събота, 3 февруари 2018 г. 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Риби през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Риби!


 

 

Общ поглед


 
Скъпи Риби, след 19 февруари идва най-после времето за вашия рожден ден. А след 11 февруари във вашия знак навлиза красивата Венера, което означава, че ще се носите на крилете на любовта. Двойките ще бъдат романтично настроени и, ако сте обвързани, ще се стараете да прекарвате, колкото се може повече време с любимия човек. Ннеобвързаните може да имат късмета да срещнат подходящ кандидат за сърцето им. На работното място ви липсва мотивация и желание за работа. Няма да ви вълнуват особено вашите финанси. Ще оправите сметките си по-късно. Тъй като понякога през този период ще ви липсва енергия, оставете си време за почивка и разпускане.
Любов и партньорства


 

На 10 февруари Венера започва транзита си във вашия знак. Това ще ви направи изключително чаровни, романтични и ще ви придаде всички онези качества, които правят живота ви по-хубав. Обвързаните се чувстват влюбени и в синхрон с половинката си. Времето прекарано с любимия човек се превръща във ваш приоритет и се чувствате уникално, докато споделяте взаимни преживявания. А вие, необвързаните, имате сериозен шанс да се запознаете с личност, с която да развиете дългосрочна връзка. През този месец не е добре да си стоите сами вкъщи. Моментът, който чакахте толкова време, най-накрая дойде.

 

Кариера


 


В кариерата и на работното ви място всичко ще бъде спокойно. Доволни сте да си вършите работата, но само това. Нямате силна амбиция и желание да се развивате. Това се дължи на факта, че през последните три години, докато Юпитер беше във вашия осми дом - дома на секса, трансформациите, смъртта, нещата при вас бяха малко в застой. Сега когато Юпитер е във вашия дом на вярата, висшето образование, пътуванията, имате желание да рестартирате живота си. Това ще стане като вършите нещата стъпка по стъпка. През февруари, обаче, твърдите, че любовния ви живот е приоритет номер едно. Запазете обичайното си добро настроение и  покажете на останалите вашите несъмнени професионални качества.

 

Финанси


 


Състоянието на финансите ви няма да ви вълнува особено през този период. Ще отложите мислите по този въпрос вероятно за март месец, благодарение на вярата си в бъдещето. Юпитер, който е разположен във вашия девети дом - дома на вярата и пътуванията, закриля парите ви. Знаете много добре, че ако излезат пари от сметката ви, много скоро ще бъдат покрити от приходите, които ще получите. При вас бизнеса беше в застой напоследък, но сега може да намерите решение на проблемите. Имате много причини да оставите настрани тази тема и да се наслаждавате на живота през месец февруари.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 2-ри трябва да се доверите на партньорите и приятелите си. Те ще справят с нещата по-добре от вас.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 7-ми имате уникални идеи и правите всичко възможно да подобрите живота на вашия любим човек.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 17-ти ще показвате обич. Ще бъдете привлекателни и интуитивни. Идеален ден да се радвате на любовта и да изразявате чувствата си.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 24-ти ако не обръщате достатъчно внимание на семейството си, те ще го забележат и ще ви се оплачат от този факт.

 

Съвети 


 

Не позволявайте несигурностите на живота да ви пречат. Не се страхувайте, че миналото ще изплува. Дори и да сте преживели трудни емоционални моменти през последните години, време е да оставите миналото зад гърба си и да се отправите към бъдещето. Особено ако искате да подобрите любовния си живот. Всички светофари сочат зелена светлина и чакат само вас да се включите. Забравете за страха от емоционални травми и погледнете напред. Не забравяйте, че ние сами моделираме живота си чрез мислите, вярванията и действията ни!

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова