петък, 2 февруари 2018 г. 

 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Скорпион през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Скорпиони!


 

 

Общ поглед


 


За вас този месец ще бъде изпълнен с привързаност и силни чувства в няколко области. Семейството ще ви оказва подкрепа. Любовният ви живот ще потръгне от 11 февруари нататък, тъй като тогава Венера ще се намести във вашия пети дом - дома на забавленията, влюбените трепети, децата. Двойките ще бъдат стабилни, а необвързаните ще имат интересна среща. На работното място се чувствате свободни да предприемате действия. Финансите ви са в добро състояние и ще положите доста усилия да постигнете печалба. Няма да ви липсва подвижност, но трябва да правите упражнения по-често.

 

Любов и партньорства


 

Преди 10 февруари семейния ви живот ще оказва влияние на емоционалния ви свят. Ще дарявате с обич и ще получавате обич в замяна, но няма да имате много време да мислете за любов. След 11-ти ще отделите повече внимание на тази сфера от живота. Обвързаните ще разговарят открито с партньорите си. Вашият любим човек ще бъде трогнат от романтичния ви подход. Необвързаните ще бъдат изключително сексапилни и малко хора ще могат да им устоят. Може да срещнат някой важен човек и за това трябва да "обвиняват" единствено късмета си.

 

Кариера


 


Ако работата ви е свързана с изкуство или комуникация, през този февруари ще се чувствате вдъхновени. Идеите изникват една след друга и ще направите, каквото можете, за да ги реализирате. Дори и да не работите в тези сфери, като цяло ще бъдете изобретателни и ще задвижите нещата в положителна посока. Ще бъдете откровени с колегите си и те ще оценят вашата честност. Възможно е да не пожънете кой знае какъв огромен успех сега, но поне ще отбележете важни точки за в бъдеще.

 

Финанси


 


Финансите ви са балансирани и защитени от Юпитер, който се намира във вашия втори дом - дома на парите. Дори и да похарчите пари, бързо ще ги възстановите. Изглежда късмета е на ваша страна. Има, обаче, тенденция да харчите малко повече за любовния и емоционалния ви живот до 10 февруари (в този период Венера е във вашия дом на флиртовете, влюбванията, забавлението, децата). Ако не сте внимателни, ще ви струва повече, отколкото очаквате. Добре е да овладеете своята щедрост, особено ако искате да изненадате половинката си за Свети Валентин или да излезете да се забавлявате като необвързани.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 2-ри приятелите ще ви окажат ценна подкрепа. Или ще прекарат приятни моменти с вас, или ще ви помогнят в професионален план.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 7-ми лесно ще убедите хората да подкрепят проектите ви. Ще представите значението им по убедителен начин.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти харесва ви да прекарвате време със семейството си, макар че близките ви може да имат навик да се възползват от щедростта и чувствата ви.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 26-ти имате интересни и уникални идеи как да прекарате приятни моменти с вашите приятели. Споделети ги с тях и няма да съжалявате.

 

Съвети 


 

Месецът за вас ще бъде изключително приятен. Разполагате с всички средства, за да напреднете в живота, най-вече в любовната сфера. Звездите ви съветват да оставите недоразуменията и лошия опит от миналото зад гърба си. Чувствайте се свободни да развихрите въображението си. Единствено старите спомени ви спират да следвате щастието си. Късметът е с вас, тъй като Юпитер - планетата на благополучието - е във вашия знак. Ще е жалко, ако не се възползвате от този факт. Такъв късмет не идва често. Насладете му се!

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова