сряда, 7 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за зодия Овен


за 7 февруари сряда


 

Какво ви очаква скъпи душички Овни?


 

Хороскоп за зодия Овен 7 февруариХороскоп за зодия Овен 7 февруари

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Започваме с прогнозата за Овен за 7 февруари. Сладки Овчици и наперени Овни, днес на 7 февруари, сряда, ще се чувствате малко объркани. От една страна търсите компания и искате да общувате с другите, изпитвате желание да експериментирате и да изучавате нови неща. А от друга - искате да се насладите на тихи, ненапрегнати ситуации. Една част от вас е общителна, а друга - наблюдателна и тиха.

Това не е особен проблем, просто се опитайте да задоволите и двете си желания. Луната е във вашия дом на интимността (осми дом). Затова сте привлечени от дейностти, които изискват по-добро разбиране на вътрешния ви свят и мотивацията на хората около вас. Важно е да установим връзка със себе си от време на време, тъй като имаме навика да се движим на автопилот.

Тази година планетата на късмета и благополучието Юпитер е в същия осми дом. Това прави процеса изключително просвещаващ за вас. Днес може да научите нещо, което доскоро е било скрито и неясно, да разкриете дългопазена тайна или да откриете дълбокозабравени чувства в себе си.

 

Важно е да отбележем, че през днешния ден Луната е в знака Скорпион. Когато Луната е в тази позиция, те е дълбока и интензивна. Свързана е със силни чувства като страст, главозамайване, тъга, желание, емоции. Изпитваме желание да стигнем до дъното на нещата и четем инстинктивно между редовете. Повърхностните неща не ни интересуват. Луната в този знак ни кара да открием собствената си сила и да се отървем от стари страхове и навици, които ни ограничават. Времето е подходящо за интимност и страст. Избягвайте манипулациите и не бъдете прекалено подозрителни към близките хора и познатите ви.

 

Луната в Скорпион като цяло подкрепя следните активности:

  • уреждане на данъци;

  • счетоводна дейност;

  • разрешаване на интимни въпроси;

  • психологически прегледи и оценки;

  • проучване на въпрос в детайли;

  • освобождаване от стари неша;

  • трансформация.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова