петък, 2 февруари 2018 г. 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Лъв през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Лъвове!


 

 

Общ поглед


 


Ето го и месец февруари. Той ще ви допадне поради обещаващата енергия, която ви носи. Животът ви ще бъде динамичен, особено в любовен план. Обвързаните от вас ще прекарат приятни моменти с половинките си. Вашето либидо се повишава. А вие, необвързаните, искате да се наслаждавате на своите сетива. На  работното място започват да се формират проекти и ще предприемете действие по реализацията им. Внимавайте с даването на обещания. Вашето желание за развитие в живота е неоспоримо през този месец.

 

Любов и партньорства


 

Искате да обогатите максимално емоционалния си живот до 10 февруари. Обвързаните ще се постараят да прекарат повече време с половинките си, докато необвързаните вероятно ще срещнат интересни хора. Членовете на семейството ще ви напомнят, че те също имат значение и ще отнемат значителна част от времето ви. След 10-ти, когато Венера навлиза във вашия дом на секса и интивността, ще бъдете много страстни  и либидото ви силно ще се увеличи. Предстоят ви горещи мигове с вашата половинка. Необвързаните ще обръщат повече внимание на външния вид, отколкото на характера на хората, които срещат.

 

Кариера


 


Продължавате да мислите по проектите, които сте започнали през януари. Те придобиват постепенно форма в ума ви и стават по-ясни. Това ви кара да се чувствате уверени. До 19-ти февруари, докато слънцето е във вашия дом на партньорствата, ще имате възможност да откриете партньори, колеги или работодатели, които се движат в крак с вашите очаквания. Ако работата ви е свързана с бизнес, ще използвате всичките си таланти, за да убедите клиентите и сътрудниците си във вашите идеи. Ще обясните своята гледна точка по убедителен начин и това ще ги увери във вашата надежност.

 

Финанси


 


До 18 февруари ситуацията с вашите финанси ще бъде стабилна. След това ще се сблъскате с възможности за нарастване на паричните потоци. Причините за това може да са най-различни - от среща с полезен за вас човек до спонтанно възникващи възможности. Звездите ви съветват да вземете тези причини в предвид, но също така се уверете, че всичко е така, както са го представили вашите сътрудници. Важно е да четете договорите, които подписвате внимателно, тъй като някой може да скрие важните подробности от вас.

 

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 1-ви Луната във вашия знак ви носи чар и магнетизъм. Впечатлявате хората около вас.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На  9-ти вие сте креативни и вдъхновени. Любовният ви живот се превръща в най-големия ви приоритет.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти Новолунието във Водолей ви обещава добри партньорства. Но се налага да приемете мнението и решенията на другите понякога.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 24-ти вашите приятели и познати ще ви донесат много радост. Прекарайте малко време с тях.

 

Съвети 


 


Февруари ще ви зареди с обещаваща енергия. Във всяка една сфера от живота ви ще демонстрирате своята жизненост, но често ще разпилявате енергията си в полза на другите. Звездите ви съветват да се възползвате максимално от силата, която ви дава февруари, и да започнете да реализирате проектите си. Периодът е конструктивен за вас и ще бъде жалко, ако вашата вродена щедрост ви пречи да се развивате. Поставяйте себе си по-често на първо място. Няма да съжалявате, тъй като това ще ви позволи да предприемете огромни скокове напред.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова