петък, 2 февруари 2018 г.

  

Какво са приготвили звездите


за зодия Рак през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Раци!


 

 

Общ поглед


 


Нещата ще бъдат пикантни за вас след 11-ти февруари, особено що се отнася до любовния ви живот . За обвързаните животът във връзката им ще бъде спокоен, романтичен и изпълнен с общи планове. Необвързаните изпитват нужда да се забавляват и някой ще им осигури това, от което се нуждаят. На работното място ще покажете търпение и дипломация. Ще изиграете правилно картите си. По отношение на финансите ви, ако не купувате прекалено много или прекалено скъпи неща, всичко ще е наред. Като цяло енергията на месеца е добра за вашия знак.

 

Любов и партньорства


 


Любовният ви живот ще достигне интересна и повратна точка след 11 февруари. На този ден Венера ще започне транзита си през знака на интуитивните Риби. Преди това ще се интересувате повече от физическото си състояние, отколкото от чувствата си. Обвързаните ще правят дългосрочни планове, което още повече ще ги сближи с партньора им. За необвързаните времето е подходящо да срещнат интересни хора. Ще копнеете за необикновена връзка, с някого, който да ви покаже други страни на любовта и живота.

 

Кариера


 


Усещате напрежение в работата. Това се дължи главно на закъснения, за които вие нямате вина. Те ви изнервят и ставате прекалено настоятелни към колегите. Внимавайте при подписване да договори и сключване на сделки, тъй като бизнес партньорите ще имат чувството, че ги притискате. След 19 февруари, когато Слънцето навлиза във вашия дом на приключенията, образованието, вярата, нещата ще се подобрят и ще овладеете ситуацията. Въображението ви е основния ви актив.

 

Финанси


 


Възможно е финансите ви да не са много стабилни сега, но едва ли ще ви липсва нищо. Юпитер, разположен в знака Скорпион - вашия воден приятел, ви подкрепя и ви изпратя късмет и интересни възможности. Вероятно ще похарчите малко повече през първите десет дни от месеца и то за безсмислени неща. Имате чувството, че ако си купите нещо, ще се подобри настроението ви, но в дългосрочен план това ви желание може да създаде проблеми. Разумно е, преди да дадете парите си, да се запитате дали това, което искате да купите, ще ви е полезно.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 2-ри вие блестите и омагьосвате останалите. Може да се възползвате от този чар, за да отбележете прогрес в много области от живота ви.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 10-ти ще обърнете внимание на любовта. Обвързаните ще бъдет много романтични, а необвързаните може да срещнат някой обещаващ.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 12-ти не изисквайте от останалите да се съобразяват с вашите нужди. Ако превръщате себе си в жертва, няма как да продължите напред. Напротив - така ще затънете още повече в собствената си тъга.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 21-ви ще изразявате правилно своите чувства, особено в отношенията с приятелите ви. Те ще бъдат впечатлени от вашата искреност.

 

Съвети 


 


Независимо дали приемате спокойно това или се дразните, но този месец главно другите ще контролират ситуацията през февруари. Вие зависите от добрата воля на обстоятелствата и от хората, с които общувате. Звездите ви съветват да проявите търпение и да се освободите от страха, че пропускате важните за вас неща. Фактът, че нещата се проточват по-дълго, не означава, че нищо не се случва, напротив - промените, които предстоят, ще бъдат дългосрочни.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова