четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци


за 8 февруари четвъртък


 


Защо денят им ще е изпълнен с разговори с партньори?


 

Скъпи бъбриви и енергични Близнаци, днес следобяд Луната се промъква във вашия седми дом. Този дом се асоциира с партньорствата и общуването с други хора. Луната ще остане там следващите два дни и ще си прави компания с Марс, който е разположен в тази сфера на живота ви от края на януари. Комбинацията между двете небесни тела ще е причина за по-големите изисквания на другите хора към вас. Те ще търсят компанията ви, за да разговаряте, или, за да споделят чувствата си. Денят ще е изпълнен с разговори с вашите партньори. Може да бъдете свидетел на важна среща с значителен за вас човек.

Умът ви ще е пълен с брилянтни идеи, които ще искате да споделяте с колеги и партньори. Те ще бъдат свързани главно с висшето образование, системата ви от вярвания, публикуване на рекламни материали и прочие. Както споменахме по-горе, днес има голяма активност във вашия партньорски дом. Затова ако вземете в предвид мнението на друг човек по даден въпрос или във връзка с дадена ситуация, ще придобиете още по-пълна представа за случващото се. Бъдете толерантни и изслушайте какво имат да ви кажат останалите. Ако възникне някакъв конфликт днес, причината вероятно ще бъде в това, че отказвате да обърнете внимание на чуждата гледна точка.

Енегрията днес е прибързана и невнимателна. Това може да има лош ефект върху вас и здравето ви. Но, от друга страна, наличието на малко риск в ежедневието е един вид разнообразие. А за вас разнообразието е начин на живот. Меркурий, вашия управител, който в сега се намира във Водолей, сключва аспект - квинтил - с Уран, управителя на Водолей. Това положение е отлично за свързване с партньори, споделяне на идеи, стимулиращи разговори и научаване на полезна информация.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="596"]Разговори с партньори за Близнаците на 8 февруари Къде сте влюбени хора? Близнаците са известни със своята бъбривост. Освен това те са широко скроени и отворени. С удоволствие обсъждат теми, свързани с любовта и интимността. Нямат големи задръжки в тази област.[/caption]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова