четвъртък, 8 февруари 2018 г.


Забавления очакват Лъвовете


на 8 февруари четвъртък


 На какво се дължи това?


 

Скъпи бляскави Лъвове, днес следобяд Луната навлиза във вашия пети дом. В астрологията този дом се асоциира със забавления, игри, влюбвания, занимания с деца. Благодарение на това влияние на земния спътник Луната вие ще се насочите към разпускащи и приятни занимания. Или ще намерите начин да се смесите и забавлявате с останалите хора, да създавате брилянтни идеи и да ги споделяте с тях.

Луната ще си прави компания с планетата Марс, която оказва влияние в същия пети дом от края на януари. Комбинацията на двете небесни тела зарежда емоционално следващите дни. Те запалват вашите страсти по възможно най-приятния начин и ви дават стимул за забавления. Ако се почувствате разстроени или нервни, причината за това вероятно ще е, че не изразявате себе си по правилния начин. Комбинацията Луна-Марс, както и активния аспект квинтил между Слънцето и Марс, повишава вашата увереност и способност да използвате ресурсите си правилно. Инстинктите ви са отлични, но също така сте в отлична позиция, за да обмисляте стратегии и да правите планове. Реагирате добре на конкуренцията. Ще бъдете търсена компания за забавления.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="485"]Забавления за Лъвовете 8 февруари Наближава празника на влюбените Свети Валентин! Обичайте се![/caption]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова