уран в Овен и Венера във Водолей, ще ви изпрати своята подкрепа и ще изправи на пътя ви някой специален човек.

 

Съвети


Ако сте несигурни в начина, по който се представяте на работното място, спомнете си какво сте постигнали до ден днешен. Понякога е добре да помислите за трудностите, които сте преживели през годините. Не е лошо малко да повишите самочувствието си.


 

 

[caption id="attachment_1555" align="alignleft" width="150"] знак скорпион[/caption]

Седмична прогноза за Скорпион


за периода 5 - 11 февруари


 

 

 

През седмицата

Юпитер във вашия знак и Плутон в Козирог сключват благоприятен аспект - секстил - и това ще ви стимулира. Ще бъдете изпълнени с позитивна енергия и животът ще ви се струва много по-лесен. Доволни сте от това, което сте постигнали досега в професионален и личен план.

 

През уикенда

В края на седмицата Венера сменя знака си и навлиза в романтичните Риби. Това ще има благоприятен ефект върху любовния ви живот. Ако сте обвързани, определено искате да остареете заедно с любимия си човек. Ако сте необвързани, срещата с нов човек ще предизвика пърхане на пеперуди в стомаха ви. Топката е във вашия ъгъл. От вас зависи дали ще се получат нещата.

 

Съвети


Дръжте под око финансите си. Може да изпитате желание за импулсивни покупки. Определете си ясен бюджет и се придържайте за него, сякаш живота ви зависи от това. Харчете на своя отговорност. 

 

[caption id="attachment_1558" align="alignleft" width="150"] знак стрелец[/caption]

Седмична прогноза за Стрелец


за периода 5 - 11 февруари


 

 

 

През седмицата

Да работите без особен резултат тази седмица е вашия специалитет. Ще работите упорито, но в петък ще установите, че не сте свършили нищо. Не се изненадвайте, ако се наложи отново да правите някои от задачите. Причина за това е Нептун, който сключва неблагоприятен аспект - квадрат - с разположения във вашия знак Марс.

През уикенда

Уменията ви като домакин на събирания са несравними и всеки го знае. Любимите ви хора ще се самопоканят на питие в събота вечер или на обяд в неделя. За съжаление имате други планове за уикенда.

 

Съвети


Не позволявайте хората да се възползват от вашата щедрост през тази седмица. Поставете себе си на първо място. Обичате да каните хора у дома, но в удобно за вас време. Не харесвате неочакваните посещения.


 

 

[caption id="attachment_1559" align="alignleft" width="150"] знак козирог[/caption]

 

Седмична прогноза за Козирог


за периода 5 - 11 февруари


 

 

През седмицата

Ще изхарчите много повече пари от обикновено през тази седмица. Може сами да изберете да направите това, но може и по задължение да се наложи да похарчите средства. През следващите дни ще ви липсва сериозна дисциплина при боравенето с пари. Следете наличността по сметката си от време на време. Причина за това е струпването на планети - Слънце, Венера и Меркурий - във вашия втори дом - дома на финансите и сигурността. Освен това Слънцето сключва неблагоприятен аспект квадрат с Юпитер - планетата на късмета и благополучието.

 

През уикенда

Нямате търпение да дойде неделя. Тогава Венера навлиза в знака на романтичните Риби. Вие и вашия партньор ще бъдете по-близки от всякога. Ако сте необвързани, ще бъдете в настроение да се забавлявате с приятните хора от обкръжението ви.

 

Съвети


Използвайте времето, за да се наслаждавате на себе си. Животът не е само работа и задължения. Научете се да се възползвате от всяка възможност, която ви се предоставя. Шегувайте, карайте любимите си хора да се смеят. Всички харесват чувството ви за хумор.


 

 

[caption id="attachment_1566" align="alignleft" width="150"] знак водолей[/caption]

 

Седмична прогноза за Водолей


за периода 5 - 11 февруари


 

 

През седмицата

Слънцето, Венера и Меркурий са във вашия знак, което означава, че късмета е на ваша страна. Всичко, до което се докоснете се превръща в злато в личен и професионален план. Една от вашите идеи съвсем скоро може да пожене голям успех.

 

През уикенда

Венера ще ви насърчи да прекарате повече време с партньора си. Очаквайте да прекарате уикенда в удобната обстановка на дома ви. Това понякога може да бъде толкова освежаващо. Обожавате когато партньора ви прегръща и целува неочаквано. Възползвайте се от последните часове под влиянието на Венера във вашия знак, защото след това тя преминава в знака на Риби и ще ви посети отново след година.

 

Съвети

Изпитвате креативен порив и искате да се справите с много проекти наведнъж. Да бъдете активни е най-добрия начин. Не слушайте близките си, които ви карат да изключите ума си за малко поне.


 

[caption id="attachment_1567" align="alignleft" width="150"] знак риби[/caption]

Седмична прогноза за Риби


за периода 5 - 11 февруари


 

 

 

През седмицата

Нептун в Риби и Марс в Стрелец сключват неблагоприятен аспект - квадрат. Както знаете Нептун е вашата планета-управител. Затова този аспект ще повлияе на емоциите ви през седмицата. Дръжте главата на раменете си. От позитивна гледна точка, обаче, тези планети ще ви заредят с енергия. Така че се заемете с каквато инициатива си поискате.

 

През уикенда

В края на седмицата Венера започва своя транзит през вашия знак и ще продължи да се движи там до 6 март. Това ще ви направи по-сладки, привлекателни и сензитивни. Каква освежаваща промяна! Звездите вероятно са приготвили началото на една красива любовна история за необвързаните. Прекарайте повече време навън.

 

Съвети


Скъпи Риби, стига сте мечтали. Започнете да живеете! Играйте главна роля в историята, наречена Живот. Дайте си шанс да живеете живот, който отговаря на очакванията ви. Доверете се на себе си и се отдайте на необичайни инициативи. Не обръщайте внимание какво се говори зад гърба ви.

 


 

Прогноза на Мария Николова,


вашия астролог


 

Приятна седмица!


Надявам се моята прогноза да ви бъде от полза!


 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]5-11 февруари Тази седмица е подходяща да подготвите изненади на любимите си хора, които да им поднесете на празника на влюбените, Свети Валентин! Помислете внимателно какво би ги зарадвало![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова