четвъртък, 8 февруари 2018 г.


Девите ще отделят време


за семейството си на 8 февруари


 

Какви занимания ще ангажират деня на Девите?


 

Скъпи практични Деви, днес следобяд Луната навлиза във вашия четвърти дом. В астрологията този дом се свързва със семейството и близките ви хора. Там Луната ще се срещне с планетата Марс, която се намира на това място от края на януари. Тази комбинация е вълнуваща и ви стимулира да действате.

Ще се наложи да бъдете комбинативни, особено с най-близките си хора. Ако насочите правилно енергията на звездите, тя ще се окаже доста ползотворна за вас през днешния ден. В емоционален план лесно ще разгадавате какво се крие зад чуждите мотиви и желания. Другите може да се опитват всячески да прикрият мислите си от вас, но вие ще прозирате истината.

Вероятно ще искате да стоите вкъщи и да се придържате към правенето на познати неща. Също така може да решите да вложите енергия във въпроси, свързани с дома или семейни занимания. Ще обърнете повече внимание на семейството си. У вас се поражда желанието да дадете старт на дългосрочни проекти. И това е съвсем нормално, когато има планетарна активност в четвъртия ви дом, какъвто днес е случая. Както казахме по-горе Луната и Марс се намират в тази част на вашата графика.

Освен това днес е възможно да търсите подкрепа и удобство и сте готови на много, за да откриете тези неща. Или пък може да се чувствате мотивирани да направите лични подобрения. Чувствата ви работят извънредно сега. Идеите, които се зараждат в ума ви по отношение на работата и здравето ви, ще бъдат изключително брилянтни днес.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="537"]Време за семейството за Девите 8 февруари Наближава Свети Валентин! Дарете близките си с любов, внимание и уважение![/caption]

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова