сряда, 7 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за зодия Близнаци


за 7 февруари сряда


 

Какво очаква енергичните Близнаци?


 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="402"]Хороскоп за енергичните Близнаци 7 февруари зодия Близнаци[/caption]

 

Настъпи време и за енергичните Близнаци да разберат какво ги очаква днес. На 7 февруари Луната прекарва деня във вашия шести дом. Това е домът, който асоциираме с работата, службата, задълженията, здравето и грижата за тонуса ни. Влиянието на Луната ще ви мотивира да работите в детайли по практичните въпроси. Ще отхвърлите доста задачи. Също под това влияние ще виждате недостатъците във всичко около вас по-ясно от обикновено. Вместо да се вторачвате в слабите черти на нещата, използвайте времето си да разрешавате проблеми и ще почувствате удовлетворение.

Освен Луната, и планетата на късмета и благополучието Юпитер отдавна е посетител на вашия шести дом. Това означава, че тази година намирате забавление в баналните задачи на ежедневието. Харесва ви да сте заети с работа и да играете роля на поддръжник на близките ви. Изглежда това е най-добрата стратегия за това време на лунния цикъл. Ако хвърляте енергичните си усилия към нещо, което наистина ви радва, то ще се почувствате по-силни и по-щастливи от всякога.

Луната също така е в знака Скорпион. Когато Луната е в тази позиция, те е дълбока и интензивна. Свързана е със силни чувства като страст, главозамайване, тъга, желание, емоции. Изпитваме желание да стигнем до дъното на нещата и четем инстинктивно между редовете. Повърхностните неща не ни интересуват. Луната в този знак ни кара да открием собствената си сила и да се отървем от стари страхове и навици, които ни ограничават. Времето е подходящо за интимност и страст. Избягвайте манипулациите и не бъдете прекалено подозрителни към близките хора и познатите ви.

 

Луната в Скорпион като цяло подкрепя следните активности:

  • уреждане на данъци;

  • счетоводна дейност;

  • разрешаване на интимни въпроси;

  • психологически прегледи и оценки;

  • проучване на въпрос в детайли;

  • освобождаване от стари неша;

  • трансформация.


 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова