неделя, 11 февруари 2018 г.

 

Какво е характерно за


транзит на Луната в Козирог?


 

Всеки месец, в продължение на два дни и половина, земният спътник, Луната, обитава съзвездието Козирог.

Преди да влезе в Козирог, Луната напуска знака на авантюристичните Стрелци. Луната в Стрелец, ни кара да търсим разнообразие и нови приключения. Но когато Луната премине в Козирог, започваме да осъзнаваме нуждата от структура и планиране на живота. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас. Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Влиянието на Луната в Козирог е отрезвяващо, дори може да бъде леко депресивно. Въпреки това, времето може да бъде изключително ефективно, именно защото гледаме реално на света около нас.

 

Луната в Козирог е практична и амбициозна. Тя има желание да работи по проекти, които ще донесат ползи в дългосрочен план. Обича да структурира, да има ясен план, по който да се движи. Изисква останалите да приемат сериозно нейните начинания. Не изпада в дълбоки емоционални състояния. Иска да се работи, а не да се чувства. Очакванията й към нейните възможности и тези на останалите хора са реалистични, дори песимистични на моменти. Трудно се доверява на другите, че ще свършат правилно работата, които имат. Затова често се натоварва с твърде много непосилни задачи.

 

Какви дейности са характерни


за транзит на Луната в Козирог?


 

В дните, когато Луната преминава през Козирог, всички ние ставаме по-стриктни и точни. Резервирани сме и спазваме дистанция в личен и професионален план. Изпитваме нужда да спазваме определени правила на поведение. Добре е да се захванем с практически начинания, които изискват поемане на отговорност и дисциплина.

Луната в Козирог като цяло подкрепя следните активности:

  • дългосрочни действия, които дават бавни, но сигурни резултати;

  • разрешаване на кариерни въпроси;

  • разработване на бизнес планове;

  • практични и изгодни инвестиции.


 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]Транзит на Луната в Козирог (11-13 февруари) Колко е красиво лунното отражение![/caption]

 

 

{ 9 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова