вторник, 6 февруари 2018 г.

 

Дневен хороскоп


за 6 февруари вторник


 

Какво са подготвили звездите


през втория работен ден


от седмицата?


 

 

различни размери на луната

Позиция на Луната на 6 февруари


 

Днес на 6 февруари, вторник, Луната започва своя транзит в знака на Скорпион в 5:58 ч и ще остане там през следващите два дни. На 8 февруари ще навлезе в следващия знак Стрелец. Днес сме в добра форма, за да виждаме значимостта на ситуацията.  Енергията на Скорпионската Луна е привързана към старото.

 

Луната в Скорпион е интензивна. Свързана е със силни чувства като страст, главозамайване, тъга, желание, емоции. Изпитваме желание да стигнем до дъното на нещата и четем инстинктивно между редовете. Повърхностните неща не ни интересуват. Луната в този знак ни кара да открием собствената си сила и да се отървем от стари страхове и навици, които ни ограничават. Времето е подходящо за интимност и страст. Избягвайте манипулациите и не бъдете прекалено подозрителни към близките хора и познатите ви.

 

Луната в Скорпион като цяло подкрепя следните активности:

  • уреждане на данъци;

  • счетоводна дейност;

  • разрешаване на интимни въпроси;

  • психологически прегледи и оценки;

  • проучване на въпрос в детайли;

  • освобождаване от стари неша;

  • трансформация.


 

 

Дневен хороскоп за 6 февруари вторникВажни аспекти


 

Венера във Водолей и Уран в Овен сключват аспект секстил, който ни окуражава да се освободим от старите неща и да продължим напред. За всички нас това влияние действа освобождаващо, тъй като ще бъдем отворени към нови идеи и по различен начин ще възприемаме хора и житейски ситуации. Секстилът между Венера и Уран прави общуването ни по-лесно и комфортно. Открито приемаме нови перспективи и ситуации, без да дълбаем прекалено в тях.

Още един секстил ще оказва влияние върху проектите и заниманията ни - този между Меркурий и астероида Веста. Ще се чувстваме приятно отдадени на работата ни. Ще бъдем по-фокусирани върху това, което правим, ще забелязваме и обмисляме детайлите.

 

 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП


ЗА ВСЕКИ ЗНАК ЗА 5 ФЕВРУАРИ


 

 

хороскоп овен 5 февруариПрогноза за зодия Овен за вторник


(21 март – 20 април)


 

Скъпи Овни, днес, на 6 февруари, изглежа, че всичко, с което се захванете е уникално по някакъв начин. Дори и да се занимавате с въпроси, които изискват време и внимание, ако приемате нещата леко и непринудено, ще постигнете голям прогрес. Това се отнася и за вашите взаимоотношения. Ще откриете, че една кратка среща, може да запали искра, изпълнена с обещание.

 

 

хороскоп телец 5 февруари

Прогноза за зодия Телец за вторник


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци,  днес на 6 февруари, прекрасната Венера се намира във вашия най-видим дом - дома на кариерата и репутацията. Планетата на любовта сключва положителен аспект - секстил - с наелектеризиращия Уран, който пък е във вашия потаен и емоционален дванадесети дом. Това е индикация, че ще получите ясен сигнал за общуване с някого. Може да ви се струва нелогично, но е възможно този човек да ви помогне да постигнете нещо важно. От ваша страна също имате полезни идеи, които да му предложите .

 

 

хороскоп близнаци 5 февруариПрогноза за зодия Близнаци за вторник


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, към днешна дата, 6 февруари, Луната се промъква в знака на Скорпион и сключва отрезвяващ аспект със Сатурн. Поради тази причина ще бъдете вниманителни за някои въпроси. На първо време може да изпитате желание да запазите някои неща за себе си и да не ги споделяте, тъй като това може да е неподходящо в случая. Възможно е, обаче, след това да промените мнението си и да споделите, ако се намирате някъде заедно с приятели. Дали няма да изпитате облекчение, ако обсъдите ситуацията, както правите обикновено?


 

 

хороскоп рак 5 февруариПрогноза за зодия Рак за вторник


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, днес, на 6 февруари пред вас ще се появи възможност да натрупате опит и умения като се съюзите с друг човек, за да направите нещо положително. Това ще ви представи в хубава светлина пред обществото или на работното място. Може да се обедините с другия човек за обща цел, която и двамата подкрепяте или да направите нещо добро за останалите.

 

 

хороскоп лъв 5 февруариПрогноза за зодия Лъв за вторник


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи харизматични Лъвове, днес на 6 февруари, искате да изглеждате перфектно, независимо къде сте и какво правите. Може да попаднете на правилното място в правилното време и да се възползвате от предоставените ви възможности. Колкото по-уверени сте, толкова по-лесно ще се отдадете на нови начинания, дори никога досега да не сте опитвали подобно нещо.

 

 

хороскоп дева 5 февруариПрогноза за зодия Дева за вторник


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, днес на 6 февруари, Луната е в интензивния Скорпион и сключва аспект със сериозния Сатурн във вашия дом на забавлението (пети дом). Това ще ви окуражи да загърбите страховете и да се опитите да опознаете някой по-отблизо. Възможно е да се притеснявате да разговаряте с този човек, но нещо вътре във вас ще ви кара да разчупите леда помежду ви. Щом започнете да си говорите, ще се разбирате добре.

 

 

хороскоп везни 5 февруариПрогноза за зодия Везни за вторник


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, днес на 6 февруари, се колебаете дали да запазите чувствата си към някого за себе си или да ги споделите с него. И двата варианта имат еднаква тежест във вашите везни. Прекрасната Венера, планетата-управител на знака ви, днес сключва три хубави аспекта (съвпад със Слънцето, секстил с Уран и тригон с Луната). Това в крайна сметка ще ви стимулира да споделите какво изпитвате и ще бъдете доволни от избора, който сте направили.

 

 

хороскоп скорпион 5 февруариПрогноза за зодия Скорпион за вторник


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, днес на 6 февруари, Луната във вашия знак сключва аспект (квадрат) с Меркурий, който е разположен в дома на семейството. Ще се чудите дали да приемете семеен въпрос на сериозно или да не му обръщате внимание и да го оставите сам да се развива. Други фактори, обаче, сочат, че ако обмислите проблема, може да откриете решение, което да помогне на всички от семейството ви. Това ще ви накара да се почувствате по-щастливи и спокойни.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за вторник


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, днес на 6 февруари, има голяма активност във вашия дом на комуникациите. Там се намират трите големи светила Слънце, Венера и Меркурий. Това е достатъчно условие да предприемете първата крачка към ново приятелство или да обсъдите креативен проект. Ако успеете да се свържете с важна личност през следващите дни, може да се възползвате от спонтанната и интересна енергия. Тя ще ви помогне да насочите нещата в правилната посока.

 


хороскоп козирог 5 февруариПрогноза за зодия Козирог за вторник


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни Козирози, днес на 6 февруари по предложението на някого може да се присъедините към група от хора или клуб, който ви предлага интересни занимания. Ако офертата ви харесва, не се колебайте да приемете, но имайте в предвид, че това занимание може да доведе до извънредни харчове. Затова проверете добре в какво се забърквате. Евентуалният опит, който ще натрупате, обаче, може да се окаже, че си заслужава.

 

 

хороскоп водолей 5 февруариПрогноза за зодия Водолей за вторник


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, днес на 6 февруари, е подходящото време за вас да се покажете в цялата си светлина, уверени, че ще поведете живота си в правилна посока. Заформящият се аспект между Слънцето във вашия знак и веселия Юпитер във вашия дом на целите предполага, че смело ще напуснете своята зона на комфорт. Други звездни влияния пък ви съветват да си приготвите солиден план за идващите дни.

 

 

хороскоп риби 5 февруариПрогноза за зодия Риби за вторник


(21 февруари - 20 март)


 

Мили кротки Рибки (или озверели акули, в случай, че сте еволюирали), днес на 6 февруари, Луната се намира във вашия дом на възможностите и сключва аспект - секстил - със Сатурн в социалния ви дом. Това влияние показва, че изпитвате желание да споделите определена идея или проект с приятелите си. Ако идеята им допадне, те ще искат да знаят повече детайли и евентуално ще ви помогнат да превърнете мислите си в реалност. Дори и да ви се струва като леко предизвикателство да оповестите плановете си, може в крайна сметка това да се превърне в забавление за вас.

 

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]Дневен хороскоп за 6 февруари вторник Скъпи влюбени (и не чак толкова влюбени) приятели, наближава празника на любовта Свети Валентин! Време е да помислите как да изненадате любимите си хора. Обичайте се и се дарявайте с щастие![/caption]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова