четвъртък, 8 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за зодия Телец


за 8 февруари четвъртък


 

8 февруари е приготвил разглеждане


на интимни въпроси за зодия Овен.


 

 

Луната навлиза във вашия осми дом. Това е домът, който асоциираме в интимността, дълбоката емоционална привързаност, сексуална близост. Положението на Луната ви стимулира да погледнете по-дълбоко в нещата и да изследвате своите чувства по-обстойно. Вашите интимни емоции ще бъдат възпламенени и ще придобият субективен характер, защото Луната се движи към съвпад с Марс. Този аспект ще превърне деня във вълнуващ на интимно или емоционално ниво.

Времето е изключително подходящо да измислите своя стратегия, както по отношение на вашите интимни преживявания, така и в професионален план. Помислете какви действия да предприемете, за да представите себе си в положителна светлина пред хората и репутацията ви сред тях да се повиши. В ума ви се зараждат брилянтни идеи, свързани с работата, репутацията и кариерата ви. Те ще се окажат изключително полезни за осъществяването на дългосрочните ви цели.

Днес също ще бъдете продуктивни в проучването и анализа на различни въпроси и ситуации. Изпитвате нужда от блясък, мистерии, емоционално въодушевление в живота. Може да сте по-чувствителни към въпросите, свързани с разпределението на силите и властта в обществото. Вероятно бързо ще се разгневите, ако някой се опита да ви покаже своето превъзходство.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="542"]Интимни моменти за Телец 8 февруари Повечето представители на зодия Телец са родени, за да се занимават с озеленяване, отглеждане на зеленчуци, овощни дървета, растения, цветя. Освен това са изключително сръчни и може да работят във всяка професия, свързана със създаването на красота и естетика.[/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова