събота, 10 март 2018 г.

 


Хороскоп за 10 март събота


 

Какво са ни приготвили звездите за този ден?


 

Позиция на Луната


 

Хороскоп 10 март събота


Днес в 11:53 ч Луната приключва тразита си през Стрелец и навлиза в сериозния и амбициран Козирог.  Времето е подходящо да добием увереност в своите умения и таланти и да правим планове. Имаме силно желание да търсим значение на живота, мъдрост и умствена стимулация. Мотивирани сме да решаваме проблемите. С напредването на деня ще усещаме една приятна привързаност към близките ни хора. Ще ни се струва естествено и лесно да се грижим за тях и да ги подкрепяме.

Когато Луната е в Козирог, осъзнаваме нуждата да структурираме и планираме живота си. Инстинктивно разбираме ограниченията, които времето ни поставя. Мотивирани сме от желанието за успех. Постиженията и реализацията стават изключително важни за нас.

Използваме правилно ресурсите си и не искаме да губим време и енергия. Това време може да бъде изключително ефективно за нас, особено когато погледнем трезво към реалността.

Подходящи дейности, за периода, когато Луната е в Козирог са:

  • дългосрочни действия, които дават бавни, но сигурни резултати;

  • практични и свързани с кариерата занимания;

  • съставяне на бизнес планове;

  • практични и изгодни инвестиции.


Луната ще ни удостои с присъствието си в Козирог до 13 март, когато в 00:46 ч ще премине в следващия знак, приятелски настроения Водолей.

 

Аспекти характерни за 10 март


 

След обяд ще усещаме по-осезаемо влиянието на неблагоприятен квадрат между Меркурий и Сатурн. Може да се оплакваме повече от обикновено и да гледаме негативно на ситуациите, които изникват. Проекти, които сме смятали за завършени, ще изискват повторно преглеждане. Ще бъдем темпераментни и чувствителни и склонни да отправяме критика към всички. Възможни са пречки в комуникацията и предизвикателства. По-добре е да гледаме положително и да търсим мотивация за промени, вместо да се фокусираме прекалено върху недостатъците и ограниченията.

 

Прогноза за всеки знак за 10 март


 

Зодия Овен на 10 март събота


(21 март – 20 април)


 

Скъпи нахъсани и енергични Овни,


днес енергичният Меркурий сключва аспект с практичния Сатурн. Под това влияние ще бъдете малко по-внимателни при взимане на решение. В същото време динамичният Марс се свързва благоприятно с електрическия Уран. Това пък ще има точно противоположния ефект върху вас. Ще бъдете нетърпеливи да решите какво да правите. Ако имате нещо важно за вършене, търсете компромисен вариант - работете със средно темпо и ще се справите ефективно.

 


Зодия Телец на 10 март събота


(20 април - 21 май)


 

Скъпи стабилни и улегнали Телци,


социалният ви живот вероятно ще процъфтява днес, но от друга страна изпитвате желание да си починете. Не пренебрегвайте нуждите на тялото си. Погледнете на почивката като въможност да помислите кои са приоритетите в живота ви. През следващите дни може да се наложи да разсъждавате върху въпрос, по който се колебаете. За да намерите подходящо решение за него, вероятно ще се наложи да изоставите някои стари разбирания.

 


Зодия Близнаци на 10 март събота


(22 май - 21 юни)


 

Скъпи умни и приказливи Близнаци,


през следващите дни се налага да откриете баланса между отговорностите и забавленията. Задълженията ви понякога се превръщат в товар за вас и ви пречат да се забавлявате със социални и позитивни занимания. Вашите приятели и любими хора ще се опитват всячески да ви убедат да излезете навън. И няма причина да не ги послушате. След като се погрижите за задачите си, може да си починете пълноценно по приятен за вас начин.

 

Зодия Рак на 10 март събота


(22 юни - 22 юли)


 

Мили чувствителни и състрадателни Раци,


ще ви подразни някой от вашето обкръжение, които ви обяснява трудностите свързани с дадена задача. Добре е да го послушате все пак. Покрай въодушевлението, с което се захващате с тази идея, може да пренебрегнете важни детайли. Ако овладеете своя ентусиазъм и проверите фактите, ще постигнете добри резултати в дългосрочен план.

 

Зодия Лъв на 10 март събота


(23 юли - 23 август)


 

Скъпи смели и горделиви Лъвове,


Луната е във вашия дом на забавленията и сключва хубави аспекти. Под това влияние може да получите неустоимо предложение от близък човек, което може да се превърне в перфектен начин да прекарате деня си. Едиствено може да ви спре важна задача, която имате. Помислете дали може да прехвърлите задълженията си на някой друг. Ще се почувствате страхотно, ако посветите деня си на нови приключения.

 

Зодия Дева на 10 март събота


(24 август - 23 септември)


 

Мили трудолюбиви и рационални Деви,


може да ви се иска да осъществите проект, който ще донесе позитивни промени на ситуацията у дома. Днешната подредба на планетите в небето ще ви даде нужната енергия и воля. Единствената пречка пред вас може да е желанието ви да правите всичко по перфектен начин. Това само ще блокира естествения поток на креативна мисъл и действие. Не бъдете чак такива перфекционисти и ще видите, че резултатът ще ви удовлетвори.

 


Зодия Везни на 10 март събота


(24 септември - 22 октомври)


 

Скъпи чаровни и пленителни Везни,


обикновено сте добри слушатели. През следващите дни обаче няма да е точно така. Непримирими аспекти ще ви насърчат да прекъснете своя събеседник и да включите в разговора интересни и иновативни предложения. Със сигурност може да предложите ценни неща. Затова забавете темпото и обърнете внимание на интуицията си. Така вашите идеи ще се окажат от още по-голяма полза.

 


Зодия Скорпион на 10 март събота


(23 октомври - 22 ноември)


 

Скъпи магнетични и страстни Скорпиони,


някой ще даде спонтанно предложение, което ще ви подскаже, че е време да започнете да преследвате цел с важно за вас значение. Толкова много възможности има пред вас, така че по-добре подредете приоритетите си. Космосът ти подсказва, че ако превърнеш задачите в забавление, ще се справиш по-добре с тях. Намери начин да направиш задълженията в по-приятни.

 


Зодия Стрелец на 10 март събота


(23 ноември - 21 декември)


 

Скъпи авантюристични и игриви Стрелци,


Слънцето е във вашия дом на семейството и сключва аспект с Плутон, който е във вашия дом на ценностите. Това влияние ще ви помогне да бъдете честни относно вашата гледна точка. Вероятно сте се въздържали да говорите, защото се притеснявате как другите ще възприемат казаното от вас. Този аспект ще ви помогне да преодолеете това. Планетите ви окуражават да кажете истината. Няма да приятно за вас, ако другите разберат, че не сте били напълно искрени по даден въпрос.

 


Зодия Козирог на 10 март събота


(22 декември - 20 януари)


 

Скъпи амбициозни и сериозни Козирози,


обърнете внимание на сънищата си днес, защото те могат да ви помогнат да разберете нещо за себе си или ситуацията, в която се намирате. Марс и Уран формират силна връзка помежду си. Това ще ви даде нов поглед върху нещата и ще ви помогне да откриете успешен път за развитие. Вероятно подходите, които сте опитали досега по даден проект, са били неуспешни. Под влияние на аспекта между Марс и Уран ще успеете този път. Ще се чувствате свободни и енергични.

 


Зодия Водолей на 10 март събота


(21 януари - 20 февруари)Скъпи иновативни и нестандартни Водолеи,


вашият управител Уран сключва хубав аспект с Марс. Добре е да обърнете внимание на интересни съвпадения, които очертават пътя ви напред. Подобни знаци може да ви окуражат да се свържете с другите или да се посветите на дадена възможност. Бъдете смели. Понякога си заслужава да поемете риск, за да се наслаждавате на положителен резултат в бъдеще.

 


Зодия Риби на 10 март събота


(21 февруари - 20 март)


 

Мили добри и обичливи Риби,


времето е подходящо да се възползвате от възможностите пред вас. Но също така няма да е излишно да потърсите приятел за съвет. Той може да ви даде по-практична перспектива на това, което се надявате да постигнете. Неговата гледна точка може да е по-резервирана, но не позволявайте това да помръчи вашия ентусиазъм. Няма нищо лошо в това да поемете малък риск, ако ще доведе до нещо хубаво в дългосрочен план.

 

Хороскоп 10 март събота

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова