събота, 3 февруари 2018 г.

 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Козирог през месец февруари?


 Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Козирог!


 

 

Общ поглед


 


Този месец ще бъде интригуващ за вас, стига да се успокоите и да покажете търпение. Животът за обвързаните ще бъде задоволителен от 11 февруари нататък, когато Венера ще навлезе във вашия дом на общуването и мисълта. Ще водите много разговори и ще правите различни дейности заедно с любимия ви човек. Самотните може да отидат на няколко срещи, но вероятно нищо няма да излезе от това. Ще се трудите ефективно на работното място и ще представяте своите идеи успешно. Финансите ще бъдат важни за вас през този период. Що се отнася до енергията, тя не винаги ще присъства. Нужно е да спестите малко пари и да си оставите време, за да презаредите.

 

Любов и партньорства


 

Не очаквайте чудеса в любовния ви живот до 10 февруари. До тогава планетата на любовта Венера е разположена във вашия дом на сигурността и стабилността, което означава, че ще бъдете фокусирани върху други неща. От 11-ти нататък Венера преминава в сектора ви на комуникации, което означава, че ще има някакво раздвижване. Обвързаните представители на знака ще споделят моменти на взаимност с партньора си. Независимо какви точно са тези моменти, ще имате дълбоки и откровени разговори. Списъкът със срещи на необвързаните ще бъде пълен. Ще срещнете различни хора, които ще събудят интереса ви. Но не е ясно дали може да очаквате повече от приятелтво.

 

Кариера


 


Колегите ще разчитат на вас на работното място. Ще виждате нещата ясно, ще реагирате бързо и креативно. Особено ако работата ви е свързани с финанси или образование. Ще се свържите с правилните хора, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Вероятно е да се запишете на курс за подобряване на квалификацията, което ще помогне на кариерата ви да еволюира. Тази идея изглежда е чудесна. Намирате начин да бъдете разбрани от останалите и знаете как да представите проектите си по интересен начин.

 

Финанси


 


Този месец ще отбележите добро развитие във финансовия сектор. Ще боравите с паричните си средства изключително добре. Няма да оставите нищо на случайността и ще държите  всичко под око. През първите десет дни от февруари ще дадете всичко от себе си да припечелите пари, които след това да вложите в подобряване на дома или развитието на креативен проект. Вие сте твърдо решени да постигнете целта си и нищо не може да ви спре. Използвайте първите 18 дни, докато Слънцето е във дома, който отговаря за финансовата ви стабилност, за да потърсите съвета на специалисти в областта.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 2-ри доверете се на себе си. Имате навика да се влияете от разума си, дори когато интуицията ви сочи друго.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 9-ти трябва да се захванете с всичко, което е належащо и спешно.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти Новолунието във Водолей ви насърчава да предприемете по-важни мерки по отношение на финансите ви и да се придържате към решението си.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 21-ви вие сте по-нежни и романтични. Обърнете внимание на партньора си или, ако сте самотни, огледайте се за подходящ за вас човек.

 

Съвети 


 

Независимо за коя сфера от живота ви става на въпрос, този месец изпитвате липса на търпение. Искате да стигнете до целта, преди още да сте тръгнали, преди дори да сте предприели първата крачка. Забравяте, че от края на декември 2017, когато Сатурн навлезе във вашия знак, атмосфарата за вас се промени. Вашият господар Сатурн ви принуди да забавите темпото, да си зададете правилните въпроси и да разрешите проблемите в живота си. Звездите ви окуражават да бъдете спокойни и да се насладите на настоящия момент. Не забравайте, че пътя към осъществените проекти е също толкова важен, колкото постигането на крайната цел.

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова