четвъртък, 1 февруари 2018 г. 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Телец през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Телци!


 

 

Общ поглед


 


През този месец ще помислите върху своята професионална самооценка. В началото на месеца ще бъдете малко неуверени в начина, по който се справяте на работното място.  Във втората половина на февруари, обаче, ще намерите отговорите на въпросите, които ви вълнуват и ще придобиете по-голяма увереност. Вашият емоционален живот ще бъде по-отворен и радостен. Що се отнася до финансите ви, ще изиграете правилно картите си, ако покажете малко строгост и не бъдете прекалено щедри с приятелите си. Доброто ви настроение зависи от възможността за почивка през този месец.

 

Любов и партньорства


 


До 10 февруари, докато Венера е във Водолей и съответно във вашия дом на кариерата, емоционалният ви живот ще се движи малко бавно. Ще обръщате повече внимание на работата и репутацията, която имате. След тази дата настроението ви ще стане по-романтично и ще бъдете склонни да се отдадете на удоволствия. Обвързаните ще искат да прекарват време както със своя любим човек, така и да се забавляват с приятели. А необвързаните ще бъдат окуражени от свой близък да започнат нова връзка. Напълно е възможно приятелите или роднините ви да ви запознаят с някого, за когото смятат, че ви заслужава. Но и взаимоотношенията ви с някой приятел може да се прераснат в нещо повече.

 

Кариера


 


Вие подхождате особено сериозно към работата и професионалния ви прогрес. Дори и животът ви да върви добре, вие винаги търсите начин да подобрите положението. Тези дни изпитвате желание да бъдете полезни и да оказвате ефективна помощ на другите. Ще прекарате една част от месеца, мислейки за своите желания и мотивации. Имайте в предвид, че на 11 февруари Венера навлиза във вашия дом на приятелствата. Благодарение на това ще може да разчитате на своите близки другари да ви помогнат по сериозните кариерни въпроси.

 

Финанси


 


Юпитер, който е разположен във вашия противоположен знак Скорпион, ви принуждава да бъдете особено внимателни по отношение на финансовите въпроси. Ако имате това в предвид, не би трябвало да имате кой знае какви проблеми в тази област. Налага се само да вложите допълнителни усилия и енергия да възстановите парите, които някой познат ви дължи. Добрата новина е, че ще се справите с това начинание. Също така внимавайте да не харчите прекалено много пари за своите приятели или когато излизате с тях. Като цяло вие сте известни с вашата щедрост, но този път тя може да ви струва значителна част от вашите финанси.

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 2-ри опитайте се да отделите повече време на любовния си живот. Фокусирайте се напълно върху това.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 8-ми предприемете действия по сключване на сделки. Имайте вяра.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти Новата Луна във Водолей ви окуражава да вземете професионални решения, за да наклоните везните във ваша полза.

Седмицата от 19 до 28 февруари: на 21-ви се чувствате добре в кожата си, готови да се покажете пред света.

 

Съвети 


 


През последните седмици изживявахте период на промени, свързани главно с професионалния ви живот. Този месец ще бъдете склонни да мислите повече и да си задавате въпроси, за да решите в коя посока да потеглите през следващите месеци на 2018 година. Звездите ви съветват да се изолирате и да помислите насаме върху всичко това. Но също така приемете, че вероятно ще се наложи да напуснете сферата си на комфорт с цел да продължите напред. Това ще ви донесе удовлетворение в дългосрочен план.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова