събота, 3 февруари 2018 г.

 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Стрелец през месец февруари?


 Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Стрелци!


 

 

Общ поглед


 


Предстои ви месец изпълнен с трансформации. От една страна искате да почивате на старите си лаври, а от друга - да предприемете действия в няколко сфери на живота. Любовният ви живот ще е страхотен през първите десет дни. Обвързаните ще правят много неща заедно с половинката им, а необвързаните проявявят любопитство към новите хора в живота им. По отношение на работата, ще разчитате на подкрепа от близките ви, докато оправяте финансите си. Вашата издръжливост и жизненост ще се повишат и животът ви ще преминава през върхове и спадове.

 

Любов и партньорства


 

През първите десет дни от февруари, емоционалният ви живот ще бъде цяла вихрушка. Двойките ще прекарат много време в разговори и съвместни занимания. Самотните ще срещнат интригуващи хора. От 11 февруари нататък, когато Венера влиза във вашия дом на семейството и домашното огнище, нещата малко ще се успокоят. Членове от семейството ви често ще ви търсят за помощ и ще отнемат от времето, предназначено за любимия ви човек. Необвързаните трябва да направят избор дали да търсят своята сродна душа или да прекарат време със семейството.

 

Кариера


 


До 18 февруари, докато Слънцето се намира във вашия дом на комуникациите, може да разчитате на остър ум, мъдрост и добри умения за общуване. Ще казвате правилните неща на правилното място. Освен това различни хора ще предложат помощта си по всякакви проблеми и проекти. Трябва само да говорите с тях и те ще са готови да ви помогнат. Този период е идеален за намиране на работа, ако сте безработни или търсите по-добра реализация. Ще се изкушите да придобиете повече познания като се запишете на курсове за допълнителна квалификация. След това може да почивате на лаврите си, но ще знаете, че си е заслужавало.

 

Финанси


 


Ще бъдете много привързани към финансите си този месец. Искате да си изясните състоянието на портфейла си. Ще започнете с уреждане на нещата, които бяхте изоставили напоследък. След това ще помислите как да инвестирате, да спестите или да сключите по-изгодни заеми. Възможно е да потърсите съвета на специалисти в тази област. Възползвайте се максимално от първите 18 дни на февруари, защото този период ще е подходящ за получаване на информация и предприемане на незабавни действия.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 4-ти приятели изразяват готовност да ви помогнат. Не се колебайте да приемете помощта им.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 9-ти сте доволни от живота и в страхотна форма. Възползайте се от това чувство.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти Новолунието във Водолей ви насърчава да създавате нови контакти и да подхранвате приятелства, които обещават да станат по-стабилни в бъдеще.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 19-ти отделете време на емоционалния си живот и оставете на заден план забързаната ви програма. Ще се почувствате вдъхновени.

 

Съвети 


 

Често може да изпитвате колебание този февруари. Не знаете дали да мобилизирате енергията си и да раздвижите живота си или да продължите да си почивате, след като Сатурн най-после ви остави на свобода. Строгата планета на ограниченията накрая напусна вашия знак, след почти три годишен престой. Звездите ви съветват да изберете златната среда. Предприемете действия, за да установите нов начин на живот, но също така си дайте време, в което да се наслаждавате на света и да се забавлявате. Не избирайте едното за сметка на другото.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова