петък, 2 февруари 2018 г. 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Близнаци през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Близнаци!


 

 

Общ поглед


 


Започва интересен месец, в който ще предприемете действие, ще включите разума си и ще проявите малко повече постоянство. Ще насочите погледа си към нов професионален проект. Това ще ви донесе обещаващи победи. Що се отнася до любовния ви живот, първите десет дни от февруари ще бъдат отлични за отношенията с любимия ви човек. А необвързаните вероятно ще срещнат някоя интересна личност. Парите и финансите ви нарасват като цяло. Това се дължи на усилията, които полагате в работата.  За да се чувствате максимално добре, ще се наложи да поставите граници пред хората, които изискват прекалено много от вас.

 

Любов и партньорства


 


Когато Венера е във вашия въздушен събрат Водолей, любовният ви живот върви по-гладко. Така ще бъде до 10 февруари. При обвързаните ще присъства повече романтика. Колкото повече време прекарвате заедно, толкова по-близки ставате. Самотните е възможно да имат интересна среща. От 11 февруари нататък, ще се интересувате повече от кариерата, отколкото от емоционалния ви живот. Това се дължи на факта, че Венера ще навлезе във вашия десети дом - дома на кариерата. Но това не пречи да продължите това, което вече сте започнали в любовен план. Ако нямате половинка, ще срещнете човек, който ще ви впечатли с миналото си и с вибрациите, които ви изпраща.

 

Кариера


 


Чувствате се спокойни и свободни на работа. Креативни сте, вървите пред другите и лесно намирате подходящи партньори. Може да напреднете в кариерата този месец. Готови сте да поемете повече отговорности. Искате да бъдете перфектни и да довършите започнатото, а не да го зарежете заради нещо по-интересно (както обикновено правите). Тази нова политика ще ви донесе много успех, а вашето постоянство ще направи чудеса.

 

Финанси


 


Иска ви се да похарчите малко пари, но ще го направите с мярка, защото не искате отново да останете без средства. През февруари ще получите възможност да изкарате допълнително пари. Най-вече след 19-ти, когато Слънцето навлиза във вашия дом на кариерата, ще придобиете смелост да разговаряте с шефове, да им обясните своята гледна точка и да поискате увеличение на заплатата.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 1-ви сте любопитни за всичко и ще дискутирате всякакви теми с всички.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 5-ти любовта се превръща в основна грижа. Нищо не може да застане на пътя ви и ще бъдете успешни в любовен план.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти Новата Луна във Водолей ви прави по-човечни и романтични. Хипнотизирате партньора си с вашия чар.

Седмицата от 19 до 28 февруари: на 24-ти се превръщате в център на вниманието. Освободете се от мистерията около личността ви и заинтригувайте тези, които не ви познават.

 

Съвети 


 


Много пъти през живота ви, любопитството ви е карало да захвърлите нещо започнато в преследване на нещо ново и по-интересно. Накрая не сте получили никакви облаги от това, че не сте довършили започнатото. Но през февруари ще промените тази своя нагласа и най-накрая ще поставите край на стар проект. Мъдростта и постоянството ще ви донесат успеха и признанието, което заслужавате, но не сте получавали до сега. Преследвайте целта си без да спирате.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова