четвъртък, 8 февруари 2018 г.


Дневен хороскоп за 9 февруари петък


 

 

Какво е характерно за звездните позиции? 

Луната прекарва 9 февруари в Стрелец


 

дневен хороскоп 8 февруари

 

На 9 февруари Луната продължава своя транзит през жизнерадостния и енергичен знак Стрелец.

Когато Луната транзитира през този знак, тя е оптимистична и преповдигната. Подкрепя директния, спонтанен подход към света, поне на емоционално ниво.  Мотивирани сме от нуждата да търсим истината и сме готови да преследваме своята представа за нещата. Не се интересуваме от детайли и подробности. Вместо това се фокусираме върху голямата картинка. При Луната в Стрелец нови приключения и случки задоволяват дълбоките ни емоционални нужди. Ключовата дума е спонтанност. Възможно е да влагаме прекалено много енергия в нещата, които правим, и дори да стигаме до крайности. Също така може да преувеличаваме значението на това, което ни се случва. Не планираме нищо и се движим по течението на деня.

 

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Стрелец са:

  • занимания и приключения на открито;

  • пътуване;

  • занимания с висшето ни образование

  • посещение на курсове за допълнителна квалификация

  • публикуване на проекти, за да достигне новината за тях до повече хора;

  • рекламна дейност;

  • заниманияе със спорт и физическа активност.


 

Луната транзитира през спонтанния и свободолюбив Стрелец през целия ден. Но въпреки леката енергия на деня, може да почувстваме ограничения, причинени от аспекта полуквадрат между Слънцето във Водолей и Сатурн в Скорпион. Ще се чувстваме малко обезкуражени и подтиснати под това влияние. Възможно е трудно да постигнем удовлетворение, затова е добре да подредим приоритетите си.

С напредването на деня ще придобием по-голяма увереност. Ще имаме желание да помогнем, да защитим или да окуражим другите. Ще станем по-смели и ще се устремим към преследване на желанията ни.

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Прогноза за зодия Овен за петък


(21 март – 20 април)


 

Скъпи амбициозни Овни, днес, на 9 февруари, една част от вас иска да общува и да се свърза с нови или стари приятели. А друга част - е готова за нещо съвсем различно. Може да разширите своя кръг на познати, да се движите в напълно нова среда или да се присъедините към група със сходни на вашите интересни, където може да научите повече. Всеки нов опит, който придобиете днес ще бъде от значение за вас.

 

 


Прогноза за зодия Телец за петък


(20 април - 21 май)


 

Скъпи уравновесени Телци, присъствието на смелия Марс във вашия емоционален дом на 9 февруари ще ви вдъхнови да помислите върху своите подбуди и цели в живота. Ако послушате този призив на душата и изследвате чувствата си, вашите размисли може да се превърнат в двигател за радикални промени през следващите седмици. От друга страна, благодарение на разположението на Слънцето, Венера и Меркурий във вашия дом на репутацията и професионалното развитие, денят е подходящ да се фокусирате върху кариерата ви.

 

 

Прогноза за зодия Близнаци за петък


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи приказливи Близнаци, на 9 февруари имате добро усещане за възможностите, които се появяват в живота ви. В тях виждате възможност да преживеете нови приключения. Ще включите и други хора във вашите планове, защото това ще направи нещата още по-вълнуващи. Влиянието, което звездите оказват във вашия дом на партньорите, е индикация за това. Ще откриете, че предложенията на някой от вашите приятели са много по-смели от вашите. И вие с удоволствие ще ги последвате.
 

Прогноза за зодия Рак за петък


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни Раци, днес, на 9 февруари, ще почувствате, че е време да покажете истинския си характер в всекидневното си общуване. Това усещане за вас ще продължи вероятно до Слънчевото затъмнение, което предстои след седмица. Погледнете на следващите дни и седмици като възможност да вдъхнете живот на емоциите, които сте държали скрити в себе си дълго време. Ще се почувствате истински свободни, ако най-после се разделите с тях.

 

 

Прогноза за зодия Лъв за петък


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи горделиви Лъвове съвсем скоро прекрасната Венера ще навлезе в знака Риби и съответно във вашия осми дом (дома на интимността). С наближаването на това събитие е възможно да се появят проблеми, свързани с интимната ви връзка, които са останали неразрешени преди време. Сега може да се наложи да обсъждате този въпрос отново. Разположението на звездите подсказва, че е по-добре да проведете този тежък разговор сега. В противен случай чувствата може да станат още по-объркани и да ескалират следващата седмица.

 

 

Прогноза за зодия Дева за петък


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви Деви, днес на 9 февруари, Луната сключва съвпад с Марс във вашия дом на семейството. Възможно е в резулатат от това да почувствате раздразнение от факта, че не отбелязвате никакъв напредък в семейните въпроси. Вместо да се ядосвате, използвайте тази енергия, за да разчистите чекмеджето си от стари документи. Ако се справите с това, ще погледнете на домашните ситуации много по-трезво.

 

 

Прогноза за зодия Везни за петък


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни Везни, днес на 9 февруари, вашия управител Венера се готви да се премести в знака на чувстивителните Риби. Това ще се случи в събота. Затова не се очудвайте, ако трябва да вземете решение как да се развият отношенията с ваш приятел. Ако сте несигурни дали искате отношенията ви да се задълбочат, дайте си още малко време за да помислите. Силното Слънчево затъмнение, което ще се случи другата седмица, ще ви помогне да решите, но за сега най-разумно е да спазвате известна дистанция спрямо този човек.

 

 

Прогноза за зодия Скорпион за петък


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи жилещи Скорпиони, днес на 9 февруари, е възможно да изпитате желание да похарчите малко пари, след като известно време сте се придържали към определен бюджет. Причина за това е съвпадът между Луната и Марс, вашия съуправител. Той предполага, че ще бъдете доста емоционални. Позволете си да се поглезите като похарчите малко пари. Избягвайте големи покупки. Понякога, след като си купите нещо голямо, то губи част от чара си.

 

 

Прогноза за зодия Стрелец за петък


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични Стрелци, днес на 9 февруари Луната сключва аспект - квинтил - с Меркурий във вашия дом на мисълта и комуникациите. Това ще ви вдъхнови да помислите върху наскоро проведен разговор и какво значение има той за вас. Вероятно искате отново да се свържете със свои приятел и да продължите разговорите. Ще се появят редица възможности за общуване и свързване с приятели и съмишленици. Стига да търсите точно това, Стрелци.

 


Прогноза за зодия Козирог за петък


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбиционзи Козирози, днес на 9 февруари ще ви се струва, че четете чуждите мисли. Но дали наистина е така? Аспект с учаситието на Нептун във вашия сектор на комуникациите предполага, че може да виждате неща, които всъщност не са там. Ще ви се струва, че някои има определени мотиви за действие, а той всъщност мисли по съвсем друг начин. Вместо да гадаете, по-добре попитайте този човек открито за намеренията му. Така ще избегнете недоразуменията и освен това ще позволите отношенията ви да се задълбочат.

 

 

Прогноза за зодия Водолей за петък


(21 януари - 20 февруари)


 

Скъпи иновативни Водолеи, на 9 февруари е подходящо да подновите контактите си с близък приятел. Ще прекарате приятни мигове в неговата компания. Луната е във вашия социален сектор (11 дом) и сключва ключови аспекти. Затова може да си спомните с умиление за миналото и за моментите, които сте имали с тази личност. Това е възможност също да погледнете в бъдещето към вероятността да си останете все така близки.

 

 

Прогноза за зодия Риби за петък


(21 февруари - 20 март)


 

Мили кротки Рибки, в събота красивата и нежна Венера приключва транзита си в дистанцирания Водолей и влиза във вашия знак. Днес,обаче, все още прекарва последните си часове във вашия духовен сектор. Това ще ви предизвика да изгладите различията, които имате с ваш близък човек. Дори и въпроса да не е кой знае колко важен, по-добре поговорете с този приятел. Опитайте се да сторите това през следващите два дни, за да бъдете готови за ново начало през следващата седмица.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="630"]послание за 5 февруари СВЕТИ ВАЛЕНТИН НАБЛИЖАВА! ПОМИСЛЕТЕ КАК ДА ИЗНЕНАДАТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА! ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ ДАРЯВАЙТЕ С ЩАСТИЕ![/caption]

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова