петък, 2 февруари 2018 г.

  

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Везни през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Везни!


 

 

Общ поглед


 


За вас този месец ще бъде сладък и приятен. Ще витаете в облаците. Обвързаните представители на Везни ще бъдат влюбени и ще правят съвместни планове с половинките си. Необвързаните може да срещнат някой и да хлътнат по него. На работното място ще бъдете изобретателни, чаровни, а популярността ви ще се повиши. Финансовото ви положение е добро, но не прекалявайте с харчовете. Вашата енергия е обещаваща и ви кара да блестите.

 

Любов и партньорства


 

Любовният ви живот ще бъде богат до 10 февруари. Това се дължи на факта, че планетата на любовта и вашия управител Венера се намира във вашия дом на флиртовете, влюбванията, забавлението, децата. Ще търсите хармония и добро настроение. Обвързаните ще пърхат като влюбени птички и ще чуруликат сладко с половинките си с часове. А вие, необвързаните, чувствате, че любовта е наблизо и съвсем скоро ще срещнете някой. И сте напълно прави. След 10 февруари Венера ще се премести в шестия ви дом - дома на службата и здравето. Тогава с половинката ви ще търсите начини, по които да подобрите ежедневието си и да направите любовното гнездо по-комфортно. Самотните може да спрат погледа си върху свой колега. Дръжте очите си отворени.

 

Кариера


 


Месецът ще е приятен по отношение на кариерата ви. Свободни сте да действате и да взимате решения. През първите десет дни атмосферата на работното ви място ще бъде добра. Използайте способността си да общувате, за да подобрите още повече нещата. В случай, че работите с човек от семейството ви, ще се разбирате идеално и бизнесът ще върви. Ако пък случая не е такъв, може да получите предложение за работа.

 

Финанси


 


Не се шегувайте на тема пари този месец. Налага се да вложите доста енергия в тази област, за да се почувствате сигурни. Старайте се да изкарате печалба от това, което вече имате. Няма да се предадете, когато се изправите срещу неблагоприятни обстоятелства. Вероятно някой ви дължи пари отдавна, но досега не ви е било удобно да му напомните за дълга. Късметът ще бъде с вас и може да уредите всички подобни сметки. Не пропускайте възможностите.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 4-ти се чувствате обичани и ценени от вашите приятели. Вие сте привлекателни и изключително чаровни.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 9-ти сте любопитни за всичко и създавате нови контакти.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти благодарение на Новолунието във Водолей, половинката ви или новата ви любовна тръпка ще ви виждат в по-привлекателна и романтична светлина.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 24-ти ще бъдете чувствителни към нуждите на другите, особено на близките ви приятели или роднини.

 

Съвети 


 


През февруари ще разберете истинската си стойност в професионален план и всичко, на което сте способни. Вероятно ще осъзнаете, че не се чувствате на правилното място и заслужавате повече. Това е добре за вас, тъй като сте в период на промени, които ще ви издигнат в небесата през следващите години. Звездите ви окуражават да мислите по-конструктивно, за да създадете тези положителни промени. По-добре е това да стане по ваша собствена инициатива, вместо да ви бъде насила наложено от съдбата.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова