четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Весело настроение ще преобладава


за зодия Рак на 8 февуари четвъртък


 

Добра и положителна енергия продължава да обгръща вътрешния ви свят, дълбоките ви емоции и интимни връзки. Това се дължи на факта, че в началото на деня още ще бъдем под влиянието на Луната в знака Скорпион, вашия мил воден събрат. Следобяд, обаче, Луната ще премине в жизнерадостния Стрелец. И това ще е причина да си спомните как да забавлявате себе си и останалите. Ще позволите на другите да ви заразят със своя смях и весело настроение. Ще търсите креативни начини, по които да изразите своята положителна енергия. В началото на деня ще се противопоставяте на тази тенденция. Ще искате да си стоите във вашия дълбок интимен свят и няма да позволявате на хумора да се намеси в живота ви. Но след това, с напредването на деня, ще се отдадете на забавлението. Причина за това ще е преминаването на Луната от знака на вашия воден събрат Скорпион в авантюристичния и забавен Стрелец.

Освен това преди да смени знака си Луната сключва аспект съвпад с Юпитер. Затова преди 16 ч ще се наслаждавате на весело настроение и способност да уредите дневните си задължения. Имате усещане, че щастието ви зависи в голяма степен от вас самите и сте по-малко склонни да обвинявате други фактори за грижите, които имате. Транзитът на Луната през позитивния Стрелец повишава вашето настроение по отношение на романтиката, любовта, забавлението и креативните занимания в живота ви.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="528"]Весело настроение за Рак 8 февруари Представители на зодия Рак са ценители на романтиката. Обичат да споделят времето си насаме с любимия човек. Вероятно очакват с нетърпение празника на влюбените.[/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова