четвъртък, 1 февруари 2018 г.

  

Какво са приготвили звездите


за зодия Овен през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Овни!


 

 

Общ поглед 


Предстои ви месец, който ще е начало на нова ера за вас. Дори и резултати да не дойдат веднага, поне ще предприемете първите стъпки. Ще прекарвате доста време с приятели първите две седмици и това няма да се понрави особено на партньора ви. Но ще му се реванширате по-късно. При необвързаните, приятелство може да прерасне в нещо повече. На работното място колеги ще ви предложат работа. Приемете. Финансите ви ще бъдат стабилни, но бъдете внимателни с тях. Ще бъдете възнаградени с обещаваща положителна енергия, но не винаги ще успеете да я контролирате добре.

 

Любов и партньорства 


До 11 февруари приятелствата ще означават много за вас. Ще бъдат по-важни дори от любовния ви живот. Партнъорът ви ще се опита да ви разбере, дори и да не е много щастлив. Необвързаните от вас може да открият привързаност, дори любов в своя кръг от приятели. Възможно е някой от тях да ви съблазни. На 12 февруари Слънцето излиза от приятелски настроения знак на Водолей и влиза в романтичните Риби. Затова от тази дата нататък, атмосферата ще се успокои. Влюбените двойки ще търсят начин да се осамотят и да си спомнят последните месеци, изпълнени с любов. Самотните също ще помислят върху последните пет години и ще си зададат въпроси, свързани с любовния им живот.

 

Кариера


До 18 февруари може да разчитате на помощта на партньори в работата. Някои ще ви помагат, съветват и благодарение на тях ще се придвижите напред. Оставете принципите си настрана и се възползвайте от тази ситуация. След това ще се фокусирате върху собствените си цели. Ще осъзнате, рано или късно, че е нужно да направите професионални промени. С преполовяването на месеца ще започнете да изразявате желанията си.

 

Финанси 


Дори и финансите ви да са относително постоянни през февруари, знаете, че не може да си правите, каквото си искате. От декемри насам вие сте особено внимателен и планирате добре нещата що се касае до парите ви. Може да получите средства от човек, който е ваш длъжник. Не е сигурно дали това ще стане в рамките на месеца, но е едно е ясно - бизнесът ви върви в добра посока. Опитайте се да спестите от парите, които получавате.

 

Подходящи дни за срещи


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 1-ви любовния ви живот ще стане ваш приоритет. Настроени сте романтично и се чувствате леко и приятно. Дори изненадвате себе си.

Седмицата от 5 до 11 февруари: на 9-ти ще бъдете благосклонни и щедри към всички. Внимавайте с парите, пазете се от излишни харчове.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 15-ти Новата Луна във Водолей ви свързва с приятелите ви. Ще имате много приятни моменти, изпълнени с късмет и възможности.

Седмицата от 19 до 28 февруари: на 24-ти завързвате познанства с нови хора. Взаимоотношенията с брататя и сестрите ви ще се подобрят.

 

Съвети 


Предстои ви месец, в който липсата на търпение, така характерна за вас, ще бъде поставена на изпитание. Започвате да разбирате от какво имате нужда през следващите месеци. Ще предприемете нуждните стъпки, за да постигнете мечтите си, но няма да има много добри резултати. Трябва да свикнете с тази идея. Имайте в предвид, обаче, че започвате да се движите напред. Всяка стъпка е стъпка напред и звездите ви съветват да не забравяте този факт. За сега посъдете семената на дейността си, оставете ги спокойно да пораснат и чак тогава ще оберете плодовете на успеха.

 

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова