сряда, 7 февруари 2018 г.


 

Дневен хороскоп за зодия Телец


за 7 февруари сряда


 

 

Какво са написали звездите за зодия Телец


през днешния ден?


 

[caption id="" align="alignleft" width="253"]Хороскоп за зодия Телец 7 февруари мъж Телец[/caption]

[caption id="" align="alignright" width="187"]Хороскоп за зодия Телец 7 февруари жена Телец[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

 

Мили ми упорити Теленца, на 7 февруари, сряда, Луната е във вашия противоположен знак - Скорпион. Това означава, че ден емоциите и вниманието ви ще бъдат концентрирани върху другите хора. Особено ще ви вълнува какво се случва с вашия любим човек или най-близките ви приятели, роднини, колеги и членове на семейството. Предпочитате да провеждате срещи на четири очи, при които всеки да споделя своите чувства, радости и грижи, идеи и смели начинания.

 

Днес звездите са приготвили за зодия Телец подходящо време за стимулиране на тяхната сензитивност към онези неща от живота, които като че ли са извън баланс напоследък. Може да изпитате нужда да се обърнете към останалите хора за помощ, подкрепа или съвет. Не забравяйте, обаче, на всяка цена да погледнете на всяко решение, което взимате, през вашата собствена призма. Печеливши са идеите, които са възникнали при разговор с близък човек или са свързани с важно за вас взаимоотношение. В първата половина от днешния ден ще ви се струва, че практичните цели и целите възникнали от ваша връзка с друг човек, се сблъскват и са противоположни по значение. Но с напредването на деня зодия Телец ще се наслаждава и на двете неща.

 

Споменахме в началото,че Луната е в Скорпион. Когато Луната е в тази позиция, те е дълбока и интензивна. Свързана е със силни чувства като страст, главозамайване, тъга, желание, емоции. Изпитваме желание да стигнем до дъното на нещата и четем инстинктивно между редовете. Повърхностните неща не ни интересуват. Луната в този знак ни кара да открием собствената си сила и да се отървем от стари страхове и навици, които ни ограничават. Времето е подходящо за интимност и страст. Избягвайте манипулациите и не бъдете прекалено подозрителни към близките хора и познатите ви.

 

Луната в Скорпион като цяло подкрепя следните активности:

  • уреждане на данъци;

  • счетоводна дейност;

  • разрешаване на интимни въпроси;

  • психологически прегледи и оценки;

  • проучване на въпрос в детайли;

  • освобождаване от стари неша;

  • трансформация.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова