събота, 3 февруари 2018 г. 

 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Водолей през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Водолей!


 

 

Общ поглед


 


Предстои ви сравнително приятен месец, особено по отношение на емоциите ви. До 10 февруари ще се чувствате влюбени и в пълна хармония с чувствата си. Двойките ще бъдат щастливи, а необвързаните имат страхотната възможност да срещнат някой обещаващ. Ще работите ефективно и ще спечелите огромна подкрепа на работното място. Вашата енергия ще бъде висока и ще направите всичко възможно да е поддържате. Трябва, обаче, да внимавате да не харчите прекалено много.

 

Любов и партньорства


 

Трябва да се възползвате максимално от първите десет дни на месеца, тъй като планетата на любовта се намира във вашия знак. Обвързаните искат само да бъдат заедно с любимия човек и да споделят мигове на интимност. А вие, скъпи необвързани приятели - за вас е време да изпробвате късмета си и да вярвате в невъзможното. От вас зависи да превърнете мечтите си в реалност. От 11 февруари нататък Венера напуска знака ви и се премества във вашия втори дом - дома свързан с финансовата сигурност. Затова след тази дата ще насочите енергията си от любовния сектор към други сфери на живота ви.

 

Кариера


 


Ще изпитате вдъхновение в работата си. Ще бъдете остроумни, идеите ви ще бъдат уникални. Освен това ще общувате извънредно добре. Ще имате по една мила дума за всеки. Професионалните ви качества са на ниво. Но, ако сте решили да се заемете с разработване на даден проект, направете го след 20 февруари. Защото тогава Слънцето ще навлезе във вашия дом на финансовата сигурност. Дори да се чувствате напълно готови, това не е точно така. Възможно е също вашите шефове да не одобрят. През последните десет дни от месеца нещата ще си дойдат на мястото и спокойно ще се предвижите напред в кариерата.

 

Финанси


 


Трябва да внимавате повече с финансите си. Юпитер се намира във вашия дом на кариерата и ви окуражава да пестите пари, защото може да очаквате някои забавяния в плащанията. От 11 до 18 февруари е възможно да се отдадете на неразумни харчове за вас и за вашите близки. След 19-ти ще осъзнаете, че сте прекрачили възможностите си, и ще се наложи да положите усилия, за да възстановите баланса във финансите ви. Затова внимавайте много. Да не кажете, че не сте предупредени? Ако вземете в предвид това, ще си спестите много безсънни нощи през следващите седмици.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На  1-ви оставете другите да правят, каквото трябва да се направи. Вие отстъпете назад и ще видите позитивните резултати.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 9-ти не се колебайте дали да прекарате времето си с приятели и приемете поканите им. Само ще спечелите от компанията им.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти Новолунието във вашия знак ви дарява с късмет, но въпреки това обмислете плановете си още малко.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 24-ти ще бъде добре да се погрижите за емоционалния си живот. Имате необходимите средства и ресурси, за да осъществите някои от вашите цели.

 

Съвети 


 

Вие смятате себе си за труден човек, който трябва да се защити от външната среда и да избягва на всяка цена раздразнението, причинено от поведението на другите. Поради тази причина често се затваряте в себе си и не говорите открито за чувстата си. Но през февруари, главно до 19-ти, звездите ви окуражават да преодолеете тези бариери в общуването и по-смело да се потопите в човешките приключения и дълбоките емоции. Този опит ще обогати както вас, така и взаимоотношенията ви, които ще еволюират в правилната посока. Любимите ви хора най-после ще имат усещането, че ви познават истински.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова