четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Дневен хороскоп за зодия Овен


за 8 февруари четвъртък


 

8 февруари е приготвил нови инициативи за зодия Овен


 

Днес ще бъдете нетърпеливи да чувствате и преживявате нови неща, да предприемате нови инициативи. Причина за това е Луната, която следобяд ще навлезе във вашия девети дом. Това е домът на приключенията, пътуванията, образованието, вярата, благополучието и късмета. Освен това Луната ще сключи и приятен аспект с Марс, който е във вашия знак от края на януари месец.

 

Ще изпитате глад за нова информация, за научаване на интересни и уникални неща. Понеже ще бъдете фокусирани върху активността през днешния ден, вероятно ще учите в движение за постигане на най-добър резултат. Намирате изключителни сили в себе си да преследвате това, което привлича вниманието ви. Малко хора ще могат да се изпречат на пътя ви и да секнат вашия ентусиазъм. Всъщност аспектът квинтил между Слънцето и Марс показва, че ще използвате креативни методи за преследването на целите ви. Може да получите критика от вашите висшестоящи във връзка с ваша идея днес. Вие сте лидер по природа, така че възползвайте се от възможността да започнете нови инициативи. Също така сте в добра форма за общуване с приятели. Брилянтни идеи и начинания може да се зародят в ума ви.

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="496"]Нови инициативи за Овен на 8 февруари Родените под знака Овен са силно привлечени от екстремните занимания![/caption]

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова