петък, 2 февруари 2018 г. 

 

Какво са приготвили звездите


за зодия Дева през месец февруари?


 

Запознайте се с месечния си хороскоп,


скъпи Деви!


 

 

Общ поглед


 


Този месец ще ви донесе приятни изживявания. Любовният ви живот ще се предвижи в правилната посока. Партньорите ще се сближат и ще правят съвместни планове. Необвързаните може да срещнат някой интригуващ. На работното място всички ще се възхищават на работата ви и желанието ви за постигане на хармония. Тези качества ви помагат да се развивате. Финансите ви са стабилни, което ви дава възможност да планирате правилно дейността си. Не винаги ще бъдете енергични и жизнени през този месец, но ще се постараете да бъдете във форма.

 

Любов и партньорства


 

Емоционалният ви живот ще бъде приятен до 10 февруари. През този период Венера се намира във вашия шести дом - дома на работата, службата и здравето. Ще споделяте времето си между работата и грижата за семейството. Двойките ще изпитат силни чувства и ще се следят за хармонията във връзката. Необвързаните може да срещнат някой чрез работата или пред тях да се появи отново човек, който са срещнали наскоро. Вероятно ще се наложи да го държите на разстояние, тъй като е прекалено директен за вашия вкус. Неговото напористо поведение може да е индикация, че чувствата му са по-силни, отколкото очаквате.

 

Кариера


 


През първите 19 дни от февруари, благодарение на разположението на Слънцето във вашия дом на службата и здравето, ще бъдете много продуктивни в работата си. Ще бъдете креативни, организирани и ще споделяте ентусиазма си с колегите. Ще получавате добри новини през този период. Също така ще дадете най-доброто от себе си за запазването на хармонията на работното място до 10 февруари (докато Венера е във вашия дом на службата и здравето). След това ще имате леки затруднения в превръщането на плановете ви в реалност. Предстои ви поставянето на важни подписи по повод повишение в работата, бизнес договор или договор за започване на работа. Но за целта трябва да се доверите на партньорите ви.

 

Финанси


 


Положението на вашите финанси се успокоява. Няма да има резки промени в тази сфера от живота ви, както се случи в последните дни на януари. Няма да има повече лоши изненади и ще планирате по-лесно, без да се налага да пресмятате наново. Важно е да си изясните нещата през този февруари. Колкото по-бързо погледнете обективно на фактите, толкова по-лесно ще взимате решение в бъдеще. Има хора, които са готови да ви предложат помощта си и да отговорят на съмненията, които имате във връзка с финансите ви.

 

 

Подходящи дни за срещи


 


Седмицата от 1 до 4 февруари: На 2-ри знаете как да предизвикате любов и възхищение. Особено на работното ви място всички ще оценяват положително личността ви.

Седмицата от 5 до 11 февруари: На 9-ти семейството ви очаква прекалено много от вас. Защитете себе си и не поемате всички задължения на веднъж. Споделете отговорността.

Седмицата от 12 до 18 февруари: на 14-ти ако искате да прекарате приятен Свети Валентин, оставете организацията в ръцете на любимия ви човек. На 15-ти Новолунието подчертава вашата професионална еволюция.

Седмицата от 19 до 28 февруари: На 26-ти вашите приятели и познати ще ви донесат много радост. Приемете поканите им да прекарате известно време заедно.

 

Съвети 


 


През февруари вие навлизате във важен позитивен и конструктивен етап от живота си, който ще продължи няколко години. Трудно ще постигнете целите си, обаче, ако държите да се справяте с всичко сами. Нуждаете се от помощта на другите и ще трябва да започнете да им се доверявате. Дори и да имате усещане, че можета сами да контролирате всичко, това няма да е точно така, особено в емоционалния ви живот. През февруари звездите искат от вас да се доверите повече на хората около вас, защото именно те може да ви помогнат.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова