събота, 31 март 2018 г.

Прогноза на Мери Астрология


за 1 април неделя


 

Днешният ден е малко по-различен, защото на 1 април отбелязваме деня на шегата, хумора и сатирата.

Българите обичат да се шегуват с един друг и да си подхвърлят майтапи. Ако днес не успеем да изпълним дадените обещания, спокойно може да кажем, че сме се пошегували, когато сме обещали. И така някакси може да ни се размине безотговорността към другите. Но вината за неслучилите се неща не може да търсим само в Деня на шегата. А забравихте ли за ретроградния Меркурий?

Пък и все пак днес е неделя - почивен ден. Затова ще го даваме малко така по-лежерно. Вероятно ще прекараме повече време вкъщи със семейството. Поради тази причина днешния хороскоп за всяка зодия е насочен най-вече към любовния ни живот и се изразява в прогноза за обвързаните и необвързаните.

 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 1 април неделя

 

На 30 април вечерта Луната започна транзита си през Везни. По време на този преход, който ще продължи до нощта на 1 срещу 2-ри април, станахме свидетели на Пълнолуние във Везни.

Когато Луната е във Везни ние се концентрираме в създаването на порядък. Но не чрез подреждане и организация, какъвто е случая при Луна в Дева, а по-скоро чрез поддържане на приятни взаимоотношения с другите и естетично подобряване на средата около нас. Склонни сме...

Прочетете цялата статия за Луната във Везни ето ТУК!

А ако ви интересува какво е характерно за отминалото Пълнолуние във Везни може да погледнете ТУК!

 

 

Дневен хороскоп за всяка зодия


 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Овен на 1 април

 

Днес под влияние на квадрат между Слънцето и Марс ще бъдете настроени да раздавате команди. Ако сте обвързани, очевидно вие ще носите панталоните във връзката ви, а отношенията ви с половинката не са особено демократични. Само вие може да взимате решенията през днешния ден. Партньорът ви ще се опита да отстоява мнението си, но вие въобще няма да слушате оплакванията му.

А за необвързаните началото на април се очертава малко трудно. Склонни сте да търсите съвсем друг вид любовник днес. Ще ви бъде невъзможно да се спрете на конкретен образ, който търсите. Ще проявите егоизъм и може да отблъснете потенциален ухажор, който ви се струва неподходящ за вас.

Днес сте извънредно амбициозни и надъхани да става всичко, както вие искате. Възможно е хората да говорят зад гърба ви и това да ви разгневи.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Телец на 1 април

 

Днес се чувствате несигурни в себе си и търсите подкрепа в лицето на любимия човек. Но колкото да показва любовта си към вас, изглежда не може да ви угоди. Не бъдете много притенциозни към него, защото може би започва да се уморява постоянно да демонстрира отдадеността си към връзката ви. Когато са използвани твърде често любовните думи, те започват да губат съдържанието си.

При необвързаните може да се появи раздвижване в любовния им живот. Добре е да бъдат оптимистично настроени, но все пак да живеят в реалността. Възможно е да разберат погрешно сигнали, които им изпраща противоположния пол и да започнат да се надяват на несъществуващи чувства. Това може да ги постави в конфузна ситуация.

Под влияние на квадратен аспект между Слънцето и Марс вярвате в своите професионални умения и сте готови да се впуснете в ново предизвикателство.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Близнаци на 1 април

 

Възможно е, ако сте обвързани, днес вашият партньор да няма много време за вас или да му се налага да отсъства по работа. И в двата случаи днес ще бъдете разоачаровани от него. Иска ви се да изпитате нещо по-забавно и динамично. Искате разнообразие. Може да се изкушите да потърсите тези неща извън дома. Внимавайте!

А необвързаните, ако тайно сте влюбени в някой, не съчинявайте различни истории за споделена любов в мислите си. Изглежда човекът, на който сте се спрели, не отговаря на вашите очаквания. За сега не настоявайте да се случва нещо с негово участие на всяка цена.

Под влияние на съвпад между Меркурий и Слънцето, мисълта ви работи на пълни обороти. Пълни сте с идеи, особено във връзка с работата ви, и нямате търпение да започнете да работите по тях в понеделник. Започнете всичко обаче стъпка по стъпка. Не е препоръчително да бързате.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Рак на 1 април

 

Днес се чувствате сякаш сте глътнали горчиво хапче. Това не е първоаприлска шега! Възможно е половинката ви да повдигне въпроса за евентуална раздяла. Ще гледате на това като на манипулация и няма да го приемете особено насериозно. Но май е по-добре да погледнете към истинските факти и да обърнете повече внимание на кризата в отношенията ви.

Ако сте необвързани, опитът ви да съблазните някого ще изглежда странен. Ще изисквате от тях сериозно доказателство за това доколко искат да се обвържат с вас и това вероятно ще ги отблъснете.

Като цяло през днешния ден трябва да бъдете по-търпеливи със себе си и другите. И да си повтаряте, че каквото и лошо да се случи, това е само временно.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Лъв на 1 април

 

Днес ще изпитате желание да задоволите физическите си нужди и това може да постави връзката ви в опасност. Чудите се къде е изчезнала интелектуалната връзка с партньора ви. Денят е изключително хаотичен за любовния ви живот.

Необвързаните пък днес се намират в неподходяща компания. Под негативното влияние на квадратни аспекти на Слънцето със Сатурн и Марс, може да направите голяма грешка на любовния фронт. Може да започнете да се срещате с неподходящ човек. Вероятно ще ви е трудно да го отрежете от живота ви в бъдеще. Не се влюбвайте в човек, с когото ще спорите постоянно.

Заради разрушителното влияние на Луната днес ще ви дразни всеки, който се опитва да ви казва какво да правите. Не сте склонни да слушате никого и това ще добави още проблеми към като цяло хаотичния ви неделен ден.

 

Хороскоп 22 март четвъртъкЗодия Дева на 1 април

 

Днес не сте готови да правите компромиси. Предпочитате смело да посрещнете съдбата си, вместо да се съгласите, че сте направили грешка. Помнете, че преди да се провалите обикновено се намесва гордостта. Няма нищо лошо в това да помолите половинката си да ви прости. Вероятно е добре да бъдете откровени с нея.

Днес Девите не са в социално настроение, което означава, че необвързаните едва ли точно сега ще срещнат нов човек в живота си. Трябва да поработят първо доста върху себе си, преди да споделят живота си с някого.

Напоследък вниманието ви беше отклонено от въпросните процеси, тъй като наблягахте повече на социалния живот. Не е твърде късно да обмислите как да подобрите нещата в понеделник.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Везни на 1 април

 

Луната и Уран са разположени в опозиция днес. Този аспект оказва влияние върху любовния ви живот. Създава напрежение между вас и партньора ви. Очаквайте спорове. Вашата нервност само ще изостри ефекта, който имат върху вас забележките на другия. Всички дразги ще бъдат забравени вечерта, когато ще се разгорещите под завивките.

Ако сте необвързани, вашата харизма и чувственост са неустоими днес. Иска ви се да получите удовлетворение на желанията си, но ще бъдете много капризни в избора на партньор. Ще почувствате разочарование.

Днес може да решите да възстановите заниманието с даден спорт. Ще разпуснете и ще се възвърнете позагубената си форма.

Ако ви се налага да се занимавате с работни въпроси, въпреки че е неделя, ще бъдете изнервени. Появата на неочаквани промени може да ви издразнят. Отношенията между колегите също са напрегнати.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Скорпион на 1 април

 

Луната е във вашия дом на усамотението, което означава, че срещите ви с партньора ви няма да са точно такива, каквито очаквате. Това не ви харесва, защото гледате на неделята като време, което да прекарате с любимия човек. На него изглежда не му липсва гушкането с вас. Може само да си мечтаете за романтика.

А ако сте необвързани, обикновено когато някой отказва да се подаде на чара ви, вие приемате това като предизвикателство. Продължавате да се борите за вниманието му. Днес, обаче, ако някой ви оценява по добава, вие просто ще се натъжите. Възможно е да ви поканят на среща, но тя няма да е нищо особено. Погледът ви е насочен към човек, който просто не гледа във вашата посока.

Днес кратка дрямка може да осигури почивка на тялото ви и да подсили имунната ви система.

Ако се занимавате с работа днес, възможно е да ви зарадва новина за промени в йерархията на работното място. Това е особено добре, ако се появи нов шеф. Имате възможност да му направите добро първоначално впечатление.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Стрелец на 1 април

 

Когато планетарните аспекти са толкова нехармонични като днес, почти задължително има напражение между вас и партньора ви. Възможно е стари лъжи и грешки да се появят отново. Заради опозицията между Слънцето и Луната ще бъде невъзможно да се разберете. Не очаквайте запомняща се вечер в спалнята.

Ако сте необвързани, колкото и невероятно да ви звучи, днес сте особено взискателни към потенциалните си партньори. Заради споменатия аспект между Слънцето и Луната ще ви бъде трудно да се усмихнете и да бъдете щастливи днес. Не сте способни да предприемете уверени стъпки на любовния фронт. Ако сте започнали да излизате с някой, но сте още в началната фаза, днес дори може да решите да спрете да се срещате.

Ако се занимавате с работа в неделния ден, възможно е да срещнете стар колега и сътрудник, с който вероятно сте разделили в лоши отношения. Бъдете първият, който ще протегне ръката на помирението.

 

Хороскоп 22 март четвъртък

Зодия Козирог на 1 април

 

Уран и Луната причиняват проблеми във връзката ви, затова се пригответе. Имате странното усещане, че трудностите стоят зад ъгъла и само чакат удобен момент да се покажат. Най-добре е да бъдете честни с любимия човек, ако имате съмнения относно връзката ви.

Знаете, че трябва да гледате с оптимизъм към бъдещето, но вместо това все се взирате в миналото. Изпитвате съжаление за пропуснати възможности в любовния си живот. Затова ако сте необвързани, но не спирате да ровите в старите си рани, шанса да обърнете нова страница няма да дойде скоро.

Възможно е да се чувствате не във форма. Захванете се с нов спорт или фитнес програма.

Ако се занимавате с работата си днес, ще бъдете доста заети. Ще скачате от един проект на друг. Внимавайте да не поемете повече ангажименти, отколкото можете реално да свършите. Завършвайте задачата, преди да започнете друга.

 

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Водолей на 1 април

 

Отделяте нужното внимание да дома и семейството ви. Възможно е с партньора ви да обсъждате важни промени, които ще подобрят съвместния ви живот. Ще се чувствате спокойни и ще оценявате истински присъствието на другия. Ще бъдете в синхрон.

А вие самотните ще изпитвате носталгия по миналото. Обмисляте какво да промените, за да не пренасяте тези спомени в новите си връзки. Разсъждавате в правилна посока. Когато излекувате раните си, ще бъдете напълно готови за нови любовни отношения.

Аспектът между Сатурн и Марс във вашия дом на усамотението, предполага че имате нужда от почивка. Погрижете се за здравето си, осигурете на тялото си нужната релаксация.

Ако се занимавате с работни проекти в неделя, то вие ще се стремите на високо. Може да има възходи и падения, особено ако не уважавате правилата и си разрешавате големи своеволия.

 

Хороскоп 22 март четвъртък Зодия Риби на 1 април

 

Луната е в Везни - знака на партньорите, дипломацията, хармонията. Това означава, че давате всичко от себе си, за да бъдете на една вълна с вашия партньор. Той ще оцени старанието ви. Но също така предпочита наистина да положите усилия, а не да разчитате на тях да подобрят нещата. Възможно е вашия любим да ви говори нежно и внимателно за чувствата си, но думите му определено ще ви разтърсят.

Ако сте необвързани, днес ви се струва, че някой ви е хвърлил в някакъв нов свят, където не може да разгадаете любовния код. Ако решите да излезете с приятели, да се забавлявате като необвързани, бързо може да съжалите. Не се чувствате в свои води сред морето от страдащи сърца. Но може да срещнете някой със същите романтични идеали като вас.

С течение на времето сте се научили да приемате всичко буквално. Затова днес ще ви бъде трудно да се справите с емоциите и ще почувствате изтощение.

Ако днес се занимавате с работа, ще постигнете добри успехи, защото Марс е в Козирог и ви дава нужната енергия. Няма да се чувствате комфортно да седите без да вършите нищо. Ще задвижите предвидените проекти.

 

 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова