четвъртък, 8 февруари 2018 г.

 

Общуването е важно


за зодия Везни


на 8 февруари четвъртък


 

Какво е характерно за Везните през днешния ден?


 

 

Скъпи изящни Везни, Луната навлиза във вашия трети дом. В астрологията той се свързва с мисълта и общуването. Марс вече е в тази част на вашата графика от края на януари и подклажда вашия ентусиазъм и страст към обучението и комуникирането. Също така ви тласка към осъществяване на идеите ви.

Днес общуването и научаването на информация ще бъдат теми номер едно в живота ви. Вероятно имате много проекти и занимания, които се опитате да съчетаете и да балансирате. Но също така може да насочите енергията си към конкретен проект или личен интерес.

Общуването днес ще протича спонтанно. Това може да ви помогне, особено ако ви трябва кураж, за да споделите за нещо, което ви тежи напоследък. Този емоционален транзит може да доведе до импулсивни движения и изказвания.

Освен това днес се наблюдава стратегическа връзка между Слънцето и Марс, които сключват аспект. Благодарение на нея бързо ще разберете, че, ако насилвате нещата, няма да се доближите до желаната цел. Възможно е да усетете специална връзка с ваш партньор или приятел като споделяте общи интереси или просто комуникирате на живо, а не във виртуалното пространство.

 

[caption id="attachment_1786" align="aligncenter" width="640"] Везните са ценни партньори. Търсят баланса и красотата във всичко, което правят.[/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова