неделя, 4 февруари 2018 г.

 

 

 

Дневен хороскоп


за 5 февруари понеделник


 

Какво са подготвили звездите


през първия работен ден


на седмицата 5 - 11 февруари?


 

 

различни размери на луната

Позиция на Луната на 5 февруари


 

Луната ще прекара 5 февруари във Везни. Тя започна своя транзит в този знак на 3 февруари вечерта в 23:48 ч и оказва влияние върху живота ни в неделя и понеделник.  Земният спътник се движи без курс от 20:47 ч на 5 февруари до 5:58 ч сутринта на 6-ти, след което навлиза в Скорпион. Последният аспект, който сключва, преди да смени знака си, е опозиция с Уран.

Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме да решаваме проблемите чрез дипломация. За да постигнем така желаните от нас мир и спокойствие, сме готови да оставим настрани емоциите, което е характерно за въздушна зодия като Везни. Стремим се да избягваме директната конфронтация. Не взимаме лесно решенията и се колебаем, тъй като притегляме всички страни на дадена ситуация. Страхуваме се да не загубим чуждото одобрение.

Теми на днешния ден са воденето на преговори и търсенето на компромиси. Изпитваме дискомфорт от ситуации, които ни ограничават, и това ни кара да правим конструктивни промени. Разбираме колко е важно да се разбираме с другите. По-ясно виждаме по какво нашия подход, вярвания и ценности се различават от тези на останалите хора. Възможно е да правим големи планове, които включват наши близки хора или половинката ни. Но сме прекалено настоятелни да всяка цена да наложим своите разбирания, това може да отблъсне всеки. Време е да помислим за нашето его и как то влияе на хората около нас. Денят е подходящ за съвместни занимания с близките ни хора, или в тяхна полза. С напредването на деня ще се повишава мотивацията ни за развитие и подобряване на бизнеса или даден проект.

 

Луната във Везни като цяло подкрепя следните активности:

  • общуване с партньори и приятели;

  • дейности, свързани с работа в екип и сътрудничество;

  • занимания, свързани с красота и естетика;

  • дейности, свързани с самооценката ни.


 

 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП


ЗА ВСЕКИ ЗНАК ЗА 5 ФЕВРУАРИ 

 

хороскоп овен 5 февруариПрогноза за зодия Овен за понеделник


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, днес, на 5 февруари, приказливият Меркурий във Водолей сключва аспект - секстил - с вашия управител Марс, който в момента се намира в знака Стрелец. Това ще ви изпълни с енергия, но също така може да ви направи леко нетърпеливи и дори леко избухливи. Днес няма да проявявате особена чувствителност към чуждите проблеми. Затова помислете преди да кажете или направите нещо, тъй като прибързаните ви изказвания или действия може да наранят някого.

 

 

хороскоп телец 5 февруари

Прогноза за зодия Телец за понеделник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, ако днес, на 5 февруари, изпитате изпитате желание да харчите пари, то вероятно ще бъде, защото някой ви е показал нещо, което му допада, и вие искате да имате същото. Този човек може да отприщи желанието ви да пазарувате. Причината за това е, че вашия прекрасен управител Венера сключва неблагоприятен аспект - квадрат - с планетата на парите и късмета Юпитер. Ще бъдете изкушени да харчите повече. Няма проблем, разбира се, да си купите едно - две неща. Важното е да знаете кога да спрете.

 

 

хороскоп близнаци 5 февруариПрогноза за зодия Близнаци за понеделник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, към днешна дата, 5 февруари се наблюдава голяма активност във вашия дом на приключенията - там се намират Слънцето, Венера и Меркурий. Това е индикация, че трябва да се покажете пред света, да изследвате нови възможности и да демонстрирате способностите си. А присъствието на борбения Марс във вашия дом на взаимоотношенията показва, че ще се сработите с другите и по този начин ще покажете талантите си. Идеята да опитате ново хоби може да ви запали още повече.


 

 

хороскоп рак 5 февруариПрогноза за зодия Рак за понеделник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, днес, на 5 февруари небесните тела Слънце, Венера и Меркурий се подреждат в положителна конфигурация във вашия сензитивен и интимен дом (осми дом - дома вътрешната трансформация, смъртат, секса). Това означава, че през следващите седмици ще се грижите предимно за своите нужди и чувства. Има сфери от живота ви, където нещата не са се получили, както сте си представяли, или чувствате, че сте направили грешка. Сега ще имате време да освободите мислите си от миналото. Заемете се с креативни занимания и това ще ви помогне да продължите по-лесно напред.

 

 

хороскоп лъв 5 февруариПрогноза за зодия Лъв за понеделник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове, днес на 5 февруари, небесните тела Слънце, Венера и Меркурий са разположени във вашия дом на партньорствата (седми дом). Това означава, че получавате подкрепа от другите, но също така се чудете на къде ви тегли сърцето. Изглежда се наслаждавате на активен и интересен социален живот. Но дали не се ли разпростирате извън чергата си напоследък? За да се възползвате максимално от енергията на предстоящите седмици, прекарайте повече времес близки приятели или членове на семейството. Това ще ви помогне да се чувствате по-привързани към тях.

 

 

хороскоп дева 5 февруариПрогноза за зодия Дева за понеделник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, днес на 5 февруари, прекрасната Венера във Водолей сключва благоприятен аспект секстил с иновативния Уран, разположен в знака Овен. Благодарение на това, ще откриете, че най-хубавите неща идват под формата на изненада, по необичаен и интересен начин. Ако някой ви предложи нещо по-различно, непременно приемете. Поговорете за този нов план и помислете за ползите, които може да извлечете. Ще разберете, че ви допада, дори и се различава значително от вашите очаквания.

 

 

хороскоп везни 5 февруариПрогноза за зодия Везни за понеделник


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, днес на 5 февруари Луната е разположена във вашия знак. Тя сключва опозиция с немирния Уран, който е разположен във вашия дом на партньорствата (седми дом). Това означава, че близък човек може да ви изненада с необичайна среща или по някакъв друг начин. Бъдете гъвкави днес, тъй като вероятно ще се наложи да правите внезапни промени в плановете си за деня. Ако имате време поглезете се с малко грижа за външния ви вид и здравето.

 

 

хороскоп скорпион 5 февруариПрогноза за зодия Скорпион за понеделник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, днес на 5 февруари, ще се колебаете дали да говорите или да запазите мислите си за себе си. Луната във Везни сключва неблагоприятен аспект - квадрат - с вашия потаен управител Плутон, който е разположен във вашия дом на комуникациите (трети дом). Това е индикатор, че е по-добре да не споделяте мнението и чувствата си точно сега. Направете го, когато се чувствате готови за това. Обаче, ако става на въпрос за нещо наистина важно, за което няма правилно време и място, сравнително скоро ще може да го споделите.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за понеделник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, днес на 5 февруари има голяма активност във вашия дом на комуникациите (трети дом). Там се намират три небесни тела - Слънце, Венера и Меркурий. Това е индикация, че ще стрещате много хора на живо и в онлайн пространството. Времето е изключително подходящо за нови приятелства и създаване на ценни връзки. Ще бъде невъзможно, обаче, да общувате с всеки нов човек в живота си. Позволете на вашите инстинкти да ви насочат към подходящите взаимоотношения.

 


хороскоп козирог 5 февруариПрогноза за зодия Козирог за понеделник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбиционзи Козирози, сериозният ви управител Сатурн навлиза все по-дълбоко в дебрите на вашия знак. Затова днес на 5 февруари ще усетите напрежение да вършите повече и вероятно, да бъдете нещо повече. През следващите месеци и евентуално следващите две години, ще се целите на високо и ще постигнете много. От една страна упорито ще преследвате целите си, а от друга ще си осигурявате достатъчно време за приятни занимания. Ще намерите правилния балант.

 

 

хороскоп водолей 5 февруариПрогноза за зодия Водолей за понеделник


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, каквото и да решите да правите пред следващите две седмици, звездите ще ви помогнат. Цели три планети се намират във вашия знак - Слънцето, Венера и Меркурий, което означава, че периодът е доста добър за вас. Единствено може да ви попречат чувствата, които изплуват от миналото и ви нашепват, че не заслужавате хубавите неща, които ви се случват. Не им обръщайте внимание, тъй като вие сте напълно достойни и имате право на добър живот.

 

 

хороскоп риби 5 февруариПрогноза за зодия Риби за понеделник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили кротки Рибки, от една страна подредбата на звездите за днес, 5 февруари, подсказва стремежа ви към успех, а от друга страна показва, че искате някой друг да попадне под светлината на прожекторите и да обере лаврите вместо вас. Слънцето е разположено във вашия личен и интимен дом (дванадесети дом) и затова предпочитате да работите тайно, зад кулисите, давайки съвети например. Ако това ще помогне на ваш приятел да подобри репутацията си, вероятно по-късно той ще ви бъде изключително благодарен и ще ви върне услугата. Ще ви помогне и на вас след време.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="630"]послание за 5 февруари СВЕТИ ВАЛЕНТИН НАБЛИЖАВА! ПОМИСЛЕТЕ КАК ДА ИЗНЕНАДАТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА! ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ ДАРЯВАЙТЕ С ЩАСТИЕ![/caption]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова